פיליפס - בעיית גלישה באינטרנט

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
EFIBET פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1110
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 70 פעמים

שליחה #1 

הי

התחדשתי בטלויזית פיליפס PFL6606.

חיברתי אותה קווית לרשת אינטרנת ביתית

אני מצליח לגלוש באינטרנט אבל לא נפתחים לי סרטים/סרטונים באתרים שונים?

האם הבעייה מוכרת?

אשמח להמלצות למיצוי מיטבי של החיבור לרשת?

שבת רגועה וויזנטולוגית

אפי

ofir87
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 57
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

קודם כל, תתחדש ותהנה מהטלוויזיה!

אין ברשותי טלוויזית Philips (עדין, ה-7606 בדרך...לארץ...), יחד עם זאת הייתי בודק שלושה דברים (לאחר Search קטן בפורומים של Philips על דגם זה/ אפשרויות צפיה ב-SmartTV):

1) עובר על הגדרות הטלוויזיה, בדגש על הגדרות ה-SmartTV, לראות שאין אפשרות שמדליקה/מכבה הצגת תכני וידאו באתרים.

2) מבודד את הבעיה - בודק סרטונים באתרים Mako/Nana10 וב-YouTube/Vimeo - בראשונים מדובר בתוכן Windows Media embedded, כאשר בשניים מדובר בסרטוני Adobe Flash embedded. יתכן ורק באחד מהסוגים תהיה הבעיה, לדוגמא רק אי הצגת תכני Flash.

3) בודק בהגדרות הטלוויזיה את גירסאת תוכנת (Firmware version) הטלוויזיה ומוודא בדף המוצר באתר Philips שבטעות לא מדובר בטלוויזיה מסדרת יצור מסוימת שבטעות לא עודכנה תוכנתית (מה שניתן לבצע ידנית).

** אשמח אם תוכל לבסוף לציין כאן/שרשור נפרד את התרשמותך מהטלוויזיה לאחר מספר ימים של שימוש, אמנם טוב מראה עיניים מ-8200 אבל לשמוע חוות דעת לחיוב או לשלילה תמיד מבורכות **

שבת שלום.

עריכה:
=====

מחיפוש רנדומלי ב-YouTube, לפחות תגובה אחת אומרת שאין אפשרות להצגת תכני Flash

EFIBET פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1110
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 70 פעמים

פיליפס PFL6606 - התרשמות ראשונית

שליחה #3 

אופיר87 אהלן

איזה כיף שיש כזה פורום של אנשים רציניים שמדברים בשפה משותפת, הייתי ממליץ לכל היצרנים להצמיד
רפרנטים אישיים לפורומים האלו...היו יכולים לשפר תדמית בכייף.

רכשתי את הטלויזיה לפני חודש,באתר של שקם אלקטריק (מומלץ-יחס הוגן,אישי ומקצועי של מנהל האתר)
לקח לי קצת זמן להתקין את כל התשתית בבית, פרסתי רשת גיגה' בכל החדרים ואני בשלבי רכש והתקנה של מוצרים נוספים.

נכון להיום, עמדת הצפייה שלי כוללת את הטלויזיה, מערכת קולנוע ביתית טובה וממיר MAGIC HD של הוט,
היה לי בשבועיים האחרונים גם סטרימר שחבר נתן לי לבצע מספר בדיקות "מערכת".

התרשמותי עד היום, לאחר צפייה בסרטים רבים, סדרות ושידורים חיים (HD+SD) היא מצוינת, איכות התמונה מדהימה
גם משפחתי וחברי מתלהבים, יש כאלו שחשבו שהטלויזיה 3D בגלל עומק התמונה והפרטים הרבים.
לדעתי האישית כמובן, איכות התמונה בSD וכמובן בHD היא טובה יותר מכל המסכים שבדקתי בחנויות.

חקרתי המון את ממשק הUSB עם קבצים בפורמטים שונים, מאוד נוח וידידותי למשתמש, אבל מגבלתי בפורמט HDMKV-DTS כלומר, לא יודע לפתוח את השמע ולכן נדרש להמיר את הקובץ לAC3 או אחר.

בצפייה בסרטי HD של הוט, שוב, התמונה מצוינת, מבאס שלא משדרים את הסרטים בפורמת DD5.1 ואני
צריך להפעיל את הפרוססור המלאכותי ברסיבר, אני מקווה ומצפה שהוט יעשו מאמץ ויפרצו דרך בנושא
גם אולי בפעם הראשונה יקדימו את YES ביתרון הטכנולוגי.

רק השבוע התחלתי לשחק עם האפליקציות ברשת, סה"כ החיבור פשוט ונגיש לאינטרנט כולל פייסבוק(לאשתי)
כולל הגישה הישירה לכל המכשירים שנמצאים בשיתופיות ברשת הביתית(2 מחשבים, ראוטר אורנג' עם דיסק גיבוי והסטרימר שהשאלתי) , לא הצלחתי להקרין סרטים ובעזרת תשובתך אנסה לחקור יותר (מקווה הלילה שכולם ישנים ויש לי שקט בבית...)

אעדכן בהמשך לגבי ממשק האינטרנט, עדיין לא מיציתי את המחקר.

שורה תחתונה - אני מאוד מרוצה מהקנייה וממליץ בחום.

" ...טוב מראה עיניים מ 8200..." - אהבתי ולא נעלבתי!

תרגיש חופשי לשאול ולהתייעץ.

סופ"ש רגוע
אפי.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”