עותק פיזי לדיגיטלי

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
yup8 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 165
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

בבעלותי עותרים פיזיים רבים של סרטים שרכשתי בכספי. בקרוב אהי קונה סטרימר a300 ורציתי לדעת כיצד אני יכול להעביר את הקבצים לסטרימר
כול נסיון שעשיתי בעבר לעשות ריפ ימא לא טוב או עם בעיות עם האודיו. האם מישהו מוכן להסביר לי איך עושים את זה בלי לאבד דיבוב או כתוביות או איכות ?הסרטים נמצאים על dvd[/b]

Lee
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4282
נתן תודות: 280 פעמים
קיבל תודות: 466 פעמים

שליחה #2 

תוריד את הגירסה החינמית של DVDFab . עם הגרסה הזו אתה יכול לעשות ריפים מלאים 1:1 של DVD וגם של בלוריי. בגרסאות בתשלום של התוכנה ישנן אפשרויות רבות נוספות שלא קיימות בחינמית - כגון, ריפ של המדיה הפיזית וקידוד לשלל פורמטים אחרים (למשל מ-DVD ל-avi , בלוריי ל- mkv , הסרת תפריטים תוך השארת הסרט הראשי וכו').
אם אתה צריך רק ריפ 1:1 ממדית DVD לתיקיית DVD או לקובץ אימג', הגרסה החינמית תענה על צרכיך.
חשוב!: תדאג שהמחשב לא יעשה פעילות נוספת בזמן עבודת התוכנה, כולל שומר מסך, ע"מ למנוע בעיות סנכרון כמו שתיארת.
מנסיון של המון ריפים מלאים ולא מלאים שביצעתי איתה במשך שנים - עובדת מצויין ללא שום בעייה.

www.dvdfab.com

הגרסה החינמית נקראת DVDFab HD Decrypter ותמצא אותה כאן: http://www.dvdfab.com/hd-decrypter.htm

yup8 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

צונזר
נערך לאחרונה על ידי yup8 ב 25/07/2013 1:58, נערך 2 פעמים בסך הכל.

Sexter
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1197
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 90 פעמים

שליחה #4 

התוכנה DVDFAB אינה קלה לשימוש וכברירת מחדל היא דוחסת את הוידאו באופן שפוגע משמעותית באיכות התמונה והקול. הייתי ממליץ על MAKEMKV. תחפש את הגרסה הפרוצה שמגיעה ע PATCH שמסיר את ההגבלה שלה. היא מסוגלת להפוך כל סרט בכל פורמט ל MKV כקונטיינר בלבד כאשר אתה יכול לבחור מה לכלול בקונטיינר (איזו תרגומים ואילו פסי קול). היא הרבה יותר קלה לשימוש ומהירה מאד. עם DVDFAB יקח לך כמה שעות לקודד סרט לעומת 5 דקות עם MAKEMKV. הגרסה האחרונה שלה היא 1.71 וה PATCH של גרסה 1.68 עדיין עובד גם בגרסה האחרונה..

Sexter
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1197
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 90 פעמים

שליחה #5 

כמובן שהחסרון ב MAKEMKV הוא גודל הקובץ, אבל איצה אתה יכול לקבל גם פסי קול בפורמטי ה HD כמו שהם

yup8 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

מה גודל הקובץ בMAKEMKV ?
ישלי כמה DVD ישנים של סרטים , לא משהו מטורף של 1080P

Lee
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4282
נתן תודות: 280 פעמים
קיבל תודות: 466 פעמים

שליחה #7 

yup8 כתב:אמצא את הגרסא המלאה במקורות שלי, תודה.
אבקש שתיצור איתי קשר בסקייפ - mattan7777
[email protected] כדי שתוכל להמשיך לעזור לי.

תודה רבה על עזרתך.
...
אני לא משתמש בסקייפ. תוכל לשלוח לי הודעות פרטיות דרך האתר.

Sexter

אתה טועה ומטעה!

1. שים לב שהמלצתי לו על DVDFab לצורך ביצוע קופי 1:1 של מדיה פיזית. לא דובר כאן על כיווץ, דחיסה, או קידוד מחדש לפורמט אחר! ומכאן שלא יהיה שום איבוד איכות!!! הוא יקבל את אותה איכות בדיוק, רק בתיקיית DVD או קובץ אימג'. מההודעה הראשונה שלו זה מה שהבנתי שהוא רוצה, ולכן זו היתה ההתייחסות שלי.

2. לצורך ביצוע הנ"ל, DVDFab היא התוכנה הקלה ביותר להבנה ולביצוע הריפ - 2 קליקים וגמרנו.

3. לבצע ריפ של DVD9 לתיקייה על ההארד דיסק, יקח לו כרבע שעה. לבצע ריפ וקידוד מחדש של DVD9 לפורמט אחר (למשל avi עם קידוד x264 או XviD ) - יקח לו כשעה וחצי, ובוודאי לא כמה שעות כמו שכתבת. את זה (הקידוד מחדש) יוכל לעשות גם באמצעות הגרסה המלאה של DVDFab.

4. אתה מדבר על קונטיינר mkv וסטרימים אודיו HD, בעוד פותח השירשור ציין כי המדיות שברשותו הן DVD.

5. אגב, לידיעתך, עם DVDFab נעשים לא מעט, ואולי אף רוב הריפים של בלוריי שמועלים לרשת, גם אלו שנשארים כאימג'/תיקיית בלוריי מלא, וגם כאלה שמקודדים אח"כ ל-mkv באמצעות תוכנות אחרות.

6. את זה שבקידוד בלוריי מלא ל-mkv באמצעות DVDFab ישנו הבדל באיכות התמונה, גם אני מכיר מפורומים שונים. ברוב ההשוואות שיצא לי לראות - ההבדל הוא מזערי ולרוב האנשים כמעט ולא מורגש. שוב, לגבי פותח השרשור, זה לא רלוונטי.

yup8 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

תגיד במידה ואני בוחר ב dvdfab זה ישמור לי על התפריטים בפופקורן

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”