בזק בין לאומי מאיטים הורדה משרתי Newshosting
-
jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
בימים האחרונים בזק בין לאומי מאיטים הורדה משרתי הניוז של חברת Newshosting.
אני עם משתמש של 50 מגה + גיימר (תשלום כופר לשימוש אמיתי ברשת ללא הפרעות)
עד לפני כמה ימים ההורדה הייתה מלאה בקצב הקו 50 מגה בכל שעות היום. יותר מזה הייתי זקוק רק ל 30 חיבורים. השרת הוא news.newshosting.com
היום עם 60 חיבורים:
- בפורט של הניוז הרגיל מגיעים ל 5 מגה הורדה.
- בשימוש בניוז בפורט 80 מגיעים ל 10 מגה הורדה
- בשימוש בפורט 443 עם הצפנה מגיעים ל 20 מגה הורדה
זה מראה כמה בזק בין לאומי משחקת עם ה QoS לשרתים האלו.
הייתי בטוח שעם הסיב החדש המשחקים האלו יפסקו, בעיקר למשתמשי גיימר.
הפתרון היחיד שיש לי בינתיים הוא שימוש בשרתים האמריקאים הרחוקים של Newshosting, משם אני מקבל (בינתיים) את הקצב המלא.
אני עם משתמש של 50 מגה + גיימר (תשלום כופר לשימוש אמיתי ברשת ללא הפרעות)
עד לפני כמה ימים ההורדה הייתה מלאה בקצב הקו 50 מגה בכל שעות היום. יותר מזה הייתי זקוק רק ל 30 חיבורים. השרת הוא news.newshosting.com
היום עם 60 חיבורים:
- בפורט של הניוז הרגיל מגיעים ל 5 מגה הורדה.
- בשימוש בניוז בפורט 80 מגיעים ל 10 מגה הורדה
- בשימוש בפורט 443 עם הצפנה מגיעים ל 20 מגה הורדה
זה מראה כמה בזק בין לאומי משחקת עם ה QoS לשרתים האלו.
הייתי בטוח שעם הסיב החדש המשחקים האלו יפסקו, בעיקר למשתמשי גיימר.
הפתרון היחיד שיש לי בינתיים הוא שימוש בשרתים האמריקאים הרחוקים של Newshosting, משם אני מקבל (בינתיים) את הקצב המלא.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32981
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
כן, גם אצלי בניוז יש Traffic Shaping, ואני על מנוי של 12 מגה-ביט.
תודה על הטיפ...
תודה על הטיפ...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
הנה עוד סיבה למה לא צריך מהירויות גבוהות
לא מספיק נותנים אפלאוד מחורבן ועכשיו מתחילים לשחק אם ההורדה
אם אתם כאלה חולי הורדות למה אתם לא משכירים סידבוקס ב 20-30 שח לחודש
שיושב על 100 סימטרי ותורידו כמה שאתם רוצים בטורנטים
לא מספיק נותנים אפלאוד מחורבן ועכשיו מתחילים לשחק אם ההורדה
אם אתם כאלה חולי הורדות למה אתם לא משכירים סידבוקס ב 20-30 שח לחודש
שיושב על 100 סימטרי ותורידו כמה שאתם רוצים בטורנטים
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1896
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
אני חושב שהוא התכוון שתבצע את כל ההורדות שלך בסידבוקס,ואז תקרע אותו בהורדות הביתה 
עבודה כפולה אבל לפעמים זה המוצא האחרון...(אלא אם כן מתארגנת איזו קבוצה לעלות למוקד בב"ל ולעשות כל מיני דברים.. - והמבין יבין
)
עבודה כפולה אבל לפעמים זה המוצא האחרון...(אלא אם כן מתארגנת איזו קבוצה לעלות למוקד בב"ל ולעשות כל מיני דברים.. - והמבין יבין
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
אתמול התקשרתי לבזק בנלאומי והבחור נישבע לי שהם לא חוסמים שום דבר
יכול להיות שככה משקרים או שהוא בעצמו לא יודע??
בערב כשחזרתי הביתה בסביבות 23:30 ניסיתי להוריד משהו והקצב היה בקושי 4 במקום ה 20 שצריך להיות
ניסיתי את השרת בהודעה שלמעלה והקצה עמד על 13 בערך
הבחור בבזק בנלאומי הציע לי לעשות ריסטרט לראוטר ולא ממש התיחסתי ברצינות לעצה שלו אבל בכל זאת עשיתי וראו איזה פלא המצב חזר לקדמותו והכל עובד כמו מיקודם
מישהו יכול להסביר לי איך זה יכול להיות??
בערב כשחזרתי הביתה בסביבות 23:30 ניסיתי להוריד משהו והקצב היה בקושי 4 במקום ה 20 שצריך להיות
הבחור בבזק בנלאומי הציע לי לעשות ריסטרט לראוטר ולא ממש התיחסתי ברצינות לעצה שלו אבל בכל זאת עשיתי וראו איזה פלא המצב חזר לקדמותו והכל עובד כמו מיקודם
מישהו יכול להסביר לי איך זה יכול להיות??
ולמה נראה לך שהוא יודע שהם חוסמים? אולי היחידים בחברה שיודעים אם חוסמים זה אנשי טכנולוגיה של החברה וסמנכלים ומנכ"ל החברה העובדים הזוטרים לא יודעים אם חוסמים.rafid כתב:אתמול התקשרתי לבזק בנלאומי והבחור נישבע לי שהם לא חוסמים שום דבר
מישהו יכול להסביר לי איך זה יכול להיות??...
Seedbox זה רק לטורנטים, לא להורדות מהיוזנט (עדכון: סליחה, ראיתי שזה אפשרי, אומנם לא שכיח אבל יש דרך).sYn כתב:האם זה פיתרון ריאלי לרכוש SEEDBOX, להוריד מיוזנט ברוחב פס מלא
ואח"כ להוריד למחשב גם ברוחב פס מלא? כך לעקוף את ה QOS של החברה?...
מה שאני לא אוהב ב- Seedbox עבור הורדת טורנטים זה שאתם שמים את הגורל שלכם בידיים של החברה שמספקת לכם את ה- Seedbox. מחר הם יקבלו תביעת בית משפט אמריקאי לחשוף מי עשה שימוש ב Seedbox שלכם, ואתם צריכים לסמוך עליהם שלא יסגירו אתכם. בהצלחה עם זה !
זה היתרון הגדול בהורדה ישירה משרת (כמו יוזנט), אתם רק מורידים ולא מעלים. אין עוד תקדים בעולם שמישהו נתבע על כך שרק הוריד. כל התביעות הן בשל שיתוף (כי אז ניתן לתבוע על סכומים אסטרונומיים).
אגב גיימר לא נועד להורדות כבדות. זה נכון שנותנים לך עדיפות אבל זה לא בא בחינם. מקבלים עם שה traffic shaping וdeep packet inspection . בחבילות הרגילות אני לא חושב שיש איזה traffic shaping (חוץ מyoutube ) אבל אז אתה נלחם בכולם במקום לקבל עליהם עדיפות. זה גם עניין של הקצאת משאבים. הכבל אולי קיים אבל הם לא משתמשים בכולו. הם רק משתמשים באיזה 120gbps לפי peeringdb . כנראה שמסלולים מהכבל לIX גם עולים כסף
.
אין לי מושג איזה כמות תוכן אתם מורידים אבל אם אתם עושים את זה בערב בעיקר במוצ"ש תצפו לעומס לא נורמאלי ולא משנה איזה תיעדוף יש לך . אשתי הבחינה בזה אתמול . אני גם הורדתי משחק שקניתי בsteam ביום חמישי בערב שבוע שעבר והוא לא עבד לי אפילו קרוב למקסימום אבל מה אפשר לעשות ערב זה עומס גם בארץ ואולי גם באירופה. יש לאנשים זמן אז הם צורכים רוחב פס.
אם אתם רוצים להיות "אזרחי אינטרנט טובים" תגבילו את צריכת התוכן שלכם לשעות השפל אבל אני אגיד לכם את האמת - אף אחד לא עושה את זה ולא יעשה את זה אז סתם תצאו פראירים. כשהאינטרנט הוא "בלתי מוגבל" מקבלים עם זה גם עומס בלתי מוגבל. עדיין כשאשתי מורידה משהו זה לרוב עובד לא רע אבל היא קצת חזירית בזמן האחרון. יש מקום בדיסק הקשיח אז היא התחילה עם הורדות של 20GB .
אני לרוב לא כזה עצבני אלא אם כן זה תעריך יציאה של משחק שאני רוצה וגם ככה זה קורה פעמיים שלוש בשנה. הפעם זה היה JA:BIA שהיתה איתו בעיה של הורדה בsteam והם סידרו את זה רק כשהגעתי הביתה. עדיין לקחת איזה 30-20 דקות להתקין אותו (הוא קטן משהו כמו 2GB ) אבל זה יותר מסביל פשוט עשיתי משהו אחר. ואחרי שהתחלתי לשחק התחלתי לאכול באגים כרגיל אבל הם תיקנו חלק מהם ממש מהר. עדיין צריך לחכות לכמה עדכונים שהם עובדים עליהם כדי שהמשחק יהיה יותר ידידותי למשתמש.
אתם צריכים להגדיר פשוט מה אתם רוצים לפי איזה תוכן בא לכם לצרוך ואז תהיו הרבה פחות מודאגים מהמקסימום. גם ככה אף אחד לא מבטיח מהירות מינימום לאף אחד. הבעיה בארץ היא לא כלכך שאי אפשר להוריד על מקסימום אלא שחצי מהירות לא עולה חצי כסף - פשוט ביזיון בעיקר עם התשתית.
אין לי מושג איזה כמות תוכן אתם מורידים אבל אם אתם עושים את זה בערב בעיקר במוצ"ש תצפו לעומס לא נורמאלי ולא משנה איזה תיעדוף יש לך . אשתי הבחינה בזה אתמול . אני גם הורדתי משחק שקניתי בsteam ביום חמישי בערב שבוע שעבר והוא לא עבד לי אפילו קרוב למקסימום אבל מה אפשר לעשות ערב זה עומס גם בארץ ואולי גם באירופה. יש לאנשים זמן אז הם צורכים רוחב פס.
אם אתם רוצים להיות "אזרחי אינטרנט טובים" תגבילו את צריכת התוכן שלכם לשעות השפל אבל אני אגיד לכם את האמת - אף אחד לא עושה את זה ולא יעשה את זה אז סתם תצאו פראירים. כשהאינטרנט הוא "בלתי מוגבל" מקבלים עם זה גם עומס בלתי מוגבל. עדיין כשאשתי מורידה משהו זה לרוב עובד לא רע אבל היא קצת חזירית בזמן האחרון. יש מקום בדיסק הקשיח אז היא התחילה עם הורדות של 20GB .
אני לרוב לא כזה עצבני אלא אם כן זה תעריך יציאה של משחק שאני רוצה וגם ככה זה קורה פעמיים שלוש בשנה. הפעם זה היה JA:BIA שהיתה איתו בעיה של הורדה בsteam והם סידרו את זה רק כשהגעתי הביתה. עדיין לקחת איזה 30-20 דקות להתקין אותו (הוא קטן משהו כמו 2GB ) אבל זה יותר מסביל פשוט עשיתי משהו אחר. ואחרי שהתחלתי לשחק התחלתי לאכול באגים כרגיל אבל הם תיקנו חלק מהם ממש מהר. עדיין צריך לחכות לכמה עדכונים שהם עובדים עליהם כדי שהמשחק יהיה יותר ידידותי למשתמש.
אתם צריכים להגדיר פשוט מה אתם רוצים לפי איזה תוכן בא לכם לצרוך ואז תהיו הרבה פחות מודאגים מהמקסימום. גם ככה אף אחד לא מבטיח מהירות מינימום לאף אחד. הבעיה בארץ היא לא כלכך שאי אפשר להוריד על מקסימום אלא שחצי מהירות לא עולה חצי כסף - פשוט ביזיון בעיקר עם התשתית.