גנבו לי את המכונית - לא שייך לעניין
-
n-007
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 124
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
אנשים רעים באו בלילה ולקחו לי את המכונית היפיפיה שלי ( זאת שהיתה בתמונה) ואני עצובה מאד. אז עד שתהיה לי אחרת החלפתי את התמונה שתהיה עדכנית למצב. מקווה לימים שמחים ומתפללת שרק דברים רעים יקרו לגנבים . 
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
אוי... מצטער לשמוע...
נחמה, אני זוכר שזו היתה גולף?
איפשהו אחרי הצבא היתה לי הונדה קופה. רכב שחלמתי עליו הרבה שנים ובסופו של דבר קניתי (ממש כשנכנסתי לאוניברסיטה, אני חושב שזו היתה שנת 1998).
אהבתי אותו וטיפחתי אותו ... וגנבו לי אותו כשחניתי בהוד-השרון (היכן שהיה פעם קפולסקי הגדול, למי שמכיר). 30 דק' - ונגנב.
החלק המבאס באמת היה שבבגאז' היה לי PC עם רכיבים שהבאתי במיוחד מחו"ל (כולל שנאי מיוחד DC-DC עם מייצב וממיר ממתח הרכב למתח המתאים ללוח האם). ה-PC הזה היה מחובר למערכת הסטריאו, עם כבל סריאל שנמתח עד לקונסולה מקדימה, ושם היה לי PALM PILOT עם תוכנה שכתבתי ששלטה על המוסיקה מהמחשב. היה לי דיסק-קשיח נשלף (עם מגירה... למי שזוכר, פעם זה היה מקובל) עם המון מוסיקה עליו, והייתי שולט בו מהפאלם שמקדימה.
בקיצור - קונסטרוקציה שלמה שעבדתי עליה במשך חודשים... ונגנבה תוך 30 דק'.
יש לי צמרמורת כשאני נזכר איך יצאנו מבית הקפה, הלכנו לכיוון היכן שהחניתי את הרכב, ולא מצאנו אותו, ואז הסתובבנו שם דקות ארוכות בנסיון להזכר היכן חנינו. עד שנפל האסימון...
מקווה שתמצאי רכב חליפי במהירות. אם אני זוכר נכון וזה אכן היה גולף, אז הגולפים החדשים מאוד יפים לדעתי. אני מת על הפרונט החדש של פולקסוואגן, שזהה בין כל הרכבים שלהם, עד הטוארג.
נחמה, אני זוכר שזו היתה גולף?
איפשהו אחרי הצבא היתה לי הונדה קופה. רכב שחלמתי עליו הרבה שנים ובסופו של דבר קניתי (ממש כשנכנסתי לאוניברסיטה, אני חושב שזו היתה שנת 1998).
אהבתי אותו וטיפחתי אותו ... וגנבו לי אותו כשחניתי בהוד-השרון (היכן שהיה פעם קפולסקי הגדול, למי שמכיר). 30 דק' - ונגנב.
החלק המבאס באמת היה שבבגאז' היה לי PC עם רכיבים שהבאתי במיוחד מחו"ל (כולל שנאי מיוחד DC-DC עם מייצב וממיר ממתח הרכב למתח המתאים ללוח האם). ה-PC הזה היה מחובר למערכת הסטריאו, עם כבל סריאל שנמתח עד לקונסולה מקדימה, ושם היה לי PALM PILOT עם תוכנה שכתבתי ששלטה על המוסיקה מהמחשב. היה לי דיסק-קשיח נשלף (עם מגירה... למי שזוכר, פעם זה היה מקובל) עם המון מוסיקה עליו, והייתי שולט בו מהפאלם שמקדימה.
בקיצור - קונסטרוקציה שלמה שעבדתי עליה במשך חודשים... ונגנבה תוך 30 דק'.
יש לי צמרמורת כשאני נזכר איך יצאנו מבית הקפה, הלכנו לכיוון היכן שהחניתי את הרכב, ולא מצאנו אותו, ואז הסתובבנו שם דקות ארוכות בנסיון להזכר היכן חנינו. עד שנפל האסימון...
מקווה שתמצאי רכב חליפי במהירות. אם אני זוכר נכון וזה אכן היה גולף, אז הגולפים החדשים מאוד יפים לדעתי. אני מת על הפרונט החדש של פולקסוואגן, שזהה בין כל הרכבים שלהם, עד הטוארג.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
מצטער לשמוע ....
לא ידעתי שגולף גניבה
לא ידעתי שגולף גניבה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78927
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
הייתי בסרט הזה, משתתף בצערךn-007 כתב:אנשים רעים באו בלילה ולקחו לי את המכונית היפיפיה שלי ( זאת שהיתה בתמונה) ואני עצובה מאד. אז עד שתהיה לי אחרת החלפתי את התמונה שתהיה עדכנית למצב. מקווה לימים שמחים ומתפללת שרק דברים רעים יקרו לגנבים ....
-
n-007
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 124
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
תודה מקרב ליבי לכל המשתתפים בצערי . היתה לי סיאט איביזה ספורט קופה שחורה 1.6 גיר רגיל שטופה ועם טנק מלא דלק הכי יפה על הכביש.
חשבתי שגיר רגיל לא יגנבו לי בחיים וכמה וטעיתי
אני מחפשת אלפא מיטו יד שניה רק גיר רגיל כי חדש נוררררא יקר. אם במקרה מישהו מכיר אחת כזאת למכירה אשמח להתעדכן
תודה ושבת שלום
חשבתי שגיר רגיל לא יגנבו לי בחיים וכמה וטעיתי
אני מחפשת אלפא מיטו יד שניה רק גיר רגיל כי חדש נוררררא יקר. אם במקרה מישהו מכיר אחת כזאת למכירה אשמח להתעדכן
תודה ושבת שלום
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
אני מתפלל שיגנבו את הגולף של אשתי - ככה נקבל יותר ממכירה רגילה שלה...
למרות שהקילומטראז' נמוך ויד נמוכה יש מכות בפח וזה יפריע למפונקים.
אחרי זה - קוריאני. לא קונה יותר שום דבר מאירופה אלא אם זה ממיליון שקל ומעלה...
אחרי זה - קוריאני. לא קונה יותר שום דבר מאירופה אלא אם זה ממיליון שקל ומעלה...
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
זה מזכיר לי שהיתה לנו (לפני שנתיים) גולף 2001 שמורה בקנאות עם קילומטראז' נמוך בטירוף, הייתי מגיע בבוקר לאוטו ומגלה עליו פתקים עם פרטים של מישהו שרוצה לקנות את האוטו למרות שלא היה מוצע למכירה בכלל (אפילו המוסכניק בצ'מפיון מוטורס שעשה טסט לאוטו שאל אם אנחנו מוכרים).דבוטאנט כתב:אני מתפלל שיגנבו את הגולף של אשתי - ככה נקבל יותר ממכירה רגילה שלה...
אחרי זה - קוריאני. לא קונה יותר שום דבר מאירופה אלא אם זה ממיליון שקל ומעלה......
לפני כשנתיים חשבנו על למכור את הגולף ולקנות רכב חדש, והיו כל מיני סוגיות לגבי המכירה והקניה של החדש. היו הרבה בדיחות לגבי גניבה של האוטו שתהפוך את העסק לקל יותר. לבסוף, עשיתי לאמא שלי "טובה" ועשיתי טוטאל-לוס עם הגולף (כמובן שלא בכוונה ולא משהו רציני (היה הרבה מזל בתאונה הזו), פשוט הביטוח לא רצה לתקן והעדיף לתת כסף). קיבלנו את מחיר המחירון מהביטוח
מקווה שלא יהיו לך בעיות עם הביטוח ושלא היה שום דבר סנטימנטלי באוטו
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
אם הייתי קונה מה שאני רוצה ומה שיפה היה לי אופנוע...
אבל אם כבר וולקסוואגן אז תתפנקי בשירוקו
אבל אם כבר וולקסוואגן אז תתפנקי בשירוקו
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- shlomiassaf
- חבר ותיק

- תגובות: 1444
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
משתתף בצערך ... מבאס לאבד ככה אוטו...
לי גנבו 2 אוקטביות...
אחת בפריצה לבית והשניה בשבירת חלון.
לא נעים לקום בבוקר ולראות במקום אוטו שברי זכוכית.
לי גנבו 2 אוקטביות...
אחת בפריצה לבית והשניה בשבירת חלון.
לא נעים לקום בבוקר ולראות במקום אוטו שברי זכוכית.
- MONI
- חבר ותיק

- תגובות: 1341
- נתן תודות: 482 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
לא חבל על הפרצוף העצוב לשבת ? ?
סה"כ מכונית (מקווה שהיה ביטוח
)
גנבו לי כמה מכוניות בעיתויים מנצחים ( יום שחרור מצה"ל , חתונת הבת דודה ) הכל חפיף
תקומי מחר בבוקר , תרדי לראות כלניות בנגב (ברכב של חברים ....עם החברים
)
תאכלו בורקס ותעלו השרונה שמחים וטובי לבב
סה"כ מכונית (מקווה שהיה ביטוח
גנבו לי כמה מכוניות בעיתויים מנצחים ( יום שחרור מצה"ל , חתונת הבת דודה ) הכל חפיף
תקומי מחר בבוקר , תרדי לראות כלניות בנגב (ברכב של חברים ....עם החברים
תאכלו בורקס ותעלו השרונה שמחים וטובי לבב
you can fool some people sometimes
but you can't fool all the people all the time !
but you can't fool all the people all the time !