החלפת ספוגיות באוזניות koss porta pro

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
kaparoni פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 124
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם .

יש לי את האוזניות הרשומות בכותרת . הספוגיות שקיבלתי עם האוזניות כבר די קרועות ומלוכלכות . האם קילומבו מוכרים ספוגיות לאוזניות הללו ? אם לא , מהיכן אני יכול לקנות ?

שאלה נוספת : חבר נתן לי לשמוע באוזניות boss comfort ( לא זכור לי הדגם . אני רק יודע שהן מבטלות רעשי טיסה). העניין הוא שלא הרגשתי בשינוי מטורף לעומת הפורטה פרו שלי . חיברתי את האוזנייה לאייפון שלי ליציאת 3.5 רגילה.
בהתחלה חשבתי שהאייפון לא סוחב את האוזנייה אבל חבר שלי אמר שהאוזנייה מכוונת לעוצמה נמוכה ( זיש לה שני מצבים??) . בעבר , כשחפשתי איזה אוזנייה לקנות , עשיתי סקר מאוד נרחב ובדקתי מספר רב של דגמים בקילומבו . דגמים של 400 ו-500 ש״ח הרגישו שאין בהם שום דבר שונה לטובה לעומת האוזניות שהיו לי אז ( AKG K416P) .
אני לא יודע אם זה אני או שהאייפון שלי באמת לא סוחב . אני רק יודע שהאוזניות של AKG שהיו לי נשמעו מעולה עבורי ולא הצלחתי למצוא משהו דומה לזה . לבסוף התפשרתי על הפורטה פרו כי הייתי חייב אוזניות.

מה דעתכם ?

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #2 

אני בזמנו החלפתי באדר ולקחתי רזרביות שיהיו
העם דורש..... כל מיני דברים

Lee
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4282
נתן תודות: 280 פעמים
קיבל תודות: 466 פעמים

שליחה #3 

לגבי koss porta pro - ישנה אחריות של היבואן לכל החיים, בהשתתפות עצמית בסך 30 ש"ח בלבד, ומחזירים לך אוזניות כחדשות, גם במקרים יותר קשים כמו שבר וכו'.
אוזניות נהדרות (יש לי אותן...:wink: ).

kaparoni פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

חולק עליך

שליחה #4 

Lee כתב:לגבי koss porta pro - ישנה אחריות של היבואן לכל החיים, בהשתתפות עצמית בסך 30 ש"ח בלבד, ומחזירים לך אוזניות כחדשות, גם במקרים יותר קשים כמו שבר וכו'.
...
אני לא יודע מה מוגדר אצלך ״מצויין״ אבל לא הייתי אומר שהן מצויינות. שמעתי עליהן כל כך הרבה תשבוחות אך בסופו של דבר לא הייתי אומר שהן מעולות . הן בסדר לטווח המחירים שלהן , אבל ה-AKG הקודמות שלי שעלו בזמנו באזור ה-400 ש״ח , אוכלות אותן בלי מלח .
לגבי האחריות : אני צריך לשלוח אליהם את האוזניות ?

תודה .

Lee
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4282
נתן תודות: 280 פעמים
קיבל תודות: 466 פעמים

Re: חולק עליך

שליחה #5 

kaparoni כתב:
Lee כתב:לגבי koss porta pro - ישנה אחריות של היבואן לכל החיים, בהשתתפות עצמית בסך 30 ש"ח בלבד, ומחזירים לך אוזניות כחדשות, גם במקרים יותר קשים כמו שבר וכו'.
...
אני לא יודע מה מוגדר אצלך ״מצויין״ אבל לא הייתי אומר שהן מצויינות. שמעתי עליהן כל כך הרבה תשבוחות אך בסופו של דבר לא הייתי אומר שהן מעולות . הן בסדר לטווח המחירים שלהן , אבל ה-AKG הקודמות שלי שעלו בזמנו באזור ה-400 ש״ח , אוכלות אותן בלי מלח .
לגבי האחריות : אני צריך לשלוח אליהם את האוזניות ?

תודה .
...

בשבילי הן מצויינות בהשוואה ללא מעט אוזניות אחרות שבדקתי בטווח המחירים שלהן (קניתי בזמנו ב-250 ש"ח), בשביל לשמוע מוסיקה מהגלאקסי.

לגבי אחריות - היבואן עד כמה שזכור לי הוא "אדר-סוכנויות" ברחוב החשמונאים, ת"א. תתקשר אליהם, לרוב צריך להביא אותן אליהם...

kaparoni פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

התקשרתי לקילומבו . אין להם ספוגיות . אזמין מאיביי .
תודה .

madror
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2458
נתן תודות: 355 פעמים
קיבל תודות: 103 פעמים

שליחה #7 

א. אני כמעט בטוח שיש ב "אדר" בחשמונאים תל אביב.
ב. אם עוד לא הזמנת .... שלח לי בהודעה פרטית את הכתובת שלך למשלוח בדואר, אני אשלח לך זוג ספוגיות ביום ראשון (קניתי בזמנו סט של 5 ספוגיות , השתמשתי ב 1) .

תתחדש :wink:
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.

http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”