החלפת ספוגיות באוזניות koss porta pro
שלום לכולם .
יש לי את האוזניות הרשומות בכותרת . הספוגיות שקיבלתי עם האוזניות כבר די קרועות ומלוכלכות . האם קילומבו מוכרים ספוגיות לאוזניות הללו ? אם לא , מהיכן אני יכול לקנות ?
שאלה נוספת : חבר נתן לי לשמוע באוזניות boss comfort ( לא זכור לי הדגם . אני רק יודע שהן מבטלות רעשי טיסה). העניין הוא שלא הרגשתי בשינוי מטורף לעומת הפורטה פרו שלי . חיברתי את האוזנייה לאייפון שלי ליציאת 3.5 רגילה.
בהתחלה חשבתי שהאייפון לא סוחב את האוזנייה אבל חבר שלי אמר שהאוזנייה מכוונת לעוצמה נמוכה ( זיש לה שני מצבים??) . בעבר , כשחפשתי איזה אוזנייה לקנות , עשיתי סקר מאוד נרחב ובדקתי מספר רב של דגמים בקילומבו . דגמים של 400 ו-500 ש״ח הרגישו שאין בהם שום דבר שונה לטובה לעומת האוזניות שהיו לי אז ( AKG K416P) .
אני לא יודע אם זה אני או שהאייפון שלי באמת לא סוחב . אני רק יודע שהאוזניות של AKG שהיו לי נשמעו מעולה עבורי ולא הצלחתי למצוא משהו דומה לזה . לבסוף התפשרתי על הפורטה פרו כי הייתי חייב אוזניות.
מה דעתכם ?
יש לי את האוזניות הרשומות בכותרת . הספוגיות שקיבלתי עם האוזניות כבר די קרועות ומלוכלכות . האם קילומבו מוכרים ספוגיות לאוזניות הללו ? אם לא , מהיכן אני יכול לקנות ?
שאלה נוספת : חבר נתן לי לשמוע באוזניות boss comfort ( לא זכור לי הדגם . אני רק יודע שהן מבטלות רעשי טיסה). העניין הוא שלא הרגשתי בשינוי מטורף לעומת הפורטה פרו שלי . חיברתי את האוזנייה לאייפון שלי ליציאת 3.5 רגילה.
בהתחלה חשבתי שהאייפון לא סוחב את האוזנייה אבל חבר שלי אמר שהאוזנייה מכוונת לעוצמה נמוכה ( זיש לה שני מצבים??) . בעבר , כשחפשתי איזה אוזנייה לקנות , עשיתי סקר מאוד נרחב ובדקתי מספר רב של דגמים בקילומבו . דגמים של 400 ו-500 ש״ח הרגישו שאין בהם שום דבר שונה לטובה לעומת האוזניות שהיו לי אז ( AKG K416P) .
אני לא יודע אם זה אני או שהאייפון שלי באמת לא סוחב . אני רק יודע שהאוזניות של AKG שהיו לי נשמעו מעולה עבורי ולא הצלחתי למצוא משהו דומה לזה . לבסוף התפשרתי על הפורטה פרו כי הייתי חייב אוזניות.
מה דעתכם ?
חולק עליך
אני לא יודע מה מוגדר אצלך ״מצויין״ אבל לא הייתי אומר שהן מצויינות. שמעתי עליהן כל כך הרבה תשבוחות אך בסופו של דבר לא הייתי אומר שהן מעולות . הן בסדר לטווח המחירים שלהן , אבל ה-AKG הקודמות שלי שעלו בזמנו באזור ה-400 ש״ח , אוכלות אותן בלי מלח .Lee כתב:לגבי koss porta pro - ישנה אחריות של היבואן לכל החיים, בהשתתפות עצמית בסך 30 ש"ח בלבד, ומחזירים לך אוזניות כחדשות, גם במקרים יותר קשים כמו שבר וכו'.
אוזניות נהדרות (יש לי אותן...).
...
לגבי האחריות : אני צריך לשלוח אליהם את האוזניות ?
תודה .
Re: חולק עליך
kaparoni כתב:אני לא יודע מה מוגדר אצלך ״מצויין״ אבל לא הייתי אומר שהן מצויינות. שמעתי עליהן כל כך הרבה תשבוחות אך בסופו של דבר לא הייתי אומר שהן מעולות . הן בסדר לטווח המחירים שלהן , אבל ה-AKG הקודמות שלי שעלו בזמנו באזור ה-400 ש״ח , אוכלות אותן בלי מלח .Lee כתב:לגבי koss porta pro - ישנה אחריות של היבואן לכל החיים, בהשתתפות עצמית בסך 30 ש"ח בלבד, ומחזירים לך אוזניות כחדשות, גם במקרים יותר קשים כמו שבר וכו'.
אוזניות נהדרות (יש לי אותן...).
...
לגבי האחריות : אני צריך לשלוח אליהם את האוזניות ?
תודה ....
בשבילי הן מצויינות בהשוואה ללא מעט אוזניות אחרות שבדקתי בטווח המחירים שלהן (קניתי בזמנו ב-250 ש"ח), בשביל לשמוע מוסיקה מהגלאקסי.
לגבי אחריות - היבואן עד כמה שזכור לי הוא "אדר-סוכנויות" ברחוב החשמונאים, ת"א. תתקשר אליהם, לרוב צריך להביא אותן אליהם...
א. אני כמעט בטוח שיש ב "אדר" בחשמונאים תל אביב.
ב. אם עוד לא הזמנת .... שלח לי בהודעה פרטית את הכתובת שלך למשלוח בדואר, אני אשלח לך זוג ספוגיות ביום ראשון (קניתי בזמנו סט של 5 ספוגיות , השתמשתי ב 1) .
תתחדש
ב. אם עוד לא הזמנת .... שלח לי בהודעה פרטית את הכתובת שלך למשלוח בדואר, אני אשלח לך זוג ספוגיות ביום ראשון (קניתי בזמנו סט של 5 ספוגיות , השתמשתי ב 1) .
תתחדש
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA