Waze ללא ידיים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78907
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
כשהיינו ב-CES עבדתי עם זה. זה היה סיוט. הוא היה מזהה כל הזמן כאילו שהפעלנו אותו (עד שעליתי על זה שיש סנסור קרבה בחלק העליון של המכשיר).
לא מת על הסיפור הזה בכלל...
לא מת על הסיפור הזה בכלל...
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
Fire_wire,
כשאתה במהלך הניווט, תלחץ על הכפתור השמאלי (שמוביל להגדרות, השתקה וכו׳).
לאחר מכן, דפדף עמוד אחד ימינה בהגדרות ושם תראה את ״סיפור הדרך״ לו חיכינו כ״כ הרבה...
כשאתה במהלך הניווט, תלחץ על הכפתור השמאלי (שמוביל להגדרות, השתקה וכו׳).
לאחר מכן, דפדף עמוד אחד ימינה בהגדרות ושם תראה את ״סיפור הדרך״ לו חיכינו כ״כ הרבה...
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73346
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
כשאני נכנס ל APP STORE הוא מכריז שה 3.1 מותקן וגם ווידאתי ב"אודות" שאכן מותקנת גירסה 3.1, אך כשאני בתוכנה עצמה אני לא מוצא בשום מקום את האופציה המדוברת.
- oferlaor
- מנהל

זה מזהה כשאתה באיזור שתומך בזה. כשהייתי בארה"ב זה הופעל אוטומטית וכשחזרתי ארצה זה נעלם...
- Huber
- חבר במועדון HT

הזוי. מה ההיגיון?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46396
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
- oferlaor
- מנהל

- Huber
- חבר במועדון HT

אני לא מחפש עיברית. אין לי שום בעייה להשתמש בזה בשפה האנגלית. להגביל אותי על פי מיקום גיאוגרפי זו החלטה הזוייה, הם מניחים שמי שלא גם בצפון אמריקה לא דובר אנגלית?
לגבי השימוש בסירי, באמת חייב מנוע מתוחכם בשביל מספר כ"כ מצומם של פקודות קוליות?!
אני אישית חושב שזה בבסיס רעיון מעולה - כל הנושא של דיווחים תוך כדי נהיגה בלי זה פשוט מטופש ומסוכן להחריד, מכלתחילה אני לא מבין למה הכניסו את זה. השימוש היחיד שאני רואה לזה ללא הפקודות הקוליות הוא דיווח על פקק כשאתה כמעט במצב עצירה מוחלט, אחרת כל הפיטצ'ר הזה הוא פשוט סיכון לנהג ולסובביו.
לגבי השימוש בסירי, באמת חייב מנוע מתוחכם בשביל מספר כ"כ מצומם של פקודות קוליות?!
אני אישית חושב שזה בבסיס רעיון מעולה - כל הנושא של דיווחים תוך כדי נהיגה בלי זה פשוט מטופש ומסוכן להחריד, מכלתחילה אני לא מבין למה הכניסו את זה. השימוש היחיד שאני רואה לזה ללא הפקודות הקוליות הוא דיווח על פקק כשאתה כמעט במצב עצירה מוחלט, אחרת כל הפיטצ'ר הזה הוא פשוט סיכון לנהג ולסובביו.