מנסיונכם - רסיברים מעולים בק"ב וטובים בסטריאו?
בהמשך לשרשור
http://www.hometheater.co.il/vt160683.% ... 7%A0%D7%94
המטרה היא לשמוע כמו שצריך את הזבוב ב-High Hopes של פינק פלויד.
ובקיצור: איזון והפרדת צלילים, והכי חשוב - בכמה שפחות קופסאות - זו הסיבה שאני פונה לרסיבר ולא להוסיף עוד מגבר סטריאו, אני מודע לכך שזו פשרה ומגבר סטריאו עדיף לסטריאו, אבל עדיין..
את הזבוב שמעתי מעולה בLX70 הנודע, אבל המוזיקליות והגוון צליל המתכתי גמרו לי על האזניים.
את הזבוב גם שמעתי בRotal RA-1520 והנגן CD הדומה ב"פיוז", והגוון היה מושלם - אז במידה ולא אמצא רסיבר שיספק לי תוצאה דומה, אחתור לכיוון ההוא.
חשוב לי כמובן שהרסיבר לא יהיה פחות טוב, חד ומפורט בקולנוע ביתי מהYamaha RXV3900 שקיים אצלי עכשיו.
רשימת מתמודדים:
Marantz SR7005
Arcam AVR500 - לא יודע מה העלות, במידה והוא לא באותה רמת מחיר של המרנץ אוותר
Rotel RSX-1550\1560 - קיים כבר בחנות, כנראה שאביא אותו להאזנה
** תמיכה בתלת-מימד (HDMI 1.4) ממש לא מעניינת, לכן גם הרוטלים ברשימה
אם למישהו יש בראש עוד מתמודדים ראויים, תנו לי בראש
http://www.hometheater.co.il/vt160683.% ... 7%A0%D7%94
המטרה היא לשמוע כמו שצריך את הזבוב ב-High Hopes של פינק פלויד.
ובקיצור: איזון והפרדת צלילים, והכי חשוב - בכמה שפחות קופסאות - זו הסיבה שאני פונה לרסיבר ולא להוסיף עוד מגבר סטריאו, אני מודע לכך שזו פשרה ומגבר סטריאו עדיף לסטריאו, אבל עדיין..
את הזבוב שמעתי מעולה בLX70 הנודע, אבל המוזיקליות והגוון צליל המתכתי גמרו לי על האזניים.
את הזבוב גם שמעתי בRotal RA-1520 והנגן CD הדומה ב"פיוז", והגוון היה מושלם - אז במידה ולא אמצא רסיבר שיספק לי תוצאה דומה, אחתור לכיוון ההוא.
חשוב לי כמובן שהרסיבר לא יהיה פחות טוב, חד ומפורט בקולנוע ביתי מהYamaha RXV3900 שקיים אצלי עכשיו.
רשימת מתמודדים:
Marantz SR7005
Arcam AVR500 - לא יודע מה העלות, במידה והוא לא באותה רמת מחיר של המרנץ אוותר
Rotel RSX-1550\1560 - קיים כבר בחנות, כנראה שאביא אותו להאזנה
** תמיכה בתלת-מימד (HDMI 1.4) ממש לא מעניינת, לכן גם הרוטלים ברשימה
אם למישהו יש בראש עוד מתמודדים ראויים, תנו לי בראש
Utopia
אני נוטה להאמין שהרוטל והארקאם ישמעו טוב בסטריאו , השאלה כמה טוב.
זה כבר עניין של התאמה לרמקולים ולא פחות חשוב כמה המקור איכותי.
אפשר גם להגיע לתוצאות מעולות עם רסיברים מהדגמים הגבוהים של ימהה / פיוניר / אונקיו למיניהם.
החשיבות של המקור היא עליונה במקרה הזה , וכמו שאמרתי , השילוב עם הרמקולים שלך.
בהצלחה.
אפשר גם להגיע לתוצאות מעולות עם רסיברים מהדגמים הגבוהים של ימהה / פיוניר / אונקיו למיניהם.
בהצלחה.
המקור כאמור היא HTPC בחיבור HDMI, בעתיד יתווסף ברווז אני מניח, פשוט כשהוספתי ברווז לפני כשבוע לא שמעתי שום הבדל רציני שמצדיק רכישה...LiorShap כתב:אני נוטה להאמין שהרוטל והארקאם ישמעו טוב בסטריאו , השאלה כמה טוב.
בהצלחה....
Utopia
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
- NAD T757
- Cambridge Audio 650R
- DENON 3312
- Cambridge Audio 650R
- DENON 3312
היה לי DENON 4310, היה חמוד מאוד... אבל הימהה עדיין היה טוב יותר, ואם יש מרנץ ברשימה אז לא נראה לי שיש טעם להכניס גם את ה3312... כל השאר נלקחו בחשבון - תודה!(Y)epony כתב:- NAD T757
- Cambridge Audio 650R
- DENON 3312...
אני מחפש חברות של סטריאו ובכלל לא שקלתי את הימהה 3010...... אז גם הוא נכנס לרשימה, מה גם שמבחינת טרייד-אין, ימהה כנגד ימהה ייתן לי יותר תמורה כספית
עריכה: הNAD לא כולל EQ ;\ חתיכת מינוס.
קימבריג' אודיו מעניין.
שאלה: אם הLX70 צרם, יש להניח שהLX85 יצרום באותה מידה ?
Utopia
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
תשובה: כן.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
אונקיו 1009 או במידה ותשיג את ה 3008 במחיר טוב.ה 3008 כולל אודסי xt32 ומוכן לשימוש גם בערכת הפרו שלהם.
ה 1009 מתומחר בסביבות המחיר של המרנץ . ה 3008 מתומחר בכ 15k אבל בגלל שזה דגם יוצא אולי זו ההזדמנות לקבל דיל טוב.
ה 1009 מתומחר בסביבות המחיר של המרנץ . ה 3008 מתומחר בכ 15k אבל בגלל שזה דגם יוצא אולי זו ההזדמנות לקבל דיל טוב.
אהבתי את החשיבה של ה-3008, נרשם. תודה רבהistarmini כתב:אונקיו 1009 או במידה ותשיג את ה 3008 במחיר טוב.ה 3008 כולל אודסי xt32 ומוכן לשימוש גם בערכת הפרו שלהם.
ה 1009 מתומחר בסביבות המחיר של המרנץ . ה 3008 מתומחר בכ 15k אבל בגלל שזה דגם יוצא אולי זו ההזדמנות לקבל דיל טוב....
Utopia
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

כראה תמחור טוב/הוגן יותר של יבואן ימאהה.kipikipod כתב:אהבתי את החשיבה של ה-3008, נרשם. תודה רבהistarmini כתב:אונקיו 1009 או במידה ותשיג את ה 3008 במחיר טוב.ה 3008 כולל אודסי xt32 ומוכן לשימוש גם בערכת הפרו שלהם.
ה 1009 מתומחר בסביבות המחיר של המרנץ . ה 3008 מתומחר בכ 15k אבל בגלל שזה דגם יוצא אולי זו ההזדמנות לקבל דיל טוב....
משהו לא מסתדר לי, דגם הדגל של ימהה - 3010 עולה 10,500 ברוטו, 5009 של אונקיו 19,900 ברוטו? פי 2... מה אני מפספס ?...
נערך לאחרונה על ידי istarmini ב 09/02/2012 17:42, נערך פעם 1 בסך הכל.
מצאתי טבלה שתעזור לכולנוistarmini כתב:למיטב ידיעתי ה 3010 הוא לא דגם הדגל של ימאהה.kipikipod כתב:אהבתי את החשיבה של ה-3008, נרשם. תודה רבהistarmini כתב:אונקיו 1009 או במידה ותשיג את ה 3008 במחיר טוב.ה 3008 כולל אודסי xt32 ומוכן לשימוש גם בערכת הפרו שלהם.
משהו לא מסתדר לי, דגם הדגל של ימהה - 3010 עולה 10,500 ברוטו, 5009 של אונקיו 19,900 ברוטו? פי 2... מה אני מפספס ?...
יש להם אחד או שנים יקרים יותר למרות שהם לא הכי מתקדמים מבחינת כל הפונקציות .
אבל אולי אני טועה, תבדוק....
http://www.stereosound.co.jp/hivi/hdaudio
Utopia
אני עם ONKYO 905 שנשמע נפלא בסטראו.
האונקיו משמש כפרוססור וההגברה היא חיצונית של ATI.
זהו דגם יוצא אשר יוצר ביפן. ה 3008 וכו' חדשים ממנו אך כבר לא מיוצרים ביפן ולפחות בעיני בהסתכלות לקרביים רואים שחסכו שם כסף.....
זהו דגם יוצא אשר יוצר ביפן. ה 3008 וכו' חדשים ממנו אך כבר לא מיוצרים ביפן ולפחות בעיני בהסתכלות לקרביים רואים שחסכו שם כסף.....
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

איזה קטע ערכתי אבל נראה שצדקתי.kipikipod כתב:istarmini כתב:למיטב ידיעתי ה 3010 הוא לא דגם הדגל של ימאהה.kipikipod כתב:אהבתי את החשיבה של ה-3008, נרשם. תודה רבהistarmini כתב:אונקיו 1009 או במידה ותשיג את ה 3008 במחיר טוב.ה 3008 כולל אודסי xt32 ומוכן לשימוש גם בערכת הפרו שלהם.
יש להם אחד או שנים יקרים יותר למרות שהם לא הכי מתקדמים מבחינת כל הפונקציות .
אבל אולי אני טועה, תבדוק....
מצאתי טבלה שתעזור לכולנו
http://www.stereosound.co.jp/hivi/hdaudio...
יש את ה z7 וה z11
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

לא ראיתי את ה 905 אבל ה 3008 ,3009 ממבט על נראה סופני.kobbi כתב:אני עם ONKYO 905 שנשמע נפלא בסטראו.
זהו דגם יוצא אשר יוצר ביפן. ה 3008 וכו' חדשים ממנו אך כבר לא מיוצרים ביפן ולפחות בעיני בהסתכלות לקרביים רואים שחסכו שם כסף........
http://www.ebay.com/itm/Valab-NOS-USB-R ... 43aac52396sam22 כתב:איסה דאק חיברת?...
לבנתיים האפשרויות הבולטות
ימהה 3010 - האפשרות ה"קלה" ביותר מבחינת טרייד-אין, סוג של הימור בטוח, השאלה כמה הוא ישפר מה3900...
אונקיו 3009 או 3008 אם אצליח להשיג - כשהיה לי את ה808 הוא עשה רושם של רסיבר מעולה אך לא מפורט מספיק, אני מניח שה3009 יהיה עולם אחר.
מרנץ 7005 הסקסי...
Utopia
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
תתחיל לנסות DACים כמו ש-sam22.
כשהיסודות סבירים לסטריאו הוספת DAC נותנת את השיפור הכי מורגש לטעמי - כמובן שזה תלוי במקרה.
אבל, אם היסודות מחורבנים (למשל כמו LX85 - וסליחה מראש אם אוהדי פיוניר יפגעו, אבל זו בכל אופן דעתי, לגבי המערכת שלי ועל סמך נסיוני) אז גם DAC לא יעזור.
כשהיסודות סבירים לסטריאו הוספת DAC נותנת את השיפור הכי מורגש לטעמי - כמובן שזה תלוי במקרה.
אבל, אם היסודות מחורבנים (למשל כמו LX85 - וסליחה מראש אם אוהדי פיוניר יפגעו, אבל זו בכל אופן דעתי, לגבי המערכת שלי ועל סמך נסיוני) אז גם DAC לא יעזור.
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
רק לידיעה
לפני כ3 שבועות אם אני לא טועה... ראיתי בחנות סטריאו סטאר את ימאהה דגם Z11 בחוץ ללא קרטון ,משומש למכירה ,אני לא שמעתי את הדגם הזה אבל ידוע שזה המפלצת שלהם ובמידה וזה עונה לדרישות שלך שווה לך לבדוק בשיחת טלפון מה קורה איתו (אם הוא עוד שם בכלל).
מאחל לך הרבה הצלחה
פוסט לעניין 
לפני כ3 שבועות אם אני לא טועה... ראיתי בחנות סטריאו סטאר את ימאהה דגם Z11 בחוץ ללא קרטון ,משומש למכירה ,אני לא שמעתי את הדגם הזה אבל ידוע שזה המפלצת שלהם ובמידה וזה עונה לדרישות שלך שווה לך לבדוק בשיחת טלפון מה קורה איתו (אם הוא עוד שם בכלל).
מאחל לך הרבה הצלחה
לדעתי הפיוניר lx 85
זו אחלה בחירה רסיבר חדש תומךבכל הפורמטים
החדשים גם ניראה מאוד יפה
כולל הגברה מסוג class d
ואני לא מבין מזה צורם אני שומע מוזיקה וסרטים
ונהנה מכל רגע הוא כוייל ב10 דקות
כמובן שנדרש התעסקות קצת אם הכיול כדי
להגיע לתוצאה מושלמת תלוי בחלל לי לקח 10 דקות
אני מאוד מרוצה ממנו
אם לא הפיוניר 85
אז אולי אוונקיו 3009/5009 לא שמעתי אבל