הקפה של zylber משהו מדהים-מזל טוב קולה מסחרי נולד בכפר יונה לאב מוכשר
-
concordia
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 355
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
אז הכנתי לי עכשיו אספרסו מהקפה ש zylber קלה בקולה (המסחרי) החדש שהו עצמו בנה. ו................wow איזה שוס! הקפה מדהים. כאילו יצא זה אתה ממפעל קפה גורמה באיטליה. אני קולה כבר מספר שנים והפרמטר היה זהה, אותה מכונה ואותה מטחנה..והקפה הזה הוא משהו אחר לגמרי, פשוט ליגה בינלאומית, קפה מאוזן,לא חומצי,מיצוי טעמים מושלם, קטיפתי וחלק עם אפטר טייסט נפלא (התערובת עצמה שמורה אצל zylber) אז כל הכבוד, הבנאדם מוכשר ברמות......... 
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
כבר שתית?
עברו רק 3 ימים. אני אחכה עוד יום יומיים ל 100 גרם שיש לי.
יש שם: 1/3 ברזיל סראדו + 1/3 גוואטמלה SHB של דאדא ו 1/3 קולומביה סופרימו של חיידר חטאר מירכא
עברו רק 3 ימים. אני אחכה עוד יום יומיים ל 100 גרם שיש לי.
יש שם: 1/3 ברזיל סראדו + 1/3 גוואטמלה SHB של דאדא ו 1/3 קולומביה סופרימו של חיידר חטאר מירכא
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
-
concordia
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 355
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
ואני ניסיתי לא לספר את פרטי התערובת 
כן,לא יכולתי להתאפק וניסיתי בצהריים וזה היה מדהים, פשוט מעבר לכל ציפיה.עוד יומיים והוא יהיה "בשל" רשמית. בגדול אני מתכוון לשחזר את הלזניה של concordia, רודי בכבודו ובעצמו נתן את הכיוון לפני שנים אז תשאיר מקום...
התאוששת מהסומטרה?
(ואגב תערובות -צדקת, הלא אחיד-התאחד לפנות בוקר,עשיתי קליה ארוכה יותר ויצא יופי,מי שסבל זה מי שהיה איתי בעבודה בשמונה)
כן,לא יכולתי להתאפק וניסיתי בצהריים וזה היה מדהים, פשוט מעבר לכל ציפיה.עוד יומיים והוא יהיה "בשל" רשמית. בגדול אני מתכוון לשחזר את הלזניה של concordia, רודי בכבודו ובעצמו נתן את הכיוון לפני שנים אז תשאיר מקום...
התאוששת מהסומטרה?
(ואגב תערובות -צדקת, הלא אחיד-התאחד לפנות בוקר,עשיתי קליה ארוכה יותר ויצא יופי,מי שסבל זה מי שהיה איתי בעבודה בשמונה)
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
הסומטרה דווקא היה בסדר בתערובת - צריך לחזור לנסות אותו עוד פעם.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)