Wireless HDMI
-
TheMexican
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
יש כמה שיטות להעברת HDMI בצורה אלחוטית
אחת מהן היא WDHI אשר מובילה אותה החברה הישראלית Amimon.
מישהו ניסה או מכיר איפה אפשר להתרשם מהמוצרים השונים עם הטכנולוגיה?
יש חברות כמו Belkin, HP, SONY, Philips ועוד אשר כבר הפיצו לפני כמה שנים מוצרים כאלו.
יש חברות כמו Belkin, HP, SONY, Philips ועוד אשר כבר הפיצו לפני כמה שנים מוצרים כאלו.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
-
TheMexican
-
- חבר שרק התחיל

יואב, אם אין לך משהו לתרום לפוסט שלי אתה פשוט יכול לא להגיב,
או שאולי תלך, תקרא קצת, אולי תשכיל ותחזור להעשיר אותנו בידע.
בנתיים אני מחפש אנשים שכן נתקלו במשהו כזה
בכל מקרה ORIS,
מה שאתה מדבר עליו זה WiDi של אינטל, ובשביל זה צריך כמו שאינטל אומרים: "WiDi Inside"...
ואת זה אפשר למצוא פחות או יותר רק במספר מצומצם של לפטופים חדשים
בכל מקרה ORIS,
מה שאתה מדבר עליו זה WiDi של אינטל, ובשביל זה צריך כמו שאינטל אומרים: "WiDi Inside"...
ואת זה אפשר למצוא פחות או יותר רק במספר מצומצם של לפטופים חדשים
הטכנולוגיה נקראת WiFi display או בקיצור WFDTheMexican כתב:יואב, אם אין לך משהו לתרום לפוסט שלי אתה פשוט יכול לא להגיב,
בכל מקרה ORIS,
ואת זה אפשר למצוא פחות או יותר רק במספר מצומצם של לפטופים חדשים...
עוד לא ממש קיימת בשוק, היה לפני שבוע מפגש שבו יצרנים שונים ניסו את המשדרים /מקלטים שלהם זה מול זה פחות או יותר בפעם הראשונה אי פעם.
טלפונים ראשונים יצאו עם זה כנראה מתישהוא השנה וכמובן צריך גם את הצד השני: טלויזיות ומקרנים.
לא הייתי עוצר את הנשימה בלחכות לזה.
אם מענין אני יכול להרחיב על התחום - אני עובד בזה
תיקון והוספה:
יש כמה נסיונות קודמים להעברת HDMI מעל WIFI כגון מה שאמימום עושים, הWFD זה מימוש בהובלת אינטל שמאומץ כיום על ידי רוב יצרני החומרה והופך להיות דה-פקטו (יחד עם DNLA) לסטנדארט בתעשייה.
נערך לאחרונה על ידי arnold ב 09/02/2012 16:21, נערך פעם 1 בסך הכל.
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
יש דוגמאות של מוצרים? זה נשמע מעניין, (יואב - פירסום כלשהו זאת גם דרך לקבל מידעTheMexican כתב:יש כמה שיטות להעברת HDMI בצורה אלחוטית
יש חברות כמו Belkin, HP, SONY, Philips ועוד אשר כבר הפיצו לפני כמה שנים מוצרים כאלו....
זה נשמע מעניין, כי רוחב פס הנדרש עבור HDMI די גבוהה, והיה מעניין לראות האם מישהו עכשיו הצליח לממש את זה...
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
התקן נקרא WHDI (ולא WDHI).
זהו תקן יעודי לוידאו שהומצא ע"י חברת אמימון.
התקן משתמש באותם התדרים החופשיים של WIFI, ומשתמש בטכנולוגית MIMO וטכנולוגיות דחיסה מתקדמות כדי להתמודד עם רוחב הסרט.
חשוב להדגיש כי התקן אינו LOSSLESS אלא SEEMINGLY LOSSLESS, כלומר הטענה היא שהעין לא תרגיש בתוצאות הדחיסה.
המוצרים הם לא זולים ואפשר למצוא סטים כאלה, במחירים שונים באתרים שונים ברשת:
http://www.alibaba.com/trade/search?Ind ... hText=WHDI
הבעיה העיקרית של התקן, לדעתי, הם תקנים חדשים שמשתמשים בפסי תדרים חדשים סביב 60GHZ, מוצרים כאלה, אגב, אסורים עדיין לשימוש בארץ.
התקנים החדשים נהנים מרוחב פס גדול בהרבה, שמאפשר להעביר וידאו בצורה פשוטה יחסית וזולה יחסית.
זהו תקן יעודי לוידאו שהומצא ע"י חברת אמימון.
התקן משתמש באותם התדרים החופשיים של WIFI, ומשתמש בטכנולוגית MIMO וטכנולוגיות דחיסה מתקדמות כדי להתמודד עם רוחב הסרט.
חשוב להדגיש כי התקן אינו LOSSLESS אלא SEEMINGLY LOSSLESS, כלומר הטענה היא שהעין לא תרגיש בתוצאות הדחיסה.
המוצרים הם לא זולים ואפשר למצוא סטים כאלה, במחירים שונים באתרים שונים ברשת:
http://www.alibaba.com/trade/search?Ind ... hText=WHDI
הבעיה העיקרית של התקן, לדעתי, הם תקנים חדשים שמשתמשים בפסי תדרים חדשים סביב 60GHZ, מוצרים כאלה, אגב, אסורים עדיין לשימוש בארץ.
התקנים החדשים נהנים מרוחב פס גדול בהרבה, שמאפשר להעביר וידאו בצורה פשוטה יחסית וזולה יחסית.
No place like home.......... Theater
-
TheMexican
-
- חבר שרק התחיל

לא נורא, סיכול אותיות
בכל אופן, זה אכן טכנולוגיה מעניינת,
במיוחד כי אני מנסה למצוא פתרון איכותי לחיבור אלחוטי בין המחשב לטלוויזיה שלי, ולא ע"י סטרימר או DNLA - אני מעוניין להשתמש בה כבתור מסך לכל דבר. ואני לא מעוניין בכבלים שיתרוצצו לי בכל הבית.
בכל אופן, זה אכן טכנולוגיה מעניינת,
במיוחד כי אני מנסה למצוא פתרון איכותי לחיבור אלחוטי בין המחשב לטלוויזיה שלי, ולא ע"י סטרימר או DNLA - אני מעוניין להשתמש בה כבתור מסך לכל דבר. ואני לא מעוניין בכבלים שיתרוצצו לי בכל הבית.
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
- יצירת קשר:
בתור אחד שיצא לו לבדוק מוצר קודם המבוסס על טכנולוגייה של אמימון אני יכול לציין שהנושא לא כזה פשוט
מדובר ברוחב פס גבוה הנדרש לשידורים מעין אלא, הדורש גם קו ראייה וליהיות במרחק של כמה מטרים בלבד
היו יצרנים כמו SONY ו PANASONIC שקידמו את הנושא אבל לא נתנו להם אישור להכניס את המוצרים לארץ
היום הפתרון האמין היחיד שאני יכול להמליץ עליו הוא פתרון של HDMI OVER CAT6
המעביר HDMI ע"ג כבל רשת.
יותר זול יהיה לרכוש מזרימדיה ליד הטלביזיה...
מדובר ברוחב פס גבוה הנדרש לשידורים מעין אלא, הדורש גם קו ראייה וליהיות במרחק של כמה מטרים בלבד
היו יצרנים כמו SONY ו PANASONIC שקידמו את הנושא אבל לא נתנו להם אישור להכניס את המוצרים לארץ
היום הפתרון האמין היחיד שאני יכול להמליץ עליו הוא פתרון של HDMI OVER CAT6
המעביר HDMI ע"ג כבל רשת.
יותר זול יהיה לרכוש מזרימדיה ליד הטלביזיה...