צריך המלצה למיקרופון להקלטת פסנתר
היי כולם!
לא יודע לאיזה פורום זה שייך אבל...
אני צריך המלצה להקלטת פסנתר בצורה הכי טובה.
יש לי כרטיס קול, PreSonus AudioBox, ואין לי מיקרופונים...
מישהו יכול להמליץ לי על מיקרופון להקלטת פסנתר בצורה הכי טובה?
תודה! ותקציב- 650 ש"ח
לא יודע לאיזה פורום זה שייך אבל...
אני צריך המלצה להקלטת פסנתר בצורה הכי טובה.
יש לי כרטיס קול, PreSonus AudioBox, ואין לי מיקרופונים...
מישהו יכול להמליץ לי על מיקרופון להקלטת פסנתר בצורה הכי טובה?
תודה! ותקציב- 650 ש"ח
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
היי וברוך הבא,
אני חושב שזה יותר מתאים לפורומים המתעסקים באולפנים ביתיים ואודיו בצד המקצועי שלו (קרי היצירה וההקלטה מאשר בשיחזור שלו).
אני חושב שהקלטה של פסנתר זה אחד הדברים היותר מורכבים אם רוצים לעשות את זה נכון וזאת בגלל שהסאונד יוצא משטח יחסית, מאוד גדול (גם בפסנתר שהוא לא כנף).
אני מאמין שיועצי האקוסטיקה שגולשים בפורום, אשר רובם ככולם מתעסקים גם באולפנים מבינים בזה.
אני חושב שזה יותר מתאים לפורומים המתעסקים באולפנים ביתיים ואודיו בצד המקצועי שלו (קרי היצירה וההקלטה מאשר בשיחזור שלו).
אני חושב שהקלטה של פסנתר זה אחד הדברים היותר מורכבים אם רוצים לעשות את זה נכון וזאת בגלל שהסאונד יוצא משטח יחסית, מאוד גדול (גם בפסנתר שהוא לא כנף).
אני מאמין שיועצי האקוסטיקה שגולשים בפורום, אשר רובם ככולם מתעסקים גם באולפנים מבינים בזה.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
אני מצטער אבל התקציב שלך מאוד מאוד נמוך למיקרופון איכותי להקלטת פסנטר...
עם איזו תוכנה אתה עובד?
מוצר כזה למשל משתמשים באולפנים מקצועים ואיכותיים, כמובן שהעלות היא בהתאם (בארץ עלות של יותר מ15 אלף ש"ח
Earthworks PM40T PianoMic Touring System
מוצר יותר זול זה למעשה להשתמש בזוג מיקרופונים קרדיאודיום (לדוגמה סנהייזר 945) בצורת X על סטנד Y... תוכל להקליט למעשה זוג ערוצים בסטריאו של באס+ מיד באס + מיד לואו במיק הראשון ובשני מיד לואו + מיד היי + היי לואו + היי...
אני הצלחתי להקליט בהצלחה רבה עם מיקרופון DPA (נדמה לי 440 הדגם) , והוא מתאים גם לכלי נשיפה.
עם איזו תוכנה אתה עובד?
מוצר כזה למשל משתמשים באולפנים מקצועים ואיכותיים, כמובן שהעלות היא בהתאם (בארץ עלות של יותר מ15 אלף ש"ח
Earthworks PM40T PianoMic Touring System
מוצר יותר זול זה למעשה להשתמש בזוג מיקרופונים קרדיאודיום (לדוגמה סנהייזר 945) בצורת X על סטנד Y... תוכל להקליט למעשה זוג ערוצים בסטריאו של באס+ מיד באס + מיד לואו במיק הראשון ובשני מיד לואו + מיד היי + היי לואו + היי...
אני הצלחתי להקליט בהצלחה רבה עם מיקרופון DPA (נדמה לי 440 הדגם) , והוא מתאים גם לכלי נשיפה.
- noisebasement
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 6
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
בתקציבים האלה הייתי מסתכל על Studio Projects.