נפרד סוף סוף מ CRT
שלום אנשים (ונשים..) . אני מבקש המלצות למסך דק עם המאפיינים הבאים.מרחק צפייה 3.5-4 מטר. ללא חלון מול המסך אלא בצד חלון גדול. ישיבה מול המסך כמובן או בצד( עם הגב לחלון ).מטרת הצפייה היא ברובה להוט אנלוגי (ללא ממיר) לצפייה ב 2 ו 10 (וגם קצת ערוץ הילדים והופ). המטרה הנוספת היא הטריגר בעצם וזה חיבור לקונסולת XBOX קינקט שאני מעונין לרכוש (המליצו לי לא לשחק מול מסך CRT כי מאבדים הרבה מהאפקטים) ואז מן הסתם מתקרבים מעט למסך. מצטער על השאלה הנדושה אבל ניסיתי לאתגר מעט עם המידע הטכני.אהה וראיתי FUJICOM FJ-42-GX9 FULL HD led ב פחות מ 3000 . מה דעתכם , האם תתאים לדרישותי. אני מנסה להיות צמוד לתקציב זה או מעט יותר .
רק סתם משהוא לידע האישי שלך בקרוב מאוד הולכים להפסיק תשידור האנלוגי של הוט יהיה אפשר לצפות אך ורק עם ממיר.
מצטער לאכזב אותך): אז אני חושב שתיצטרך את עידן+ בטלוויזיה כי הולכים להכניס לשמה עוד ערוצים מתי שזה יקרה.
רק רוצה שתידע ותיהיה מוכן מראש או לעבור לממיר(יס/הוט/ או לקנות ממיר עידן+ או שהוא יהיה מובנה בטלוויזיה) העיקר שתחשוב קדימה.
והם עושים את זה בגלל שבהרבה ביניינים יש מלא מלא לקוחות שבעצם מתחברים סתם ולא משלמים(פיראטי) חשבתי שזה יעניין אותך.
שיהיה בהצלחה ברכישה.
גל.
מצטער לאכזב אותך): אז אני חושב שתיצטרך את עידן+ בטלוויזיה כי הולכים להכניס לשמה עוד ערוצים מתי שזה יקרה.
רק רוצה שתידע ותיהיה מוכן מראש או לעבור לממיר(יס/הוט/ או לקנות ממיר עידן+ או שהוא יהיה מובנה בטלוויזיה) העיקר שתחשוב קדימה.
והם עושים את זה בגלל שבהרבה ביניינים יש מלא מלא לקוחות שבעצם מתחברים סתם ולא משלמים(פיראטי) חשבתי שזה יעניין אותך.
שיהיה בהצלחה ברכישה.
גל.
בתקציב הנ"ל (ולטעמי בכלל) פלזמה תיתן את התמורה והתמונה הטובה ביותר.
שוטט בכמה חנויות (רצוי מתמחות) ובחן את המסכים במו עינך.
אני אישית הייתי הולך על סדרת X של פנסוניק (אם מתיחה קלה של התקציב אתה יכול להגיע למסך 50" ולקבל מסך שיתאים בגודל ויתן תמורה מצוינת).
בכל מקרה על תתפתה למוצר מדבקה זול.
שוטט בכמה חנויות (רצוי מתמחות) ובחן את המסכים במו עינך.
אני אישית הייתי הולך על סדרת X של פנסוניק (אם מתיחה קלה של התקציב אתה יכול להגיע למסך 50" ולקבל מסך שיתאים בגודל ויתן תמורה מצוינת).
בכל מקרה על תתפתה למוצר מדבקה זול.
נפרד סוף סוף מ CRT
למה דווקא פלזמה ? כי יכולה לענות לי על כל הצרכים? דווקא חשבתי על LED(יותר מתקדמת טכנולוגית,יותר חסכונית בחשמל).
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
מסכי LCD LED לא יותר מתקדמים מפלזמה .. ולשם שינוי לפי מה שקראתי פה בפורום הLCD היא טכנולוגיה ישנה יותר מפלזמה ..זה שמסכי הLED חסכוניים יותר מפלזמות זה באמת נכון, אבל בתקציב הזה אין מסכי LED טובים ,ולשם שינוי FUJICOM היא חברת מדבקה ומומלצת להשאר עם המותגים האיכותיים כמו סוני,סמסונג,פנסוניק LG וכו' ..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
LG מומלץ ובתקציב הנמוך יתכן כי LG יכולים לתת תמורה טובה בעד האגרה
אל תצפה לרכוש מסכי High-End של Panasonic או Sony בתקציב הזה.
גש לחנויות - כמו שציינו, רצוי מתמחות.
שם גם תקבל את המחירים הטובים ביותר.
אל תצפה לרכוש מסכי High-End של Panasonic או Sony בתקציב הזה.
גש לחנויות - כמו שציינו, רצוי מתמחות.
שם גם תקבל את המחירים הטובים ביותר.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
פלפל
ממליץ לך להכנס לחנות מתמחה איכותית ולראות בדיוק איזה מסך מתאים לך בדיוק .
לדעתי מסך הפלזמה הוא המתאים לך ביותר .
מסגרת התקציב שלך די מכובדת ובתוספת קטנה תוכל לרכוש מסך פלזמה איכותי מבית יורוקום פנאסוניק .
המסך כולל 5 שנים אחריות מלאה .
שים לב ....... מסך לא רוכשים כל יום .
בהצלחה
ממליץ לך להכנס לחנות מתמחה איכותית ולראות בדיוק איזה מסך מתאים לך בדיוק .
לדעתי מסך הפלזמה הוא המתאים לך ביותר .
מסגרת התקציב שלך די מכובדת ובתוספת קטנה תוכל לרכוש מסך פלזמה איכותי מבית יורוקום פנאסוניק .
המסך כולל 5 שנים אחריות מלאה .
שים לב ....... מסך לא רוכשים כל יום .
בהצלחה
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
42HL833
אני חורג מעט מהתקציב ושוקל לרכוש Toshiba 42HL833 LED 42 ? האם כדאי ויענה לצרכי ?( אגב המחיר 3300 +3שנים אחריות לא של ניופאן)
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=796289
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=796289
סוף סוף קניתי
התחדשתי לפני שבוע ב Toshiba 42HL833 LED 42 .עד כה מרוצה .חויתי ארוע לא נעים כשפתאום השלט וגם הפנל הצדדי לא הגיבו לי.הסתבר לאחר דקות רבות של מתח שבסך הכל אחד הלחצנים בשלט נשאר תקוע (לחוץ) ונטרל בעצם את שאר הפיקוד.