כשהסדרה יצאה אני הייתי אנטי לגמרי, החל מכל הקטע של לחזור אחורה במקום קדימה, שיר הפתיחה המעצבן וצוות השחקנים, אבל לא מזמן החלטתי לתת לסדרה צ'אנס שני ובאמת הופתעתי לטובה. לדעתי העונה השלישית הכי חזקה, כאשר באמת העונה הראשונה קצת איטית כמו בכל הסדרות של ST. אגב, אחרי כל עונה מומלץ לצפות בפספוסים ביוטיוב.שאלה נוספת - ואני פונה לאוהדים המושבעים :
מישו מכיר את הסדרה ויכול לחוות דעת : Enterprise ?...
"מסע בין כוכבים: הדור הבא" יוצא ב-HD!
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
זאת הסדרה היחידה שעוד לא צפיתי בה, אבל כבר הורדתי. באמת גם זמנה יגיע...
טוב, כמה שניסיתי להדחיק את זה, הרגע לבסוף הגיע:
השתחררה העונה השביעית והאחרונה של הסדרה המדהימה הזו, ב-HD מלא כמובן.
מסע של שנתיים נפלאות בא לסיומו, מאז יצאה העונה הראשונה בהוצאה מחודשת בדצמבר 2012.
היה כיף, אין ספק.
מי יודע, אולי מישהו יקבל מוטיבציה מההצלחה והביקורות המשבחות ויחליט להוציא גם את בבילון 5 ב-HD...
ועד אז, Live Long and Prosper!
(כן, אני יודע שזה של ספוק מהסדרה המקורית, אבל הוא השתתף בכמה פרקים גם פה אז מותר לי)
מסע של שנתיים נפלאות בא לסיומו, מאז יצאה העונה הראשונה בהוצאה מחודשת בדצמבר 2012.
היה כיף, אין ספק.
מי יודע, אולי מישהו יקבל מוטיבציה מההצלחה והביקורות המשבחות ויחליט להוציא גם את בבילון 5 ב-HD...
ועד אז, Live Long and Prosper!
(כן, אני יודע שזה של ספוק מהסדרה המקורית, אבל הוא השתתף בכמה פרקים גם פה אז מותר לי)
·manola כתב:טוב, כמה שניסיתי להדחיק את זה, הרגע לבסוף הגיע:
היה כיף, אין ספק....
תודה על העידכון מאנולה !!
אחלה שירשור , נקווה שנמשיך להעשיר אותו במידע חדש
שבת שלום לכולם , ונתראה מחר במסיבת 10 שנים לאתר
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
ניסיתי למצוא את השרשור הזה גם. בהחלט סגרו לי פה מעגל. ..עד עכשיו התקדמתי יפה בENT, אבל עכשיו מתחשק לי לראות כמה פרקים של העונה השביעית באיכות מעולה.