"מסע בין כוכבים: הדור הבא" יוצא ב-HD!
אז כמובן שבתור "טרקי" מושבע חיכיתי הרבה זמן (יותר מדי, לדעתי) לרגע הזה.
במהלך 2012 יצאו בזו אחר זו 7 העונות של הסדרה המופלאה הזו, ובינתיים החליטו לעורר לנו קצת
את התיאבון עם מתאבן קטן שנקרא: Star Trek: The Next Generation - The Next Level.
הבלו-ריי מכיל שלושה פרקים קלאסיים של הסדרה:
Season 1 Ep. 1 - Ep. 2: Encounter at Farpoint
פרק הפיילוט בו אנו מתוודעים לצוות ולספינה החדשה. בפרק הופעת אורח קצרה של ד"ר בונז מק'קוי
מהסדרה המקורית. בדרך למשימתם הדיפלומטית הראשונה הם נתקלים בישות עוצמתית בעלת כוחות
כמו-אלוהיים בשם "Q" שמחליט להעמיד למשפט את הצוות על כך שהגזע האנושי הינו ברברי.
אם לא יצליחו לנצח במשפט, יוצאו למוות. האם ישכנעו קפטן פיקארד וצוותו את "Q" בחפותם?
Season 3 Ep. 17: Sins of the Father
כחלק מתוכנית חילופי קצינים מגיע קלינגוני בשם קורן לאנטרפרייז. הוא מגלה לוורף שהם בעצם אחים
שהופרדו זמן קצר לאחר שהוריהם נהרגו במתקפה רומולנית על מוצב "קיטומר".
קורן אומר לוורף שהתגלתה ראיה שקושרת כביכול את אביהם לסיוע למתקפה שגרמה למותם של 4000 קלינגונים
ושהם צריכים להגן על כבוד המשפחה מול המועצה העליונה של קלינגון. האם יצליח וורף לנקות את שם אביו ולהשיב
את כבוד המשפחה הרמוס?
Season 5 Ep. 25: The Inner Light
גשוש חייזרי נצמד לאנטרפרייז ומתחיל לשגר קרן של חלקיקים החודרת את המגנים,
מתמקדת בקפטן פיקארד ומעלפת אותו. כשהוא מתעורר הוא מגלה שהוא נמצא על עולם לא מוכר
כשאישה יפהפיה העונה לשם אלין מטפלת בו. היא טוענת ששמו קמין ושהוא בעלה בשלוש השנים האחרונות,
ושהוא היה חולה מאוד וכנראה איבד את זכרונו. פיקארד מגלה שהעולם בו הוא חי נקרא קאטאן
ושם הוא בסך הכל חרש ברזל פשוט. בינתיים על הספינה הצוות מנסה לעוררו אך ללא הצלחה.
נסיון לפגוע בגשוש גורם לו להגיע לסף מוות ולצוות להיות חסר אונים. האם יצליח פיקארד לחזור הביתה?
עכשיו באתר ההורדות הקרוב למחשבכם. הולך להיות חם ומגניב!
במהלך 2012 יצאו בזו אחר זו 7 העונות של הסדרה המופלאה הזו, ובינתיים החליטו לעורר לנו קצת
את התיאבון עם מתאבן קטן שנקרא: Star Trek: The Next Generation - The Next Level.
הבלו-ריי מכיל שלושה פרקים קלאסיים של הסדרה:
Season 1 Ep. 1 - Ep. 2: Encounter at Farpoint
פרק הפיילוט בו אנו מתוודעים לצוות ולספינה החדשה. בפרק הופעת אורח קצרה של ד"ר בונז מק'קוי
מהסדרה המקורית. בדרך למשימתם הדיפלומטית הראשונה הם נתקלים בישות עוצמתית בעלת כוחות
כמו-אלוהיים בשם "Q" שמחליט להעמיד למשפט את הצוות על כך שהגזע האנושי הינו ברברי.
אם לא יצליחו לנצח במשפט, יוצאו למוות. האם ישכנעו קפטן פיקארד וצוותו את "Q" בחפותם?
Season 3 Ep. 17: Sins of the Father
כחלק מתוכנית חילופי קצינים מגיע קלינגוני בשם קורן לאנטרפרייז. הוא מגלה לוורף שהם בעצם אחים
שהופרדו זמן קצר לאחר שהוריהם נהרגו במתקפה רומולנית על מוצב "קיטומר".
קורן אומר לוורף שהתגלתה ראיה שקושרת כביכול את אביהם לסיוע למתקפה שגרמה למותם של 4000 קלינגונים
ושהם צריכים להגן על כבוד המשפחה מול המועצה העליונה של קלינגון. האם יצליח וורף לנקות את שם אביו ולהשיב
את כבוד המשפחה הרמוס?
Season 5 Ep. 25: The Inner Light
גשוש חייזרי נצמד לאנטרפרייז ומתחיל לשגר קרן של חלקיקים החודרת את המגנים,
מתמקדת בקפטן פיקארד ומעלפת אותו. כשהוא מתעורר הוא מגלה שהוא נמצא על עולם לא מוכר
כשאישה יפהפיה העונה לשם אלין מטפלת בו. היא טוענת ששמו קמין ושהוא בעלה בשלוש השנים האחרונות,
ושהוא היה חולה מאוד וכנראה איבד את זכרונו. פיקארד מגלה שהעולם בו הוא חי נקרא קאטאן
ושם הוא בסך הכל חרש ברזל פשוט. בינתיים על הספינה הצוות מנסה לעוררו אך ללא הצלחה.
נסיון לפגוע בגשוש גורם לו להגיע לסף מוות ולצוות להיות חסר אונים. האם יצליח פיקארד לחזור הביתה?
עכשיו באתר ההורדות הקרוב למחשבכם. הולך להיות חם ומגניב!
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73316
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3167 פעמים
חדשות מדהימות. גם אני טרקי לא קטן ומבחינתי ו סידרת קאלט שהביאה דמויות בלתי נשכחות כמו פיקארד, דאטא, רייקר, וורף ועוד. נשמח אם תעדכן כשהפרקים יהיו זמינים
רק דבר אחד לא הבנתי, הסידרה לא צולמה למיטב ידיעתי בפורמט רחב, ז"א שזה יהיה ב HD בפורמט 3:4?
רק דבר אחד לא הבנתי, הסידרה לא צולמה למיטב ידיעתי בפורמט רחב, ז"א שזה יהיה ב HD בפורמט 3:4?
כן, 1440X1080. אני באופן אישי לא מסוגל יותר פסיכולוגית לראות תמונה בפורמט הזה אז אני פשוט עושה זום אין ומפסיד קצת מהלמעלה והלמטה, אבל לפחות זה ממלא לי את כל המסך.Huber כתב:חדשות מדהימות. גם אני טרקי לא קטן ומבחינתי ו סידרת קאלט שהביאה דמויות בלתי נשכחות כמו פיקארד, דאטא, רייקר, וורף ועוד. נשמח אם תעדכן כשהפרקים יהיו זמינים![]()
רק דבר אחד לא הבנתי, הסידרה לא צולמה למיטב ידיעתי בפורמט רחב, ז"א שזה יהיה ב HD בפורמט 3:4?...
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
איזה כיף! חבל שזה לא WIDE SCREEN אבל נחייה 
ד"א the inner light הוא אחד הפרקים הטובים בסדרה, זכה בפרס הוגו (או נבולה), ולמי שזוכר את החליל שקפטן פיקרד ניגן בו, הוא נמכר במכירה פומבית בכמה עשרות אלפי דולרים.
ד"א the inner light הוא אחד הפרקים הטובים בסדרה, זכה בפרס הוגו (או נבולה), ולמי שזוכר את החליל שקפטן פיקרד ניגן בו, הוא נמכר במכירה פומבית בכמה עשרות אלפי דולרים.
נערך לאחרונה על ידי mrunderhill ב 10/02/2012 19:44, נערך פעם 1 בסך הכל.
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
mrunderhill כתב:איזה כיף! חבל שזה לא WIDE SCREEN אבל נחייה
ד"א the inner light הוא אחד הפרקים הטובים בסדרה, זכה בפרס הוגו (או נבולה), ולמי שזוכר את החליל שקפטן פיקרד ניגן בו, הוא נמכר במכירה פומבית בכמה עשרות אלפי דולרים....
מסכים בהחלט שזה הפרק החזק ביותר בסדרה
אני רק מקווה שיהיה תרגום לעברית, אחרת מבחינתי לפחות, אין שום ערך להוצאה המחודשת...
לצערי אין תרגום בעברית, רק באנגלית. אולי מישהו ירים את הכפפה, מי יודע.bariko כתב:mrunderhill כתב:איזה כיף! חבל שזה לא WIDE SCREEN אבל נחייה
ד"א the inner light הוא אחד הפרקים הטובים בסדרה, זכה בפרס הוגו (או נבולה), ולמי שזוכר את החליל שקפטן פיקרד ניגן בו, הוא נמכר במכירה פומבית בכמה עשרות אלפי דולרים....
מסכים בהחלט שזה הפרק החזק ביותר בסדרה![]()
אני רק מקווה שיהיה תרגום לעברית, אחרת מבחינתי לפחות, אין שום ערך להוצאה המחודשת......
לגבי הפרק, לדעתי לפרק הכי חזק בסדרה יש שני מתמודדים כבדים שעד היום לא הכרעתי ביניהם:
Chain of command - הפרק שקפטן פיקארד נשבה בידי קרדאסי שמעביר אותו עינויים פסיכולוגיים כדי לשבור אותו
מנטלית ע"י נסיון לשכנע אותו שהוא רואה חמישה אורות במקום הארבעה שבאמת דלוקים.
The best of both wolrds - הפרק שקפטן פיקארד נופל בשבי הבורג שהופכים אותו ללוקיוטוס שכמעט מצליח
להטמיע את צוות האנטרפרייז.
שני פרקים אדירים עם עלילה מדהימה ומשחק מעולה.
נערך לאחרונה על ידי manola ב 11/02/2012 9:26, נערך פעם 1 בסך הכל.
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
בדיוק מה שהתכוונתי להוסיף. There are FOUR lights!!manola כתב:לצערי אין תרגום בעברית, רק באנגלית. אולי מישהו ירים את הכפפה, מי יודע.bariko כתב:mrunderhill כתב:איזה כיף! חבל שזה לא WIDE SCREEN אבל נחייה
אני רק מקווה שיהיה תרגום לעברית, אחרת מבחינתי לפחות, אין שום ערך להוצאה המחודשת......
לגבי הפרק, לדעתי לפרק הכי חזק בסדרה יש שני מתמודדים כבדים שעד היום לא הכרעתי ביניהם:
Chain of command - הפרק שקפטן פיקארד נשבה בידי קרדאסי שמעביר אותו עינויים פסיכולוגיים כדי לשבוא אותו
מנטלית ע"י נסיוןם לשכנע אותו שהוא רואה חמישה אורות במקום ארבעה שדלוקים.
The best of both wolrds - הפרק שקפטן פיקארד נופל בשבי הבורג שהופכים אותו ללוקיוטוס שכמעט מצליח
שני פרקים אדירים עם עלילה מדהימה ומשחק מעולה....
בכלליות פטריק סטיוארט הוא שחקן מעולה. לא יודע מי חשב לקחת שחקן שייקספירי ולעשות אותו קפטן של ספינת חלל, אבל התוצאה היתה מדהימה. ויצא לי לראות אותו פעמיים-שלוש על הבמה בלונדון..הוא לא מפסיק להדהים. אני לא היחיד שבעקבות פטריק סטיוארט התחיל להתעניין בשייקספיר.
ד"א..יש פרק נוסף שאני מאוד אוהב, לא זוכר מאיזה עונה, שנקרא Cause and Effect - זה הפרק שהם תקועים ב"לולאת זמן" שמסתיימת בהשמדת האנטרפרייז. אני עדיין נהנה לשמוע אותו מכריז all hands abandon ship ולראות את האנטרפרייז מתפוצצת
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
סדרה ענקית!
עכשיו אני אוכל להחליף את הספרייה שבאיכות
NTSC.DVD.DD5.1
לאיכות HD

עכשיו אני אוכל להחליף את הספרייה שבאיכות
NTSC.DVD.DD5.1
לאיכות HD
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
דרך אגב: Cause And Effect
זה עונה 5, פרק 18.
עוד פרק מעולה
זה עונה 5, פרק 18.
עוד פרק מעולה
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
אני באמת מקווה שהחבר'ה המתרגמים, יתקנו את המעוות.manola כתב:לצערי אין תרגום בעברית, רק באנגלית. אולי מישהו ירים את הכפפה, מי יודע.bariko כתב:mrunderhill כתב:איזה כיף! חבל שזה לא WIDE SCREEN אבל נחייה
Chain of command - הפרק שקפטן פיקארד נשבה בידי קרדאסי שמעביר אותו עינויים פסיכולוגיים כדי לשבור אותו
מנטלית ע"י נסיון לשכנע אותו שהוא רואה חמישה אורות במקום הארבעה שבאמת דלוקים.
שני פרקים אדירים עם עלילה מדהימה ומשחק מעולה....
מדובר בקלאסיקה, עם המון מעריצים...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46379
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
השוואה של גרסת ה- Blu-ray החדשה מול המקור. בהחלט שווה צפיה מחודשת.
http://dvice.com/archives/2012/02/side-by-side-pi.php
http://dvice.com/archives/2012/02/side-by-side-pi.php
- liran-yosef
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 244
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
עד שהסידרה המדהימה הזאת, תצא מחדש, איך אפשר לשים היום יד על הסידרה...??
ואגב לדעתי הפרק הטוב ביותר בסידרה (או לכל הפחות אחד מהטוענים לכתר) הוא שקיו שולח את הספינה 7000 שנה קדימה בזמן והם פוגשים בפעם הראשונה את הבורג (עונה שניה פרק 16).
ואגב לדעתי הפרק הטוב ביותר בסידרה (או לכל הפחות אחד מהטוענים לכתר) הוא שקיו שולח את הספינה 7000 שנה קדימה בזמן והם פוגשים בפעם הראשונה את הבורג (עונה שניה פרק 16).
כיום תוכל לראות אותה רק ב-DVDRIP, אין ברירה אלא להמתין בסבלנות.liran-yosef כתב:עד שהסידרה המדהימה הזאת, תצא מחדש, איך אפשר לשים היום יד על הסידרה...??
ואגב לדעתי הפרק הטוב ביותר בסידרה (או לכל הפחות אחד מהטוענים לכתר) הוא שקיו שולח את הספינה 7000 שנה קדימה בזמן והם פוגשים בפעם הראשונה את הבורג (עונה שניה פרק 16)....
דרך אגב, בפרק המדובר (שנקרא Q Who) הוא מעיף את האנטרפרייז מרביע אלפא בו הם מסיירים
לרביע דלתא המרוחק שלא נחקר עדיין, ולא קדימה בזמן. שם גם מתרחשת הסדרה "וויאג'ר", דרך אגב.
- d-tox
- חבר ותיק

- תגובות: 1858
- נתן תודות: 28 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
קוראים לפרק The Pegasus ולמי שזוכר גם טרי אוקווין (ג'ון לוק מאבודים) הופיע שם בתור המפקד של וויל רייקר. בהחלט אחד הפרקים המצוינים שבסדרה.HaGingi כתב:יש פרק שהאנטרפרייז מוצאת את טכנולוגיית ההסוואה הרומולאנס.
לא זוכר איך הוא נקרא, אבל מבחינתי זה הפרק....
מבחינתי היו שני פרקים שהתבלטו מעל היתר:
Q Who שבו הם פגשו לראשונה את הבורג.
ו-The mesures of a man הפרק בו רוצים לפרק את דאטה כדי להרכיב עוד אנדרואידים כמוהו.
שניהם אגב מהעונה השניה שהייתה מצויינת.
Desmond Hume Is My Constant