האם ניתן לחלק תקשורת למספר כרטיסי רשת בוינדוס?
אני רוצה להעלות חומר רב לשרת הנמצא בחו"ל.
כרגע אני מחובר דרך ספק מוסדי עם קצב העלאה של 8Mbits לחיבור יחיד.
באופן תיאורטי קיימת האפשרות להתחבר בו זמנית עם מס' כרטיסי רשת ולקבל קצב יותר גבוה.
מבחינה מעשית אני לא בטוח שזה יקרה, לפחות בסביבת LAN לא ראיתי שוינדוס מנצלת שני כרטיסי רשת להגברת מהירות העברת קבצים.
האם ניתן לבצע הגדרות מסויימות ע"מ לחייב את וינדוס 7 להשתמש בכל התקני הרשת?
כרגע אני מחובר דרך ספק מוסדי עם קצב העלאה של 8Mbits לחיבור יחיד.
באופן תיאורטי קיימת האפשרות להתחבר בו זמנית עם מס' כרטיסי רשת ולקבל קצב יותר גבוה.
מבחינה מעשית אני לא בטוח שזה יקרה, לפחות בסביבת LAN לא ראיתי שוינדוס מנצלת שני כרטיסי רשת להגברת מהירות העברת קבצים.
האם ניתן לבצע הגדרות מסויימות ע"מ לחייב את וינדוס 7 להשתמש בכל התקני הרשת?
חיובי, זה נקרא TEAMING
אתה "אוסף" את כל כרטיסי הרשת שקיימים במחשב ומאחד אותם ליציאה אחת, כך מערכת ההפעלה יודעת לחלק את העומסים בין כל הכרטיסים
יש אפשרות גם להאיץ ולאחד את כל הכרטיסים ליציאה מהירה אחת זה נקרא link aggr. קרא קצת על זה בגוגל, בעיקרון אתה צריך כרטיס רשת עם יציאה כפולה (אלו בעיקרון כרטיסים של שרתים) לא זולים, אלא אם תזמין בEBAY, כמובן לבדוק שהכרטיס תומך ב TEAMING
לאחר התקנת הכרטיס במחשב יש תוכנה שמגיעה איתו ודרך התוכנה אתה מגדיר את סוג ה TEAM שתרצה כפי שציינתי מעלה
דרך אגב, לביצועים ממש ממש חזקים הייתי ממליץ לך לחבר כל פורט של כרטיס רשת לסוויץ' שונה ואז אתה מקבל את הביצועים הכי טובים שיכולים להיות
אתה "אוסף" את כל כרטיסי הרשת שקיימים במחשב ומאחד אותם ליציאה אחת, כך מערכת ההפעלה יודעת לחלק את העומסים בין כל הכרטיסים
יש אפשרות גם להאיץ ולאחד את כל הכרטיסים ליציאה מהירה אחת זה נקרא link aggr. קרא קצת על זה בגוגל, בעיקרון אתה צריך כרטיס רשת עם יציאה כפולה (אלו בעיקרון כרטיסים של שרתים) לא זולים, אלא אם תזמין בEBAY, כמובן לבדוק שהכרטיס תומך ב TEAMING
לאחר התקנת הכרטיס במחשב יש תוכנה שמגיעה איתו ודרך התוכנה אתה מגדיר את סוג ה TEAM שתרצה כפי שציינתי מעלה
דרך אגב, לביצועים ממש ממש חזקים הייתי ממליץ לך לחבר כל פורט של כרטיס רשת לסוויץ' שונה ואז אתה מקבל את הביצועים הכי טובים שיכולים להיות
Kobi D
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
כל הכבוד, אחלה תשובה...kobid84 כתב:חיובי, זה נקרא TEAMING
דרך אגב, לביצועים ממש ממש חזקים הייתי ממליץ לך לחבר כל פורט של כרטיס רשת לסוויץ' שונה ואז אתה מקבל את הביצועים הכי טובים שיכולים להיות...
שאלה, אם הקו מוגבל לקצב העלה קבוע, כיצד הכפלת כרטיסי רשת תגרום לקצב העלה גדול יותר??
כפי שידוע לך תעבורת רשת במיוחד לחו"ל צריכה להיות בחבילה אחת מחשש לאיבוד מידע, לכן אם המידע יחולק בין כרטיסי רשת ואיפשהו במהלך הטיול של המידע ברשת זה ילך לאיבוד, בסוף יגיע חלק לא שלם, ולכן לא יהיה נגיש או שיהיה תקול...
הרבה פעמים קיבלתי נתונים מחברות בחו"ל שהקובץ הגיע לא שלם... לאחר בקשה לשליחה נוספת קיבלתי בסדר והיו מצבים שקיבלתי עם שגיאה במקום אחר...
תודה קובי.kobid84 כתב:חיובי, זה נקרא TEAMING
דרך אגב, לביצועים ממש ממש חזקים הייתי ממליץ לך לחבר כל פורט של כרטיס רשת לסוויץ' שונה ואז אתה מקבל את הביצועים הכי טובים שיכולים להיות...
זה בדיוק מה שאני רוצה לבצע.
JEXY כתב: כל הכבוד, אחלה תשובה...
שאלה, אם הקו מוגבל לקצב העלה קבוע, כיצד הכפלת כרטיסי רשת תגרום לקצב העלה גדול יותר??...
העניין הוא שאני יכול להתחבר ליותר מ"קו" אחד.
JEXY כתב: כפי שידוע לך תעבורת רשת במיוחד לחו"ל צריכה להיות בחבילה אחת מחשש לאיבוד מידע, לכן אם המידע יחולק בין כרטיסי רשת ואיפשהו במהלך הטיול של המידע ברשת זה ילך לאיבוד, בסוף יגיע חלק לא שלם, ולכן לא יהיה נגיש או שיהיה תקול...
הרבה פעמים קיבלתי נתונים מחברות בחו"ל שהקובץ הגיע לא שלם... לאחר בקשה לשליחה נוספת קיבלתי בסדר והיו מצבים שקיבלתי עם שגיאה במקום אחר......
זה אחד מהחששות שלי, העניין הוא שהעברת הקבצים מתבצעת בפועל ע"י כלי גיבוי ייעודי שמנהל את התקשורת מול השרת באופן אוטומטי.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
אם מדובר בחיבור מוגבל אפשר לייעד כתובת ip חיצונית נפרדת לכל כרטיס ואז לעשות bind לשתי תוכנות, כל אחת לכרטיס משלה וכך מכל בחינה שהיא המחשב בפועל נראה כלפי חוץ כשני מחשבים שונים.