היכן נמצא ה opv באנדריאה? .. (עד היום רק אנדריי נגע במכונה..
למה אני אמור לצפות בכל הקשור לטעם ומרקם כשאני מוריד את הלחץ מ 10.5 ל - 9?
תודה

·moti_r כתב:לא יודע. זו פעם ראשונה שאני שומע שיש הבדל של 1 באר בין השעון לראש.
בכל אופן, ב-8.5 על השעון, הקפה הרבה יותר עגול. פחות פינות (מר וחמוץ) ויותר גוף....

·לפי מיטב זיכרונך, אם האנדריאה שלי מראה כעת 9.5-10, משמע שהלחץ הוא כ-2 באר ומתחת ועדיף שלא לגעת?moti_r כתב:האמת שאני לא זוכר. נדמה לי שכן. מדדנו וראינו שהשעון באמת 2 באר מעל.
במכונה שלנו עדיין לא מדדנו. אולי בהזדמנות נעשה מדידה כזו.
כפיר בטוח יזכור יותר טוב ממני......

·ידית עם שעון אין לי...ולסחוב 30 קילו פלוס למעבדה...בעייתי...הצעה שלישית אולי?דבוטאנט כתב:אתה יכול לחבר לידית שעון ולמדוד (או ללכת למעבדה ולהם תהיה ידית) 9 זה הסטנדרט את יכול לנסות להעלות ולהוריד בר 1 ולבדוק מה יותר טעים...

אני סנילי לגמרי, אבל לפי מה שכתוב כאן בשרשור בבדיקות שעשינו על האניטה שהיתה לי, הלחץ בשעון היה דומה מאוד ללחץ בפועל שנמדד עם ידית. אני מנחש שאין הבדל גדול מול האנדריאה (הן בנויות מאוד דומה) ולכן אם השעון שלך מראה 9.5-10 הייתי מנסה לרדת ל-8.5-9 ולטעום את ההבדל.NOAM_sho כתב: לפי מיטב זיכרונך, אם האנדריאה שלי מראה כעת 9.5-10, משמע שהלחץ הוא כ-2 באר ומתחת ועדיף שלא לגעת?...
מסכים איתך, מה שמדגדג כאן זה שאני לא יודע איך הוא יכול להרגיש...ולכן אולי אנסה להוריד קצת.moti_r כתב:אני סנילי לגמרי, אבל לפי מה שכתוב כאן בשרשור בבדיקות שעשינו על האניטה שהיתה לי, הלחץ בשעון היה דומה מאוד ללחץ בפועל שנמדד עם ידית. אני מנחש שאין הבדל גדול מול האנדריאה (הן בנויות מאוד דומה) ולכן אם השעון שלך מראה 9.5-10 הייתי מנסה לרדת ל-8.5-9 ולטעום את ההבדל.......
קשה למדוד לחץ בלי ציוד ולא הייתי סוחב את המכונה למעבדה רק בשביל זה.
אבל לא ממש צריך... מה זה חשוב הלחץ המדויק בפועל? העיקר מה שאתה מרגיש בכוס.
נסה להוריד ל-8.5 ושתה ככה במשך שבוע לפחות.
אחרי שבוע - תחליט אם זה יותר טעים או פחות....