בעיה ברסיבר - לא מצליח לקבל DD

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
shosho פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 84
נתן תודות: 57 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

סידרתי אצל הורי את נושא המערכת לאחר החלפת TV ל -50U30 והחלפת ממירים. הציוד כדלקמן:
1. רסיבר ישן של דנון 1602.
2. מערכת רמקולים של בוס 5.1.
3. מקור 1 - ממיר HD של הוט, מחובר ב HDMI לטלויזיה ו S\PDIF לרסיבר.
4. מקור 2 - DVD של סוני, עם יכולות ניגון בפורמט DD ו DTS. מחובר בקומפוזיט לטלויזיה (אין קומפוננט או HDMI בDVD) ובחיבור דיגיטאלי קואקסיאלי לרסיבר.

הבעיה - תכנים (סרטים בדיסקים מקוריים) שאני מנגן מה DVD בפורמט DD לא מנגנים בפורמט זה דרך הרסיבר ונורת ה DD לא נדלקת ברסיבר. הרמקולים תקינים מכיון שכאשר אני מריץ את זה ב 5ch stereo אני שומע מכל הרמקולים (כמובן שלא כך אמורים לראות את הסרט...). ב DVD נורת ה DD אכן נדלקת, מה שגורם לי לחשוב שהבעיה היא או בחיבור ה DVD לרסיבר או בהגדרות הרסיבר.
אשמח לעזרה כיצד אוכל לקבל שמע בתצורת DD?
תודה,

shosho פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #2 

ניסיון נוסף (f)

snowgoose
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 713
נתן תודות: 36 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #3 

מכיוון שנורת ה DD נדלקת ב DVD יתכן שה DVD מבצע את פיענוח ה DD ולכן מוציא לרסיבר PCM , נסה לבדוק את ההגדרות של היציאה הדיגטלית של ה DVD, תוודא שמוגדר שם להוציא DD/DTS ולא PCM.
Natural Born Gamer

shosho פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #4 

מכיוון שנורת ה DD נדלקת ב DVD יתכן שה DVD מבצע את פיענוח ה DD ולכן מוציא לרסיבר PCM , נסה לבדוק את ההגדרות של היציאה הדיגטלית של ה DVD, תוודא שמוגדר שם להוציא DD/DTS ולא PCM.
...
תודה, אני אנסה לבדוק את ההגדרות ב DVD. כמו כן, נורה המכווינה על אות דיגיטאלי נדלקת ברסיבר, אם זה משנה משהו...

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”