זקוק להכוונה/המלצה בהחלפת מגבר ראשון...
-
shaby
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2093
- נתן תודות: 292 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
שלום,
מה שלומכם?
זה הסט-אפ שלי:
קדמיים - KEF CRESTA 10.
אחוריים - JAMO E600.
סנטר - JAMO גם מסדרה E.
סאב - JAMO SUB200.
מקורות:
ממיר דיגיטלי לצפייה ב-TV.
מחשב המחובר ב-HDMI לצפייה בסרטים וסדרות.
אייפון בכדי לשמוע מידי פעם (אך ממש מידי...) מוזיקה.
כיום יש בידי מגבר YAMAHA HTR3063 ממנו אני מאד מרוצה, אך אני מרגיש שאני קצת גלוש לתחומים בהם הוא לא כלכך יכול לשרתי.
רוצה להתחיל לעבוד בחיבור עם סטרימר , כניסה ייעודית לעריסת אייפון/פוד עם שליטה משלט המגבר (לא קריטי...אך יהיה נחמד)...אפשר גם בדרך תמיכה בפורמטים כדוגמת MPEG רב ערוצי , תמיכה ב- LPCM רב ערוצי ועוד , תלת מיימד (בעתיד כשתהיה לי טלוויזיה תומכת) , אולי בלוריי ,כניסת USB וכו'...
***מכל מה שכתבתי - אני לא יתעקש אם משהו כזה או אחר לא יהיה קיים במגבר מומלץ זה או אחר***
רוצה להישאר עם YAMAHA עקב אפשרות טרייד אין על העלות המקורית שלו...אך אפשר גם מותגים אחרים משום שיש מבצעי T.A בחנויות שונות.
אני רוצה מגבר שיוכל לענות על צרכיי בשנתיים הקרובות.
תקציב: עד 2500ש"ח (כולל מה שניתן לקבל ב-T,A).
תודה על זמנכם , אודה מאד על עצותיכם ועזרתכם!
שיהיה המשך שבוע טוב!
מה שלומכם?
זה הסט-אפ שלי:
קדמיים - KEF CRESTA 10.
אחוריים - JAMO E600.
סנטר - JAMO גם מסדרה E.
סאב - JAMO SUB200.
מקורות:
ממיר דיגיטלי לצפייה ב-TV.
מחשב המחובר ב-HDMI לצפייה בסרטים וסדרות.
אייפון בכדי לשמוע מידי פעם (אך ממש מידי...) מוזיקה.
כיום יש בידי מגבר YAMAHA HTR3063 ממנו אני מאד מרוצה, אך אני מרגיש שאני קצת גלוש לתחומים בהם הוא לא כלכך יכול לשרתי.
רוצה להתחיל לעבוד בחיבור עם סטרימר , כניסה ייעודית לעריסת אייפון/פוד עם שליטה משלט המגבר (לא קריטי...אך יהיה נחמד)...אפשר גם בדרך תמיכה בפורמטים כדוגמת MPEG רב ערוצי , תמיכה ב- LPCM רב ערוצי ועוד , תלת מיימד (בעתיד כשתהיה לי טלוויזיה תומכת) , אולי בלוריי ,כניסת USB וכו'...
***מכל מה שכתבתי - אני לא יתעקש אם משהו כזה או אחר לא יהיה קיים במגבר מומלץ זה או אחר***
רוצה להישאר עם YAMAHA עקב אפשרות טרייד אין על העלות המקורית שלו...אך אפשר גם מותגים אחרים משום שיש מבצעי T.A בחנויות שונות.
אני רוצה מגבר שיוכל לענות על צרכיי בשנתיים הקרובות.
תקציב: עד 2500ש"ח (כולל מה שניתן לקבל ב-T,A).
תודה על זמנכם , אודה מאד על עצותיכם ועזרתכם!
שיהיה המשך שבוע טוב!
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
אם יש לך אפשרות של טרייד-אין על המגבר הקיים, נראה לי שהכי כדאי שתלך לחנות ותבדוק מה האופציות שלך שם...
-
shaby
-
- חבר ותיק

יש את כל האופציות של YAMAHA ... אני דווקא ישמח להישאר עם ימאהה ... כך שרק נותר באמת לשמוע לאיזה כיוון של דגמים כדאי לחתור.epony כתב:אם יש לך אפשרות של טרייד-אין על המגבר הקיים, נראה לי שהכי כדאי שתלך לחנות ותבדוק מה האופציות שלך שם......
תודה!
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9047
- נתן תודות: 1583 פעמים
- קיבל תודות: 1353 פעמים
יש לך את כל הדגמים החדשים של שנת 2011 (X71) כך שאם אתה קונה אז מציע לקנות דגם חדש. אגב הדגמים היוצאים של שנה שעברה (X67) יהיו במחיר קצת יותר נמוך. מציע לך לעשות סיבוב קצר בחנויות השונות ולראות מה תצליח לקבל על הרסיבר הנוכחי שלך. להלן לינק רלוונטי.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
-
shaby
-
- חבר ותיק

עקב מגבלה תקציבית די קבועה - אני דווקא מעוניין להדיר את רגליי מהדגמים החדשים.avihuli כתב:יש לך את כל הדגמים החדשים של שנת 2011 (X71) כך שאם אתה קונה אז מציע לקנות דגם חדש. אגב הדגמים היוצאים של שנה שעברה (X67) יהיו במחיר קצת יותר נמוך. מציע לך לעשות סיבוב קצר בחנויות השונות ולראות מה תצליח לקבל על הרסיבר הנוכחי שלך. להלן לינק רלוונטי....
למה התכוונת ב-"X67" ? ל-RX-V671 (שנראה לי מגבר פצצה!).
תודה!
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

בתקציב של 2500 שקל אני חושב שתוכל להכניס את הדגמים החדשים של 2011 (X71) הנמוכים בסדרה (371 בטוח ואולי גם ה-471).
ב- X67 הכוונה הייתה לדגמים של 2010 - אולי תמצא 567 בטווח המחיר הנ"ל +/-. שווה לעשות סקר מחירים בכמה חנויות.
ב- X67 הכוונה הייתה לדגמים של 2010 - אולי תמצא 567 בטווח המחיר הנ"ל +/-. שווה לעשות סקר מחירים בכמה חנויות.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- epony
- חבר במועדון 10K

867 לא ריאלי בתקציב שלך... אני אישית הייתי חותר ל-667

- epony
- חבר במועדון 10K

יעלה לך משהו כמו 3,000 ש"ח להביא אותו מאמאזון ארה"ב דרך יושופס - יש מצב שזה יעלה אפילו פחות ביבוא אישי דרך אמאזון איטליה..! 
-
shaby
-
- חבר ותיק

מממ...תקן אותי אם אני טועה...אך ב-3000ש"ח זה לא יוצא כזה חיסכון שמצדיק ייבוא מחו"ל.epony כתב:יעלה לך משהו כמו 3,000 ש"ח להביא אותו מאמאזון ארה"ב דרך יושופס - יש מצב שזה יעלה אפילו פחות ביבוא אישי דרך אמאזון איטליה..!...
בארץ זה עולה סביב 3,500ש"ח וזה לפני הנחה שנותנים - עם 3 שנות אחריות של היבואן הרשמי.
נראה לי שיבוא מחו"ל מצדיק את הקנייה בחיסכון של איזה 30% ומעלה...
לא כך?
- epony
- חבר במועדון 10K

כך. 
-
shaby
-
- חבר ותיק

נראה לי שההבדל העיקרי הוא זה שה-571 הוא משנתן 2011 ובעוד ה-667 משנתון 2010 ... נכון?
אגב, רק לפני שבוע עניתי לי לגבי ממיר מתח מומלץ בת'רד שפתחתי.
המלצת על זה: שנאי אוטוטרפו 600W מוריד מתח מ-220V ל-110V
אני מניח שגם במקרה של שימוש ב-RX-V667 - הממיר מתח הנ"ל יתאים, נכון? (ההספק צרכיה של ה-RX-V667 הוא 400W).
אגב, ידוע למי מכם , אם יש אופציה זולה יותר (אך עם זאת - באיכות זהה) מסביבות 400ש"ח?
תודה רבה!
נ.ב:
מה דעתכם על ה-Pioneer-VSX-920K ?
עולה 245$ לפני משלוח (ע"י USHOPS/EZBUYUS ודומיהם) לישראל...
קצת פחות במחירו לעומת ה-667 YAMAHA...
אגב, רק לפני שבוע עניתי לי לגבי ממיר מתח מומלץ בת'רד שפתחתי.
המלצת על זה: שנאי אוטוטרפו 600W מוריד מתח מ-220V ל-110V
אני מניח שגם במקרה של שימוש ב-RX-V667 - הממיר מתח הנ"ל יתאים, נכון? (ההספק צרכיה של ה-RX-V667 הוא 400W).
אגב, ידוע למי מכם , אם יש אופציה זולה יותר (אך עם זאת - באיכות זהה) מסביבות 400ש"ח?
תודה רבה!
נ.ב:
מה דעתכם על ה-Pioneer-VSX-920K ?
עולה 245$ לפני משלוח (ע"י USHOPS/EZBUYUS ודומיהם) לישראל...
קצת פחות במחירו לעומת ה-667 YAMAHA...
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

לא שווה בכלל לייבא מחו"ל בדגמים הנמוכים / בינונים כי החיסכון של המאות שקלים בודדים לא מצדיק את אובדן האחריות וקניית ממיר מתח.
אם אתה הולך על הדגמים היותר יקרים אז הסיפור אחר כי הפער מגיע ל- 4 ספרות כבר..
אם אתה הולך על הדגמים היותר יקרים אז הסיפור אחר כי הפער מגיע ל- 4 ספרות כבר..
.
.