התייעצות בקשר לקניית מקרן בסיסי - לד \ מנורה רגיל (DLP)

מקרנים קידמיים - Front Projector.
שלח תגובה
dj-niv פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
הצטרף: פברואר 2012
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני מתעניין בקניית מקרן (יד שנייה\חדש) -אני DJ והשימוש העיקרי שלו הוא הקרנה באירועים בדרך כלל בתנאי אור חשוכים (למרות שהעוצמת הארה גם חשובה שתיהיה אפשרות לפעמים להפעלי את המקרן באולמות בצהריים) היה לי מקרן 2500 אנסי שעשה את העבודה בצורה נחמדה סה"כ.

התקציב שלי הוא בסיסי עד 2000 ש"ח. שהמטרה להשיג את המוצר הכי איכותי יחסית למחיר ואם אפשר לחסוך אז עוד יותר טוב. למקרן חדש התקציב הוא 2000 ש"ח למקרן יד שניה המקרן הוא 1000 ש"ח.

בכל מקרה יש לי מס' כיוונים:
1. קניית מקרן יד שנייה בערך עם 600-800 שעות לדוגמא מקרן של NEC מדגם NG40- ב1000 ש"ח. או מקרן BENQ
ב1000 ש"ח.

2. מקרן חדש לא לד מדגם: ViewSonic PJD5122 עם עוצמת הארה 2700 אנסי ב-1892 ש"ח
קישור: http://www.generaltech.co.il/hebrew/info.asp?id=3 (*הגעתי אליו דרך זאפ אני מקווה שאני לא יתקל בתרגיל הידוע- אין לנו אותו במלאי אבל יש לנו דגם תואם ב2500 ש"ח).

3. מקרן חדש לד בעוצמת הארה של 50 לומנס ב-1600 ש"ח (הזמן אחזקה של הנורה מאוד מפתה) אבל מה באמת העוצמת הארה של לד של 50 אנסי למה הוא משתווה בערך? והאם משתלם מקרן לד? (ד"א זה המקרן לד הכי חזק שעומד בתקציב.
קישור: http://www.netoneto.co.il/Product.asp?P ... ap&lang=he


השאלה העיקרית שלי מתלבטת בין חדש\לד\רגיל..... מה אתם אומרים? ממליצים? חוויות? שליליות או חיוביות :)

רציתי לדעת גם מה אתם אומרים על קנייה מאיביי כמה זה יכול לצאת אם אפשר קישורים למי שהתנסה בקנייה דרך האיביי בתחום המקרנים :)

ride
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום מקרנים
אחראי תחום מקרנים
תגובות: 6606
הצטרף: נובמבר 2004
שם מלא: יניב דיין
מיקום: יבנה
נתן תודות: 238 פעמים
קיבל תודות: 503 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

מכיוון שאין לי ניסיון עם מקרני מצגות אני לא יכול לתת לך המלצה, אבל לגבי מקרן הלד, הוא בקושי יכול לפתוח תמונה של 40 אינץ בחדר קטן, אז הוא לגמרי לא בא בחשבון. אתה צריך מקרן מאוד בהיר לצרכים שלך

שלח תגובה

חזור אל “מקרנים”