האם יש הבדל לאן אני מחבר את האייפון שלי עם כבל PL ל-RCA? ממש מוזר אבל יש לי מגבר Pioneer A209R וכשאני מחבר את האייפון ומדליק את הסוויץ' DIRECT (האייפון מחובר לאינפוט CD), הצליל ממש ממש שטוח ומגעיל. אין כמעט באסים שלא נדבר על טרבל. כשאני מבטל את הDIRECT ומגביר את הBASS ו-TREBLE עד הסוף נשמע הרבה הרבה יותר טוב..
איפה טעיתי?
מה ההבדל בין הכניסות השונות במגבר? (CD, TUNER, LINE, PHONO, TAPE)
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
לא טעית, הכל בסדר, עוצמת יציאה של האייפון נמוכה מאוד, לכן אתה זקוק להגברה נוספת על ידי תוספת DB לבאס וטרבל.
מצב DIRECT למעשה מבטל את הEQ של המגבר ומעביר אל יחידת ההגברה את האות מהאיפון AS IT IS...
אגב, בין כניסות CD, AUX, TAPE אין הבדל חוץ משם.
כניסת PHONO מיועדת לחיבור פטיפון (אל תחבר אליה את האייפון).
כניסת TUNER מפעילה את הרדיו המובנה של הרסיבר... אלא אם כן אין רדיו לרסיבר ואז הכניסה היא למעשה זהה לCD, AUX רק שם שונה.
מצב DIRECT למעשה מבטל את הEQ של המגבר ומעביר אל יחידת ההגברה את האות מהאיפון AS IT IS...
אגב, בין כניסות CD, AUX, TAPE אין הבדל חוץ משם.
כניסת PHONO מיועדת לחיבור פטיפון (אל תחבר אליה את האייפון).
כניסת TUNER מפעילה את הרדיו המובנה של הרסיבר... אלא אם כן אין רדיו לרסיבר ואז הכניסה היא למעשה זהה לCD, AUX רק שם שונה.
תודה על התגובה. לגבי האות של האייפון זה לא לגמרי הגיוני. א' כי בבמגבר YAMAHA ששמעתי באחת החנויות (AX-397) חיברתי את האייפון ושמעו מעולה על DIRECT (או PURE אם אני לא טועה ככה זה נקרא בYAMAHA). דבר שני, אז איך זה יכול להיות שבשמיעה רגילה באוזניות שומעים את כל התדרים יפים ומפורטים בלי שום עיבוד או הגברה?