התלבטות בין רסיברים יד 2
ההשוואה שאתה עושה איננה נכונה
יש לי פאור חיצוני 5 כפול 150 ואט שעל הנייר זה כמו רסיבר.
בפועל.......
שכן ההשוואה איננה ראש בראש ואט לואט אלא כמה זרם הרסיבר מסוגל לספק ועד כמה הוא מסוגל לדחוף גם בעומס לאורך זמן.
ברסיבר יש שנאי קטן יחסית לפאווור חיצוני.
אני מניח שהמרנץ יהי טוב יותר מה JVC שלך.
יש לי פאור חיצוני 5 כפול 150 ואט שעל הנייר זה כמו רסיבר.
בפועל.......
שכן ההשוואה איננה ראש בראש ואט לואט אלא כמה זרם הרסיבר מסוגל לספק ועד כמה הוא מסוגל לדחוף גם בעומס לאורך זמן.
ברסיבר יש שנאי קטן יחסית לפאווור חיצוני.
אני מניח שהמרנץ יהי טוב יותר מה JVC שלך.
בלי להעליבsilver_poison כתב:בדקתי עליו וראיתי שהוא נותן 105 וואט לערוץ ב8 אום משמע הוא כמו שיש לי היום עם הJVC שנותן 100 וואט.Rainbow כתב:שלום סילבר
תנסה לברר על הרסיבר הזה-
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... _ads=37258
לי היה בזמנו את המרנץ -5300 שהיה מעולה והניע ללא קושי רמקולים של מוניטור אודיו
עם נצילות של 91 די בי ועכבה של 6 אום.
לא אמורה להיות לך בעיה עם הרמקולים שלך.......
הרסיבר שיש לך היום שווה לכפרות
המרנץ עדיף ממנו בכל פרמטר,שוקל כמעט 6 קילו יותר ממנו ואתה אומר שהם אותו דבר...
-
silver_poison
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 521
- נתן תודות: 30 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
אל דאגה ידידי לא נעלב 
אני מודע לזה שכיום הרסיבר שלי לא שווה יותר מדי אך בכל זאת הוא סוס עבודה בן מעל 10 שנים שנותן עבודה.
לגבי המרנץ אני לא ממש מכיר את איכות הרסיברים שהם מייצרים ביחס לאונקיו או פיוניר או ימהה...
אשמח אם תסביר לי באילו פרמטרים הרסיבר הזה יותר טוב מהרסיבר שלי.
*הטיעון של עוד 6 קילו לא תופס...
אני מודע לזה שכיום הרסיבר שלי לא שווה יותר מדי אך בכל זאת הוא סוס עבודה בן מעל 10 שנים שנותן עבודה.
לגבי המרנץ אני לא ממש מכיר את איכות הרסיברים שהם מייצרים ביחס לאונקיו או פיוניר או ימהה...
אשמח אם תסביר לי באילו פרמטרים הרסיבר הזה יותר טוב מהרסיבר שלי.
*הטיעון של עוד 6 קילו לא תופס...
- CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

- תגובות: 1634
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
לא מכיר את המרנטז אך כל רסיבר ק"ב בסיסי יותר טוב מה- JVC שלצערי היה לי אותו ושנאתי כל רגע.
אני הייתי הולך על ה"דינוזאור" של ימאהה, אמנם הוא מיושן יחסית, אך ההגברה שלו תהיה בהרבה יותר טובה מכל ה"צעצועים" ב- 200$.
אני הייתי הולך על ה"דינוזאור" של ימאהה, אמנם הוא מיושן יחסית, אך ההגברה שלו תהיה בהרבה יותר טובה מכל ה"צעצועים" ב- 200$.
-
silver_poison
-
- חבר פעיל במיוחד

השתכנעתי שאני לא אמצע בתקציב שלי רסיבר ברמה יד 2 אז היום הזמנתי את pioneer vsx-521 שאני מאמין שלא אתאכזב מ130 וואט לערוץ ובכלל מאיכויות שיש לפיוניר להציע.
קרייזידימונד - אין לי מושג למה שנאת את ה-JVC , אולי רק אחרי שהפיוניר יגיע אני יבין למה התכוונת
קרייזידימונד - אין לי מושג למה שנאת את ה-JVC , אולי רק אחרי שהפיוניר יגיע אני יבין למה התכוונת
הפיונר הזה מוציא 80 וואט ב8 אום{שזה הנתון המרכזי}silver_poison כתב:השתכנעתי שאני לא אמצע בתקציב שלי רסיבר ברמה יד 2 אז היום הזמנתי את pioneer vsx-521 שאני מאמין שלא אתאכזב מ130 וואט לערוץ ובכלל מאיכויות שיש לפיוניר להציע.
קרייזידימונד - אין לי מושג למה שנאת את ה-JVC , אולי רק אחרי שהפיוניר יגיע אני יבין למה התכוונת...
-
silver_poison
-
- חבר פעיל במיוחד

kobbi - עדיין אפשר לבטל (החוק החדש).
תסביר לי משהו , אם הרסיבר מוציא 80 RMS פר ערוץ ב8 אום אז כמה הוא יוציא עם הרמקולים 150 RMS ב 6 אום ?
אתה רוצה להגיד לי גם שהJVC 5022 שיש לי כרגע יותר חזרה מהפיוניר ומוציאה 100 RMS לערוץ ?!?!?
תסביר לי משהו , אם הרסיבר מוציא 80 RMS פר ערוץ ב8 אום אז כמה הוא יוציא עם הרמקולים 150 RMS ב 6 אום ?
אתה רוצה להגיד לי גם שהJVC 5022 שיש לי כרגע יותר חזרה מהפיוניר ומוציאה 100 RMS לערוץ ?!?!?
silver_poison
טחנו את הפוסט הזה די הרבה......
ה JVC שלך איננו רסיבר, זהו מוצר מדבקה שגם אם עבד 30 שנה לא אומר שמדובר במוצר איכותי שסיפק איכות סאונד טובה (וכפי שכבר אמרו לך אל תעלב).
מכיוון שטענת שהפורמטים החדשים, תלת מימד , יציאות HDMI לא מעניין אותך כל שנשאר זה לקנות רסיבר שרמת העיבוד שלו ורמת ההגברה שלו איכותית.
רסיבר כזה מהדור החדש יעלה אלפי שקלים זה לא מהרסיברים החדשים שהמליצו לך כאן. מדובר בסדרות הגבוהות והיקרות.
מכאן שאם רוצים ב 1000 ש"ח הגברה איכותית ועיבוד איכותי נדרש לקנות מוצר מיד שניה שלפני 3-6 שנים היה מוצר ברמה גבוהה מאד ועלה למעלה מ 10000 ש"ח כדוגמאת הימהה שהמליצו לך.
עד כאן.
ה JVC שלך איננו רסיבר, זהו מוצר מדבקה שגם אם עבד 30 שנה לא אומר שמדובר במוצר איכותי שסיפק איכות סאונד טובה (וכפי שכבר אמרו לך אל תעלב).
מכיוון שטענת שהפורמטים החדשים, תלת מימד , יציאות HDMI לא מעניין אותך כל שנשאר זה לקנות רסיבר שרמת העיבוד שלו ורמת ההגברה שלו איכותית.
רסיבר כזה מהדור החדש יעלה אלפי שקלים זה לא מהרסיברים החדשים שהמליצו לך כאן. מדובר בסדרות הגבוהות והיקרות.
מכאן שאם רוצים ב 1000 ש"ח הגברה איכותית ועיבוד איכותי נדרש לקנות מוצר מיד שניה שלפני 3-6 שנים היה מוצר ברמה גבוהה מאד ועלה למעלה מ 10000 ש"ח כדוגמאת הימהה שהמליצו לך.
עד כאן.
-
silver_poison
-
- חבר פעיל במיוחד

קובי לא ענית לי על עניין האום 6 והרמקולים שלי עם המגבר הזה...
אם הוא מוציא 80 RMS ב8 אום אז איך אני מחשב כמה הוא יוציא לי ב6 אום ?
אם הוא מוציא 80 RMS ב8 אום אז איך אני מחשב כמה הוא יוציא לי ב6 אום ?
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
kobbi כתב:silver_poison
עד כאן....
-
silver_poison
-
- חבר פעיל במיוחד

קובי קודם כל אני מצטער אם "עייפתי" אותך , נסה להבין שאני לא שואל כי משעמם לי אלא כי אין לי את הידע המקצועי והטכני כמו שלך יש....אם אני שואל אז זה כי אני רוצה ללמוד ואני בטוח שאי שם בעבר גם אתה היית אולי בשלב שבו אני נמצא כעת....אז אם "עייפתי" אותך או בנאדם אחר אתה יכול לעבור הלאה ולא לענות לי ואני אמתין בתקווה למישהו עם קצת יותר סבלנות שיעזור לי כי בכל זאת לא בכל יום אני משדרג את המערכת שלי ומנסה ככל האפשר (במסגרת התקציב שעומד לפני) להתקדם ולשפר את המערכת שלי.
עכשיו אם בכל זאת אתה רוצה קצת לשתף אותי בידע שלך אז יש לי שאלה , ראיתי שבאחד התגובות רשמת שיש לך פאוור חיצוני = מגבר חיצוני נכון ?
ראיתי שב521 של פיוניר יש יציאת Pre-Amp אז זה אומר שאם ארכוש מגבר חיצוני אז אוכל לנצל טוב יותר את הJAMO 670 הקדמיים ?
עכשיו אם בכל זאת אתה רוצה קצת לשתף אותי בידע שלך אז יש לי שאלה , ראיתי שבאחד התגובות רשמת שיש לך פאוור חיצוני = מגבר חיצוני נכון ?
ראיתי שב521 של פיוניר יש יציאת Pre-Amp אז זה אומר שאם ארכוש מגבר חיצוני אז אוכל לנצל טוב יותר את הJAMO 670 הקדמיים ?
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14364
- נתן תודות: 992 פעמים
- קיבל תודות: 1222 פעמים
silver_poison כתב:קובי קודם כל אני מצטער אם "עייפתי" אותך , נסה להבין שאני לא שואל כי משעמם לי אלא כי אין לי את הידע המקצועי והטכני כמו שלך יש....אם אני שואל אז זה כי אני רוצה ללמוד ואני בטוח שאי שם בעבר גם אתה היית אולי בשלב שבו אני נמצא כעת....אז אם "עייפתי" אותך או בנאדם אחר אתה יכול לעבור הלאה ולא לענות לי ואני אמתין בתקווה למישהו עם קצת יותר סבלנות שיעזור לי כי בכל זאת לא בכל יום אני משדרג את המערכת שלי ומנסה ככל האפשר (במסגרת התקציב שעומד לפני) להתקדם ולשפר את המערכת שלי.
ראיתי שב521 של פיוניר יש יציאת Pre-Amp אז זה אומר שאם ארכוש מגבר חיצוני אז אוכל לנצל טוב יותר את הJAMO 670 הקדמיים ?[
שים לב מה עשית...
ביקשת עצות ונתנו לך שלל עצות נכונות.
כתבת שאין לך תקציב של יותר מ700 שח ובסוף רכשת 521 במחיר שיכולת לרכוש יאמהה 3200 יד שניה ולהוסיף לו שלט.
ועכשיו אתה מדבר על מגבר נוסף שיחובר לפרה של הרסיבר? אתה מבין שהעלויות הן פי כמה ממה שכל כך התעקשת עליו בהתחלה?
/quote]...
-
silver_poison
-
- חבר פעיל במיוחד

טל אני מסכים איתך שקיבלתי מלא עצות טובות ולאחר שיקולים שעשיתי עם עצמי החלטתי שאני מעדיף להשקיע עוד קצת ולרכוש כבר רסיבר חדש עם אחריות מאשר לרכוש רסיבר יד 2 בן כמה שנים באותו סכום כפי שהומלץ לי פה עם הימהה ולקחת את הסיכון שיכול לקרות שאחרי אולי יום או שבוע או חודש הוא יכול פתאום להיות מושבת ואז אני ישאר קירח משתי הצדדים ולכן העדפתי ללכת על הפיוניר....
הטעות שלי (שאגב אני עוד יכול לתקן) הייתה כשהתלבטתי בין האונקיו לפיוניר והלכתי לבסוף על הפיוניר כי כמו רבים אחרים הסתכלתי על הנתון הוואט פר ערוץ שהרשים אותי עם 130 וואט לעומת שאר הרסיברים שהסתכלתי באותו סכום בערך ולכן הייתי בטוח שעם רמקולים כמו שלי אני עושה אחלה בחירה !
ולגבי ה-pre amp עד הדיון הזה לא היה לי מושג מה זה ומה המטרה של זה ברסיבר ולכן שאלתי לגבי העלויות הנלוות.
אני אסיים ואחתום את הפוסט הזה בזה שאגיד תודה רבה מכל הלב לכל מי שעזר לי פה וכביקורת בונה להבא אל תגרמו לבנאדם להרגיש לא נעים שהוא שואל/מבקש ייעוץ פה כי בסופו של דבר אל תשכחו שגם אתם פעם הייתם בנעליים האלה !
הטעות שלי (שאגב אני עוד יכול לתקן) הייתה כשהתלבטתי בין האונקיו לפיוניר והלכתי לבסוף על הפיוניר כי כמו רבים אחרים הסתכלתי על הנתון הוואט פר ערוץ שהרשים אותי עם 130 וואט לעומת שאר הרסיברים שהסתכלתי באותו סכום בערך ולכן הייתי בטוח שעם רמקולים כמו שלי אני עושה אחלה בחירה !
ולגבי ה-pre amp עד הדיון הזה לא היה לי מושג מה זה ומה המטרה של זה ברסיבר ולכן שאלתי לגבי העלויות הנלוות.
אני אסיים ואחתום את הפוסט הזה בזה שאגיד תודה רבה מכל הלב לכל מי שעזר לי פה וכביקורת בונה להבא אל תגרמו לבנאדם להרגיש לא נעים שהוא שואל/מבקש ייעוץ פה כי בסופו של דבר אל תשכחו שגם אתם פעם הייתם בנעליים האלה !
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9066
- נתן תודות: 1585 פעמים
- קיבל תודות: 1354 פעמים
לא קרה כלום, פשוט אם אתה מתייעץ אז תיקח ברצינות את מה שאנשים רושמים לך כאן כי הם משקיעים מזמנם בהתייחסותם אלייך אבל אם אתה מתייעץ ועושה את ההיפך המוחלט זה קצת גורם כנראה לתחושת זלזול וחוסר הערכה מהצד השני.
בכל מקרה אני אזרוק כאן כיוון מחשבה אחר - אולי תמכור את הרמקולים שיש לך (ועושים לך בעיות "הנעה") ותקנה אחרים של 100 וואט ?
בכל מקרה אני אזרוק כאן כיוון מחשבה אחר - אולי תמכור את הרמקולים שיש לך (ועושים לך בעיות "הנעה") ותקנה אחרים של 100 וואט ?
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.