התלבטות בין רסיברים יד 2
-
silver_poison
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 521
- נתן תודות: 30 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
אשמח לשמוע ולקבל את דעתכם ועזרתכם בהתלבטות שיש לי בבחירת הרסיבר.
אז ההיתלבטות שלי היא בין :
Onkyo TX-SR500E מחיר : 700
Onkyo TX-SR501 מחיר : 900
Yamaha RX V520 מחיר : 650
Yamaha RX V430 מחיר : 750
הרסיבר מיועד להיות משודך לקדמיים JAMO E670 , סנטר JBL CLC55, סאב של פיור אקוסטיק ואחוריים של פיליפס.
אני מחפש רסיבר שיתן לי את הסאונד הטוב ביותר בגזרת ה-5.1 ופחות חשוב לי בסטריאו.
*נ.ב
המחירים הם המחיר המבוקש ולא הסופי.
אז ההיתלבטות שלי היא בין :
Onkyo TX-SR500E מחיר : 700
Onkyo TX-SR501 מחיר : 900
Yamaha RX V520 מחיר : 650
Yamaha RX V430 מחיר : 750
הרסיבר מיועד להיות משודך לקדמיים JAMO E670 , סנטר JBL CLC55, סאב של פיור אקוסטיק ואחוריים של פיליפס.
אני מחפש רסיבר שיתן לי את הסאונד הטוב ביותר בגזרת ה-5.1 ופחות חשוב לי בסטריאו.
*נ.ב
המחירים הם המחיר המבוקש ולא הסופי.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
אף אחד מהם.
עדיף לדעתי לרכוש באותו מחיר לערך רסיבר חדש עם אחריות ותמיכה מלאה בפורמטים מתקדמים ו HDMI 1.4.
לדוגמא פיוניר 421 מהדיוטי 200$ או יאמהה 371 ב999 שח בארץ (יבוא מקביל)
עדיף לדעתי לרכוש באותו מחיר לערך רסיבר חדש עם אחריות ותמיכה מלאה בפורמטים מתקדמים ו HDMI 1.4.
לדוגמא פיוניר 421 מהדיוטי 200$ או יאמהה 371 ב999 שח בארץ (יבוא מקביל)
-
silver_poison
-
- חבר פעיל במיוחד

תראה , ראשית אני לא ממש זקוק כרגע לרסיבר מתקדם כי התכנים שאני צופה בהם (סרטי HD בסיומת MKV שבאים עם פורמט סאונד DTS) לא דורשים ממני את המפענחים החדשים , שנית אני צופה בסרטים ממקרן 8350 של אפסון שהוא לא מעביר תלת מימד ולכן אין לי נכון להיום את הצורך בHDMI 1.4 אז ככה שבשורה התחתונה אין לי צורך נכון לעכשיו להוציא על רסיבר סכום שכזה...
מה שמחזיר אותנו להתלבטות הראשונה שלי לגבי הרסיברים שציינתי למעלה , אשמח אם בכל זאת מבין אלא שציינתי תאמר על איזה רסיבר כדי לי להשקיע או שתמליץ לי על רסיבר יד 2 באותו איזור מחיר.
מה שמחזיר אותנו להתלבטות הראשונה שלי לגבי הרסיברים שציינתי למעלה , אשמח אם בכל זאת מבין אלא שציינתי תאמר על איזה רסיבר כדי לי להשקיע או שתמליץ לי על רסיבר יד 2 באותו איזור מחיר.
- טלHD
- גורו

בתקציב הזה אין יותר מידי אופציות אז עדיף לדעתי שתחפש רסיבר חדש ככל שניתן שאולי עדיין באחריות
(בן שנה)
אונקיו 308, יאמהה 367, פיוניר 420, דנון 1311.
(בן שנה)
אונקיו 308, יאמהה 367, פיוניר 420, דנון 1311.
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4216
- נתן תודות: 1658 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
הרסיברים שציינתה כמשומשים הם פשוטים מאוד ובסיסיים ולמרות שבעבר מחירם היה גבוה ערכם כיום הוא מאוד נמוך.
ב200$ שזה כ750 שקל אתה מקבל מוצר חדש עם אחריות שעולה בכל פרמטר כנראה על המשומשים.
ישנם בשוק משומשים שעולים קצת יותר עם הגברות טובות יותר אבל אז אתה עובר את האלף שקל.
ב200$ שזה כ750 שקל אתה מקבל מוצר חדש עם אחריות שעולה בכל פרמטר כנראה על המשומשים.
ישנם בשוק משומשים שעולים קצת יותר עם הגברות טובות יותר אבל אז אתה עובר את האלף שקל.
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
- טלHD
- גורו

הבעיה שהוא ללא שלט....ofir-harlev כתב:אם כבר יד2...
http://www.yad2.co.il/Yad2/hotPicYad2.p ... 18ad898f42
לך תחטוף מהר!!! מכשיר נהדר....
שלט זה הבעיה הקטנה (אפשר ב EBAY) הבעיה שזה רסיבר מצויין מ 2003 ללא HDMI כלל.
הראשון ברשימה שלך ללא HDMI ןללא קומפוננט משמע תחבר דרך SVIDEO?? ישירות מהסטרימר למקרן ?? לא יודע מה אתה מתכנן
השני כבר עם קומפוננט
הימהה שוב ללא קומפוננט שניהם.
האמת באמת גרוטאות ישנות חבל על הכסף. העצות שקבלת פה נכונות, עוד 200 ש"ח ותקנה רסיבר ברמת כניסה כולל הכל ולא פחות חשוב מקרופון כיול שיתן תוצאות טובות לכל בעיה אקוסטית שיש אצלך.
הראשון ברשימה שלך ללא HDMI ןללא קומפוננט משמע תחבר דרך SVIDEO?? ישירות מהסטרימר למקרן ?? לא יודע מה אתה מתכנן
השני כבר עם קומפוננט
האמת באמת גרוטאות ישנות חבל על הכסף. העצות שקבלת פה נכונות, עוד 200 ש"ח ותקנה רסיבר ברמת כניסה כולל הכל ולא פחות חשוב מקרופון כיול שיתן תוצאות טובות לכל בעיה אקוסטית שיש אצלך.
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
גרוטאות???קרעת אותיkobbi כתב:שלט זה הבעיה הקטנה (אפשר ב EBAY) הבעיה שזה רסיבר מצויין מ 2003 ללא HDMI כלל.
השני כבר עם קומפוננט
האמת באמת גרוטאות ישנות חבל על הכסף. העצות שקבלת פה נכונות, עוד 200 ש"ח ותקנה רסיבר ברמת כניסה כולל הכל ולא פחות חשוב מקרופון כיול שיתן תוצאות טובות לכל בעיה אקוסטית שיש אצלך....
הרסיברים שאתם מציעים לו נכון שיש להם את הפורמטים החדשים ,אבל איכות ההגברה שלהם שווה לטרנזיסטור ישן(n)
זה שיש להם את הפורמטים החדשים לא הופך אותם למגברים טובים!הם עדיין צעצועים ביחס למגברים הישנים הטובים.{מבחינת איכות הגברה}
נכון, ל3200 של ימאאה אין את הפורמטים החדשים, אבל יש לו DTS שזה דיי חשוב.ולמי זה מספיק לו יהנה מאיכות הגברה ברמה גבוהה .{שום מגבר חדש פחות מ6K לא יתקרב אליו באיכות ההגברה.}
-
silver_poison
-
- חבר פעיל במיוחד

קודם כל תודה על התגובות....
ועכשיו לעניין :
אין לי ממש צורך בפורמטים של הסאונד החדשים כי גם ככה אני לא צופה בבלו ריי מלאים אלא רק בעותקים באיכות 1080 עם DTS שמגיעים בפורמט MKV , לגבי הכניסות/יציאות HDMI גם בהם אין לי ממש צורך כי המקרן מחובר ישירות למחשב HTPC עם כניסת HDMI ומהמחשב לרסיבר בכבל אופטי שמעביר לי את הסאונד בלי שום בעיה...
ולכן כל הדיון על כניסות חדשות יותר או HDMI 1.4 פחות רלוונטים בשיקול שלי כאן...
אני מחפש רסיבר שיתן לי צליל עשיר ושיהיה עם עוצמה חזקה שאוכל להנות מסרטי אקשן מבלי שהרסיבר יציג לי על המסך OVERLOAD ויכבה את עצמו אוטומתית כמו שקורה לי עכשיו עם הJVC RX-5022
ובכל זאת אם זה אפשרי אשמח אם תעזרו לי במסגרת התקציב שלי גג 800 שקל למצוא רסיבר איכותי שהוא יד 2.
ועכשיו לעניין :
אין לי ממש צורך בפורמטים של הסאונד החדשים כי גם ככה אני לא צופה בבלו ריי מלאים אלא רק בעותקים באיכות 1080 עם DTS שמגיעים בפורמט MKV , לגבי הכניסות/יציאות HDMI גם בהם אין לי ממש צורך כי המקרן מחובר ישירות למחשב HTPC עם כניסת HDMI ומהמחשב לרסיבר בכבל אופטי שמעביר לי את הסאונד בלי שום בעיה...
ולכן כל הדיון על כניסות חדשות יותר או HDMI 1.4 פחות רלוונטים בשיקול שלי כאן...
אני מחפש רסיבר שיתן לי צליל עשיר ושיהיה עם עוצמה חזקה שאוכל להנות מסרטי אקשן מבלי שהרסיבר יציג לי על המסך OVERLOAD ויכבה את עצמו אוטומתית כמו שקורה לי עכשיו עם הJVC RX-5022
ובכל זאת אם זה אפשרי אשמח אם תעזרו לי במסגרת התקציב שלי גג 800 שקל למצוא רסיבר איכותי שהוא יד 2.
-
silver_poison
-
- חבר פעיל במיוחד

אתה יכול לפרט למה הוא 10 רמות מעל כל מה שרשמתי ?
אגב , בדקתי באיביי ורק השלט לבד עולה 75 דולר לפני מיסים...אז אני כבר מגיע פה להשקעה של מעל 1300 שקל , לא שווה כבר במחיר הזה לקנות רסיבר חדש ?!?!?
אני מחפש רסיבר טוב וחזק בתקציב של עד 800 שקל
אגב , בדקתי באיביי ורק השלט לבד עולה 75 דולר לפני מיסים...אז אני כבר מגיע פה להשקעה של מעל 1300 שקל , לא שווה כבר במחיר הזה לקנות רסיבר חדש ?!?!?
אני מחפש רסיבר טוב וחזק בתקציב של עד 800 שקל
- טלHD
- גורו

אם לא מעניין HDMI ופורמטים, תמשיך לחפש משהו בסיגנון היאמהה 3200 שהוצע לך.silver_poison כתב:אתה יכול לפרט למה הוא 10 רמות מעל כל מה שרשמתי ?
אני מחפש רסיבר טוב וחזק בתקציב של עד 800 שקל...
הרמקולים שלך לא קלים להנעה למרות שהם די נצילים, 150RMS ו 6 אום זו לא משימה קלה לרסיבר בסיסי.
קרא כאן:
http://forums.overclockers.com.au/showt ... hp?t=80879
-
silver_poison
-
- חבר פעיל במיוחד

יצאתי קצת מבולבל ממה שרשמת...חח
לא קלים להנעה ???
למרות שהם די נצילים ?!?!? (150 RMS לא מספיק חזק ?)
אשמח אם תפרט ותסביר לי למה התכוונת.
לא קלים להנעה ???
אשמח אם תפרט ותסביר לי למה התכוונת.
- טלHD
- גורו

150W RMS זה רמקול חזק....שצריך כח/הגברה סבירה להניעו באופן נאות.silver_poison כתב:יצאתי קצת מבולבל ממה שרשמת...חח
לא קלים להנעה ???
אשמח אם תפרט ותסביר לי למה התכוונת....
6 אום זו התנגדות/עכיבה של הרמקול ששוב מצריך עוד כח מהרסיבר.
לדוגמא, 8 אום קל להנעה, 4 אום קשה מאוד להנעה וזקוק להגברה חזקה במיוחד.
הרמקולים שלך איפה שהוא באמצע....
מה הנתונים של הרסיבר שמניע אותם כרגע? אמרת שהוא נכנס להגנה מידי פעם מעודף עומס...
150 RMS לא קשור לנצילים או לא.
הם די נצילים שכן הם :
Sensitivity 90.0 dB
אבל הם לא קלים להנעה כיוון שהתנגדותם היא 6 אום ואני מניח שבעומס הם יורדים גם ל 4 אום.
משמע שרסיבר פשוט מתקשה לדחוף אותם אבל זה המצב ברוב המקרים ולכן המלצתי לך על הימהה 3200 או כדוגמתו שכן ההבדל בינו לבין הרשימה שלך הוא שיש לו הגברה משמעותית טובה יותר.
אבל אם אתה נעול על 800 ש"ח אין לי עצה נוספת בשבילך.
הם די נצילים שכן הם :
Sensitivity 90.0 dB
אבל הם לא קלים להנעה כיוון שהתנגדותם היא 6 אום ואני מניח שבעומס הם יורדים גם ל 4 אום.
משמע שרסיבר פשוט מתקשה לדחוף אותם אבל זה המצב ברוב המקרים ולכן המלצתי לך על הימהה 3200 או כדוגמתו שכן ההבדל בינו לבין הרשימה שלך הוא שיש לו הגברה משמעותית טובה יותר.
אבל אם אתה נעול על 800 ש"ח אין לי עצה נוספת בשבילך.
שלום סילבר
תנסה לברר על הרסיבר הזה-
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... _ads=37258
לי היה בזמנו את המרנץ -5300 שהיה מעולה והניע ללא קושי רמקולים של מוניטור אודיו
עם נצילות של 91 די בי ועכבה של 6 אום.
לא אמורה להיות לך בעיה עם הרמקולים שלך.
תנסה לברר על הרסיבר הזה-
לא אמורה להיות לך בעיה עם הרמקולים שלך.
-
silver_poison
-
- חבר פעיל במיוחד

טל הנה לינק שמצאתי על המפרט של הרסיבר שלי , עד כמה שהבנתי הוא נותן 100 וואט ב8 אום.
מצב הOVERLOAD מגיע כי לרוב בסרטי אקשן אני אוהב לתת בווליום ולהנות "מהפיצוצים"
http://www.priceleap.com/description/JV ... --16628269
לגבי המחיר , תראה בעתיד לא תהיה לי בעיה גם להוציא 5000 שקל על רסיבר אבל כרגע אין לי עניין להשקיע על רסיבר שאני לא אנצל 80 אחוז ממה שיש לו להציע ולכן נכון לעכשיו אני מחפש רסיבר בתחום המחירים שחיפשתי.
ה3200 של ימהה ניראה רסיבר חזק אבל העלות שלו כולל השלט החדש שאצטרך להזמין כבר תגיע ל1500 שקל בערך שזה כמעט פי 2 מהתקציב נכון לעכשיו...
מצב הOVERLOAD מגיע כי לרוב בסרטי אקשן אני אוהב לתת בווליום ולהנות "מהפיצוצים"
http://www.priceleap.com/description/JV ... --16628269
לגבי המחיר , תראה בעתיד לא תהיה לי בעיה גם להוציא 5000 שקל על רסיבר אבל כרגע אין לי עניין להשקיע על רסיבר שאני לא אנצל 80 אחוז ממה שיש לו להציע ולכן נכון לעכשיו אני מחפש רסיבר בתחום המחירים שחיפשתי.
ה3200 של ימהה ניראה רסיבר חזק אבל העלות שלו כולל השלט החדש שאצטרך להזמין כבר תגיע ל1500 שקל בערך שזה כמעט פי 2 מהתקציב נכון לעכשיו...
-
silver_poison
-
- חבר פעיל במיוחד

בדקתי עליו וראיתי שהוא נותן 105 וואט לערוץ ב8 אום משמע הוא כמו שיש לי היום עם הJVC שנותן 100 וואט.Rainbow כתב:שלום סילבר
תנסה לברר על הרסיבר הזה-
לא אמורה להיות לך בעיה עם הרמקולים שלך....