המלצה למערכת סראונד חדשה
-
BlazingAngel
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 13
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום לכולם,
אחרי המון שנים, אני מחפש להחליף את הקרייטיב 2.1 שלי במשהו קצת יותר אמין ומתקדם.
אני מחפש מערכת 5.1 או אפילו 7.1. עיקר השימוש יהיה מוזיקה (כמעט כל סוג מוזיקה אבל בעיקר רוק על כל גווניו, לכן חשוב האיזון והדיוק של הצלילים), סרטים ומשחקי אקשן ויריות.
יחס המשחקים מול המוזיקה והקולנוע הביתי הוא כמעט אחד לאחד, עם נטיה קלה לכיוון המוזיקה.
המסך שלי הוא מסך מחשב 21 אינץ', במרחק של 60-70 ס"מ ממני.
לצערי אין אופציה לרצפתיים. את הקדמיים אוכל לשים על מדפים (באזור ה-80-90 ס"מ ממני, וקצת מעליי), ואילו את ההיקפיים אצטרך לתלות מהקיר/תקרה (בערך 2-3 מטרים ממני, בקו ישר ממקום הישיבה למקום ההצבה המשוער).
אעדיף שיהיו כמה שיותר קטנים מבלי להקריב יותר מדי מאיכות הסאונד.
בדקתי בעצמי קצת, ונתקלתי בלוג'יטק Z906 וגם ב-inspire t6160 ו-t6200 של קרייטיב. מה דעתכם עליהם?
אני לא כ"כ בקיא בתקציבים, אז אני מניח שסביבות 2-2.5K יספיקו, אלא אם תהיה הדצקה משמעותית לחרוג, דבר שאשקול בחיוב.
אחרי המון שנים, אני מחפש להחליף את הקרייטיב 2.1 שלי במשהו קצת יותר אמין ומתקדם.
אני מחפש מערכת 5.1 או אפילו 7.1. עיקר השימוש יהיה מוזיקה (כמעט כל סוג מוזיקה אבל בעיקר רוק על כל גווניו, לכן חשוב האיזון והדיוק של הצלילים), סרטים ומשחקי אקשן ויריות.
יחס המשחקים מול המוזיקה והקולנוע הביתי הוא כמעט אחד לאחד, עם נטיה קלה לכיוון המוזיקה.
המסך שלי הוא מסך מחשב 21 אינץ', במרחק של 60-70 ס"מ ממני.
לצערי אין אופציה לרצפתיים. את הקדמיים אוכל לשים על מדפים (באזור ה-80-90 ס"מ ממני, וקצת מעליי), ואילו את ההיקפיים אצטרך לתלות מהקיר/תקרה (בערך 2-3 מטרים ממני, בקו ישר ממקום הישיבה למקום ההצבה המשוער).
אעדיף שיהיו כמה שיותר קטנים מבלי להקריב יותר מדי מאיכות הסאונד.
בדקתי בעצמי קצת, ונתקלתי בלוג'יטק Z906 וגם ב-inspire t6160 ו-t6200 של קרייטיב. מה דעתכם עליהם?
אני לא כ"כ בקיא בתקציבים, אז אני מניח שסביבות 2-2.5K יספיקו, אלא אם תהיה הדצקה משמעותית לחרוג, דבר שאשקול בחיוב.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
לוג'יטק Z906 אופציה מצויינת שנראה לי שתתאים מאוד לצרכים שלך. 
-
BlazingAngel
-
- חבר שרק התחיל

יש באמת הבדל בינה לבין אחותה הזקנה z-5500?
- epony
- חבר במועדון 10K

יש לה עוד כניסה דיגיטלית אם אני לא טועה, אבל אם אתה לא צריך יותר משני חיבורים דיגיטליים, אז גם ה-Z5500 היא אלטרנטיבה טובה.
-
BlazingAngel
-
- חבר שרק התחיל

אני אחבר אותה למחשב. אולי בעתיד הרחוק מאוד אצטרף גם מכשירים אחרים, אבל כרגע אני לא רואה את זה קורה.
מי מבינהם עדיפה?
והיכן ניתן לרכוש אחת בחנות אמינה באזור השרון?
מי מבינהם עדיפה?
והיכן ניתן לרכוש אחת בחנות אמינה באזור השרון?
- epony
- חבר במועדון 10K

לא חושב שיש פה עניין משמעותי של עדיפות איכותית - ה-Z906 היא דור חדש יותר של ה-Z5500...
-
BlazingAngel
-
- חבר שרק התחיל

הבנתי.
ידועות לך חנויות אמינות שמוכרות את המערכת הזו?
ידועות לך חנויות אמינות שמוכרות את המערכת הזו?