לראשונה בישראל, קונים מקרן מדגם Epson EH-TW9000 ומקבלים אותו מכוייל מקצועית ע"י עפר לאור.
שרשור תגובות: לראשונה בישראל: לקונים מקרן Epson EH-TW9000 מכויל ע'י עפר לאור
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78895
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5396 פעמים
DorM,
חחח
לא תודה...
הסבר קצר על איך זה טכנית מבוצע: אפסון בעצם רכשו מספר כיולים מראש. המקרנים הראשונים שמגיעים לישראל, מגיעים אלי ומכויילים עוד לפני שהם מועברים לחנויות. ברגע שנגמרת המכסה, המקרנים שיגיעו לאחר מכן לא יקבלו את הכיולים.
חחח
לא תודה...
הסבר קצר על איך זה טכנית מבוצע: אפסון בעצם רכשו מספר כיולים מראש. המקרנים הראשונים שמגיעים לישראל, מגיעים אלי ומכויילים עוד לפני שהם מועברים לחנויות. ברגע שנגמרת המכסה, המקרנים שיגיעו לאחר מכן לא יקבלו את הכיולים.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46389
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
- oferlaor
- מנהל

יש מדבקה ספייר בתוך האריזה. מי שרוצה להדביק על המקרן שלו שיבושם, אני לא יכול להביא את עצמי לעשות דבר כזה למכשיר חדש...
- חיים
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
- נתן תודות: 1232 פעמים
- קיבל תודות: 298 פעמים
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
מדוע נחוץ כיול נפרד לכל מקרן?
הרי הכיול לא נעשה בבית הלקוח וניתן לצפות שמקרנים שיצאו מאותו פס יצור בסביבה דומה יתנו תוצאות דומות לא?
דודי.
- oferlaor
- מנהל

dudil,
התוצאות יוצאות דומות אך לא זהות.
זה לא אומר שמי שמכניס את ההגדרות של מקרן אחר יקבל תוצאות משוגעות לחלוטין, אבל זה לא יהיה בדיוק בדיוק כמו שאנחנו (השרוטים) אוהבים שזה יהיה - בדיוק האופטימלי.
זה לא אומר שמי שמכניס את ההגדרות של מקרן אחר יקבל תוצאות משוגעות לחלוטין, אבל זה לא יהיה בדיוק בדיוק כמו שאנחנו (השרוטים) אוהבים שזה יהיה - בדיוק האופטימלי.
תשמע...
נשמע לי מוזר (סה"כ נורה שמיוצרת בפס יצור אוטומאטי בכמויות של עשרות אלפים אם לא יותר...). אבל אני לא מבין בזה...ride כתב:dudil,
התוצאות דומות אך לא זהות. אין נורה שתהיה זהה לגמרי לאחותה ולכן כל מקרן מצריך כיול עצמאי...
דודי.
יהיה מעניין לראות גראפים של שני מקרנים.
איזו סטיה בין אחד לשני.oferlaor כתב:dudil,
זה לא אומר שמי שמכניס את ההגדרות של מקרן אחר יקבל תוצאות משוגעות לחלוטין, אבל זה לא יהיה בדיוק בדיוק כמו שאנחנו (השרוטים) אוהבים שזה יהיה - בדיוק האופטימלי....
דודי.
- oferlaor
- מנהל

מה שלא פחות מעניין הוא גם כמה המספרים משתנים בשעה הראשונה של השימוש במקרן. בגלל זה אני צריך לעשות הרצה של כשעה לפני שבכלל אפשר לעשות משהו...