אם אתם כמונו, יש לכם בוודאי כמה דברים חשובים בבית שאתם רוצים לשמור עליהם.מצלמת אבטחה ביתית, יכולה לעזור (או לפחות להרגיע).
שרשור תגובות: מצלמת אבטחה אלחוטית ביתית - D-Link 2130
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78897
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
למאמר: מצלמת אבטחה אלחוטית ביתית - D-Link 2130

אם אתם כמונו, יש לכם בוודאי כמה דברים חשובים בבית שאתם רוצים לשמור עליהם.מצלמת אבטחה ביתית, יכולה לעזור (או לפחות להרגיע).
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46389
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
יופי של כתבה 
אני בבית עושה שימוש במצלמות של FOSCAM מדגם FI8918W. דגם זה זול יותר מזאת של D-Link שנסקרה וגם מכיל יכולות PT ומספר נוריות IR גבוה יותר עבור ראיית לילה. מצד שני, נדמה שאיכות התמונה בה נמוכה מזאת של ה- D-Link 2130.
שילוב של מצלמת IP בבית הינה דבר קל יחסית. לכולנו יש אינטרנט בבית (אין חובה ברשת אלחוטית), יש שלל מצלמות בכל תקציב, החל מכמה עשרות דולרים ומעלה, התוכנה כבר מובנית במצלמה ורק נותר 10 דקות של מספר הגדרות וחסל.
הנה כתבה נוספת בנושא, בה שילבתי את מצלמת ה- IP עם תוכנת האבטחה של ה- NAS, הדבר מאפשר ניהול טוב יותר של ההקלטות.
אני בבית עושה שימוש במצלמות של FOSCAM מדגם FI8918W. דגם זה זול יותר מזאת של D-Link שנסקרה וגם מכיל יכולות PT ומספר נוריות IR גבוה יותר עבור ראיית לילה. מצד שני, נדמה שאיכות התמונה בה נמוכה מזאת של ה- D-Link 2130.
שילוב של מצלמת IP בבית הינה דבר קל יחסית. לכולנו יש אינטרנט בבית (אין חובה ברשת אלחוטית), יש שלל מצלמות בכל תקציב, החל מכמה עשרות דולרים ומעלה, התוכנה כבר מובנית במצלמה ורק נותר 10 דקות של מספר הגדרות וחסל.
הנה כתבה נוספת בנושא, בה שילבתי את מצלמת ה- IP עם תוכנת האבטחה של ה- NAS, הדבר מאפשר ניהול טוב יותר של ההקלטות.
-
oferlaor
- מנהל

חשוב לציין, זו מצלמה שכוללת סנסור HD (ולכן יכולה לעשות PTZ וירטואלי). היא לא מיועדת ממש לעבודה בלילה ולכן התמונה רועשת - יש לד אחד IR.
אגב, אני עושה שימוש כיום במצלמת DLINK אחרת (SD עם 4 נורות IR) שכוללת יכולת חזקה מאוד myDLINK. הרעיון הוא שיש חיבור קבוע בין המצלמה לבין האתר של דילינק ולכן זה מאפשר גישה לוידאו חי גם אם אתה מאחורי firewall או בחיבור סלולרי למערכת. לרוע המזל, המצלמות הללו לא קיבלו אישור בזק ולכן יש בעיה לייבא אותן לארץ.
נקווה שמשרד התקשורת יפסיק עם השטויות שלו (זו גם הסיבה שאין מצלמות אבטחה של לוגיטק בארץ, הן לא קיבלו אישור סוג).
אגב, אני עושה שימוש כיום במצלמת DLINK אחרת (SD עם 4 נורות IR) שכוללת יכולת חזקה מאוד myDLINK. הרעיון הוא שיש חיבור קבוע בין המצלמה לבין האתר של דילינק ולכן זה מאפשר גישה לוידאו חי גם אם אתה מאחורי firewall או בחיבור סלולרי למערכת. לרוע המזל, המצלמות הללו לא קיבלו אישור בזק ולכן יש בעיה לייבא אותן לארץ.
נקווה שמשרד התקשורת יפסיק עם השטויות שלו (זו גם הסיבה שאין מצלמות אבטחה של לוגיטק בארץ, הן לא קיבלו אישור סוג).
- חיים
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
- נתן תודות: 1232 פעמים
- קיבל תודות: 298 פעמים
תודה על הסקירה
אחלה רעיון
אחלה רעיון
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
היי עופר,
יש כבר תמיכה ב- Synology survailence station - אמנם גרסת BETA אבל עובדת יופי.
תסתכל בתחתית העמוד http://www.synology.com/support/beta_ds ... p?lang=enu

יש כבר תמיכה ב- Synology survailence station - אמנם גרסת BETA אבל עובדת יופי.
תסתכל בתחתית העמוד http://www.synology.com/support/beta_ds ... p?lang=enu
מנוי מתנה בעקבות זכיה בתחרות בפייסבוק - 09.03.12
-
oferlaor
- מנהל

- ufffnick
- גורו

- תגובות: 4881
- נתן תודות: 146 פעמים
- קיבל תודות: 516 פעמים
עושה רושם שהקטגוריה הזו הולכת ומתרחבת (כמו IP70 של COMPRO), אם כי היצע המצלמות מאוד מצומצם (עדיין).
ממה שיצא לי לחוות (כולל זו שבכתבה) ה- IP70 יותר "בשלה" מבחינת קושחה, ובעלת לדים של IR לסיוע בראיית לילה,
דבר שמשפר משמעותית את התמונה בחושך מוחלט (למי שזה חשוב לו).
תודה על הסקירה!
ממה שיצא לי לחוות (כולל זו שבכתבה) ה- IP70 יותר "בשלה" מבחינת קושחה, ובעלת לדים של IR לסיוע בראיית לילה,
דבר שמשפר משמעותית את התמונה בחושך מוחלט (למי שזה חשוב לו).
תודה על הסקירה!
סקירה מעניינת למוצר שנראה טוב.
כמה שאלות:
1. האם הסיגנל מוצפן? במצבים כאלה, לא מספיק לטעמי הצפנה של הרשת האלחוטית.
2. האם ניתן להתממשק למצלמה באופן תוכנתי? לדוגמא אם אני רוצה לממשק את המצלמה עם מערכת קיימת לכל מיני מטרות..
לא אכפת לי "ללכלך" ידיים ולכתוב את הממשק הרלוונטי.
כמה שאלות:
1. האם הסיגנל מוצפן? במצבים כאלה, לא מספיק לטעמי הצפנה של הרשת האלחוטית.
2. האם ניתן להתממשק למצלמה באופן תוכנתי? לדוגמא אם אני רוצה לממשק את המצלמה עם מערכת קיימת לכל מיני מטרות..
לא אכפת לי "ללכלך" ידיים ולכתוב את הממשק הרלוונטי.
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
The story of stuff
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5347
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
יופי של ביקורת.
האם המצלמה יכולה להעביר תמונות לאתר באינטרנט ב- real time שמאפשר צפייה מאוחרת?
כמה עולה כזה שירות?
אגב בבתים פרטיים הסיפור קצת בעייתי:
גנב חכם יוודא שאין דיירים ויפיל את הפחת בעזרת השקעים שמחוץ לבית. זה מנטרל את האינטרנט ולפעמים גם טלפונים.
הדבר הבא הוא לפרק את ארון התקשורת שבכניסה לבית.
היה מקרה בשכונה שלנו שהטביעו את האזעקה באמבטיה לאחר שתלשו אותה מהקיר (טוב מי החכמולוג ששם אזעקה בארון תקשורת)...
האם המצלמה יכולה להעביר תמונות לאתר באינטרנט ב- real time שמאפשר צפייה מאוחרת?
כמה עולה כזה שירות?
אגב בבתים פרטיים הסיפור קצת בעייתי:
גנב חכם יוודא שאין דיירים ויפיל את הפחת בעזרת השקעים שמחוץ לבית. זה מנטרל את האינטרנט ולפעמים גם טלפונים.
הדבר הבא הוא לפרק את ארון התקשורת שבכניסה לבית.
היה מקרה בשכונה שלנו שהטביעו את האזעקה באמבטיה לאחר שתלשו אותה מהקיר (טוב מי החכמולוג ששם אזעקה בארון תקשורת)...
-
oferlaor
- מנהל

shayze
אין ממשק api שאני מכיר אבל כל הבסיס של המצלמה הוא html כך שזה קל להתממשק. אין הצפנה, ההגנה היא רק של wifi ומבוססת סיסמא (אין ssl).
Yaronkle
יש my dlink אבל זה לא כולל שמירת תמונות וכנראה שעדיף להמנע מזה בשל חשש מפרטיות.
כאשר נופל אצלי החשמל בבית או ניתקת התקשורת, חברת השמירה מיד נכנסת לפעולה (לא הכי נעים כשקופץ פקק).
אין ממשק api שאני מכיר אבל כל הבסיס של המצלמה הוא html כך שזה קל להתממשק. אין הצפנה, ההגנה היא רק של wifi ומבוססת סיסמא (אין ssl).
Yaronkle
יש my dlink אבל זה לא כולל שמירת תמונות וכנראה שעדיף להמנע מזה בשל חשש מפרטיות.
כאשר נופל אצלי החשמל בבית או ניתקת התקשורת, חברת השמירה מיד נכנסת לפעולה (לא הכי נעים כשקופץ פקק).
- hipoo
- חבר ותיק

- תגובות: 2125
- שם מלא: hipoo
- נתן תודות: 537 פעמים
- קיבל תודות: 107 פעמים
אולי לא חפרתי מספיק בסקירה ובכל זאת יש לי כמה שאלות...
דיברת על האייפון , מה בקשר לאנדרואיד?
האם היא יכולה להקליט ישירות למחשב בלי להשתמש בכרטיס?
האם יש מצ לסרטון?
דיברת על האייפון , מה בקשר לאנדרואיד?
האם היא יכולה להקליט ישירות למחשב בלי להשתמש בכרטיס?
האם יש מצ לסרטון?
* עובדה ידועה היא, שהאנשים שהכי רוצים לשלוט על אנשים הם, מעצם העניין, הכי פחות מתאימים לעשות זאת.
כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.
כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.
-
oferlaor
- מנהל

hipoo,
1. אין לי אנדרויד, לא יכולתי לבדוק. אני מעריך שאפליקציות יעודיות בדרך, אבל לכל הפחות אתה יכול להגיע לאותן תוצאות במכשיר כמו באייפון (תמונה סטטית).
2. בהחלט כן. יש אפשרות לגרום לו לשמור נתונים לכל מחשב או מי שמשתף SMB. זה עבד לא רע, שמרתי את זה לתוך השרת שלי בבית.
3. לא. המכשיר הוחזר ליבואן מזמן.
1. אין לי אנדרויד, לא יכולתי לבדוק. אני מעריך שאפליקציות יעודיות בדרך, אבל לכל הפחות אתה יכול להגיע לאותן תוצאות במכשיר כמו באייפון (תמונה סטטית).
2. בהחלט כן. יש אפשרות לגרום לו לשמור נתונים לכל מחשב או מי שמשתף SMB. זה עבד לא רע, שמרתי את זה לתוך השרת שלי בבית.
3. לא. המכשיר הוחזר ליבואן מזמן.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
מוצר נחמד אך האמת בתור אחד שעובד רבות עם מצלמות אבטחה IP מתקדמות, ללא ראיית לילה, ממשק ידידותי והתאמה למרבית התוכנות הקלטה אין מה לרכוש מצלמה שלמעשה יכולה לשמש במצלמת סקייפ.
אין אפשרות לדרוס חומר ישן, תמיד צריך לרוקן... בREAL TIME כאשר יש הרבה תנועה המצלמה תגמור מהר מאוד את הכרטיס הזכרון שלה.
PTZ דיגיטאלי יקשה מאוד בREPLAY, לא יהיו תוצאות ממשיות, יראו דמויות ולא יותר מזה וכפי שידוע לי "דמות" לא מזוהת במשטרה -> תיק סגור מהר מאוד.
אגב, כמו לדי לינק, גם לאדימקס יש מצלמות.. חפשו בגוגל EDIMAX IP CAMERA.
בסופו של דבר מה שהלקוח מחפש ב ALL IN ONE, כך שיתרון קיים למי שיכול לתת את כל האפשרויות (בעיקר ראיית לילה מתחת ל0.0 לוקס, דריסת חומר ישן במידה ולא נעשתה צפיית מנהל ושמירה, ממשק נוח, שליטה מאייפון ואנדרואיד - לדוגמה לסמסונג של ממשק פשוט מדהים נקרא iPolis).
אין אפשרות לדרוס חומר ישן, תמיד צריך לרוקן... בREAL TIME כאשר יש הרבה תנועה המצלמה תגמור מהר מאוד את הכרטיס הזכרון שלה.
PTZ דיגיטאלי יקשה מאוד בREPLAY, לא יהיו תוצאות ממשיות, יראו דמויות ולא יותר מזה וכפי שידוע לי "דמות" לא מזוהת במשטרה -> תיק סגור מהר מאוד.
אגב, כמו לדי לינק, גם לאדימקס יש מצלמות.. חפשו בגוגל EDIMAX IP CAMERA.
בסופו של דבר מה שהלקוח מחפש ב ALL IN ONE, כך שיתרון קיים למי שיכול לתת את כל האפשרויות (בעיקר ראיית לילה מתחת ל0.0 לוקס, דריסת חומר ישן במידה ולא נעשתה צפיית מנהל ושמירה, ממשק נוח, שליטה מאייפון ואנדרואיד - לדוגמה לסמסונג של ממשק פשוט מדהים נקרא iPolis).
בלי הגנות והצפנות מיוחדות, לטעמי מדובר במערכת יותר מסוכנת מאשר מועילה...
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
The story of stuff