שלום לכולם,
ברשותי מקרן תלת מימד בטכנולוגיית DLP של OPTOMA 67.
המעבד של המקרן 3D-XL מגיע עם זוג אחד של משקפיים אקטיביים.
ברצוני לרכוש משקפי תלת מימד מהאינטרנט ואני לא יודע באיזה נתונים טכניים עליי להתמקד בבחירה?!
כמובן שהמשקפיים חייבים לתמוך בטכנולוגיית DLP אבל לאחר קניה אחת שעשיתי כבר נתקלתי בבעיה.
המשקפיים עבדו מצוין עם המקרן מבחינת הריצודים ומהירות התמונה בדיוק כמו המשקפיים המקוריות, אפילו אותו הכהות שבעדשה.
הבעיה הייתה שהייתי מסיט את הראש טיפה לצד או למעלה/למטה ומיד הייתה בעיה בצבעים..
לפתע הצבעים נהיו כחולים או ירוקים, תלוי אם הייתי מסיט את המבט למעלה או לצד..לא סטיה גדולה ממש 2 סנטימטר הצידה וכבר הייתה את ההפרעה הזאת..
השאלה היא באילו נתונים טכניים של המשקפיים עליי לבדוק טרם רכישה נוספת של משקפיים אקטיביים?
תודה רבה,
רמי
בחירת משקפי תלת מימד למקרן....עזרה!!!
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6606
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
- יצירת קשר:
תאכלס זו הבעייה עם טכנולוגית ה DLP LINK. אות הסנכרון למשקפיים מגיע מהתמונה המוקרנת במסך ולכן הזזת את הראש ואיבדת את הסנכרון ! לדעתי (ובדוק את החוברת שקיבלת להיות בטוח) אתה מוגבל כרגע רק למשקפיים כאלה..
לא מדובר בבעיית סינכרון.
כשאתה מזיז את הראש ממש לצדדים אז באמת מאבים את הסינכרון ושמים לב לזה ע"י ריצוד של העדשות במשקפיים.
מה שאני תיארתי הוא לא ריצוד אלא מן בעיית פיגמנטים בצבעים בעדשה.
בכל מקרה רציתי לדעת איזה נתונים טכניים כדאי לבדוק בעת רכישת משקפיים אקטיביות? מהירות תגובה,קונטרסט, אחוזי שידור (או מה שזה לא יהיה), תדר ב- HZ וכד'...
תודה רבה,
רמי
כשאתה מזיז את הראש ממש לצדדים אז באמת מאבים את הסינכרון ושמים לב לזה ע"י ריצוד של העדשות במשקפיים.
בכל מקרה רציתי לדעת איזה נתונים טכניים כדאי לבדוק בעת רכישת משקפיים אקטיביות? מהירות תגובה,קונטרסט, אחוזי שידור (או מה שזה לא יהיה), תדר ב- HZ וכד'...
תודה רבה,
רמי
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
מה שאתה מתאר זו בעית סנכרון.rami205 כתב:לא מדובר בבעיית סינכרון.
תודה רבה,
רמי...
בDLP LINK יש פריימים לבנים שמשמשים לבקרה וסנכרון, אתה לא אמור לראות אותם.
ברגע שמסובבים את הראש והסנכרון משתבש, אתה רואה את הפריימים הלבנים והצבעים משתבשים.