עזרה עם עידן+

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
lior_alt פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 26

שליחה

שלום רב,
אנחנו עוברים לפני מעבר דירה וחשבתי שזו הזדמנות טובה להיפטר מYES אבל הזמן לחוץ ודחוק ויש הרבה לקרוא אז אני זקוק לעזרתכם במציאת ממיר מתאים...
אנחנו זקוקים לשני ממירים (חדר שינה וסלון)
שתהיה להם אפשרות הקלטה של 2 ערוצים במקביל
בעלי חיבור HD (למרות שהבנתי שעדיין לא קיימים שידורי HD בערוצים המשודרים אז אם אתם חושבים שזה מיותר אשמח לשמוע על זה)
כמובן שיהיו יציבים ונוחים לשימוש ובעלי מחיר טוב כמה שאפשר.

אני לרוב מקפיד לעבור בין הפוסטים בפורום ולקרוא הכל אבל הפעם אין לי זמן לזה ואני מבולבל מאוד... :roll:
תודה רבה מראש וסליחה אם לא אענה לכל תגובה במיידי בגלל מעבר הדירה בעוד פחות משבוע...
ליאור.

Brendan
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 613

ראשית - בהצלחה עם המעבר לדירה החדשה.

שליחה

לא חושב שיש ממיר שיכול לבצע הקלטה של 2 ערוצים במקביל. במידה ויש אז המחיר של הממיר יהיה גבוה ולאור העבודה שככל הנראה עומדים, בעוד שנה בערך, להחליף את שיטת השידור, לא הייתי משקיע הרבה כסף בממיר. פתרון אפשרי - 2 ממירים זולים בכל נקודה (כל ממיר מקליט ערוץ אחר)

בעניין ה- HD הייתי ממתין היות ויעבור לא מאט זמן עד שיהיה שידור באיכות HD וככל הנראה זה כבר יהיה בשיטת השידור החדשה. היתרון היחיד זה תפריט יותר ברור על המסך (במאט מהדגמים).

ההמלצה שלי - קונקה 980. זול ו-יציב. בעניין נוחות - לא הכי נוח אבל מתרגלים.

dvb-acavish
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1178

שליחה

קונקה 980 אכן הכי אמין, אבל הוא לא תומך בשידורי HD שיהיו בעתיד ( בעתיד הרחוק מאוד :( ).

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6115

שליחה

כל מחשב נייד/מיני נייד או HTPC עם דונגל זול של DVBT מאייבי יעשה לך הקלטה של מספר ערוצים במקבלים דרך מדיה פורטל. אצלי עובד שגעון והצלחתי גם להקליט 3 ערוצים במקביל... כמובן בהנחה שיש לך מחשבים קיימים בבית אז תתעדף אותם כ-HTPC...

lior_alt פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

מה לגבי הקונקה 630? רשום עליו שהוא מסוגל להקליט 2 ערוצים בו זמנית בכתבה הזאת :
http://www.hometheater.co.il/article01633.Konka-630

מצד שני כתוב עליו שהוא גם עולה 700 שקל ואני מתאר לעצמי שזה המחיר הגבוה שעליו דיברתם ??
אגב מה המחיר של ה980? ואיפה קונים ?

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6115

שליחה

אתה יכול לבצע קנייה דרך האינטרנט: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=734948

lior_alt פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

תודה לכל העונים
בקונקה 980 אפשר לראות (ובזמן הזה) להקליט רק ערוץ אחד ? או שניתן לצפות בערוץ אחד(מבלי להקליט אותו) ולהקליט ערוץ נוסף ? (כבר הבנתי שהקלטה של שני ערוצים במקביל היא בעייתית לפי מה שכתבתם)

sathack
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 979

שליחה

בקונקה 630 אכן אפשר לראות ערוץ אחד והלהקליט שניים אחרים.
גם הקונקה 990 עושה זאת.

Avishay1
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 389

שליחה

benny123 כתב:כל מחשב נייד/מיני נייד או HTPC עם דונגל זול של DVBT מאייבי יעשה לך הקלטה של מספר ערוצים במקבלים דרך מדיה פורטל. אצלי עובד שגעון והצלחתי גם להקליט 3 ערוצים במקביל... כמובן בהנחה שיש לך מחשבים קיימים בבית אז תתעדף אותם כ-HTPC...
...
היי בני, תוכל לומר איזה דגם של דונגל יש לך בבית והאם אתה ממליץ עליו?
אם תגדיל לעשות ותוסיף גם לינק לחנות שבה קנית ב-E-Bay את הממיר בכלל תצא גדול! :)

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”