יציאת SPDIF
בוודאי.
תעשה מודינג קל לחיבורון שיוצא מהBracket וחבר אותו ללוח.
במקרה הכי גרוע (החיבור מרובע ועל הלוח ארוך וצר) - קח כבל של סידי לכ.קול (בטוח יש לך או למישהו שאתה מכיר זרוק, לי יש 2) ותשתמש בו. אם יש לך מארז ישן, יש שם את כל החיווט עם פלסטיקון יחיד שאמור להתחבר ללוח (כפתור ON, נוריות....) תשתמש בחוטים וחבר אחד אחד ע"פ התרשים של ASUS.
בהצלחה.
תעשה מודינג קל לחיבורון שיוצא מהBracket וחבר אותו ללוח.
במקרה הכי גרוע (החיבור מרובע ועל הלוח ארוך וצר) - קח כבל של סידי לכ.קול (בטוח יש לך או למישהו שאתה מכיר זרוק, לי יש 2) ותשתמש בו. אם יש לך מארז ישן, יש שם את כל החיווט עם פלסטיקון יחיד שאמור להתחבר ללוח (כפתור ON, נוריות....) תשתמש בחוטים וחבר אחד אחד ע"פ התרשים של ASUS.
בהצלחה.
נערך לאחרונה על ידי sha27 ב 15/07/2006 16:49, נערך פעם 1 בסך הכל.
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
רק שים לב לא לחבר הפוך! יכול לגרום לנזק !
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
מאחר וב-BRACKET שיש לי מבחינת סדר הכניסות הוא זהה לזה של ASUS חוץ מכך שאחרי ה-Ground יש את ה-SPDIF IN אני לא יכול פשוט לחבר אותו כמו שהוא או פשוט לקצר את הכבל של ה-SPDIF IN?
ד.א לא יודע אם זה משנה אבל ב-BRACKET שלי אין את היציאה האופטית
ד.א לא יודע אם זה משנה אבל ב-BRACKET שלי אין את היציאה האופטית
אני מציע לך לחפש ולאתר את השירטוט של הBracket שלך ולהתאים חוטים לשרטוט של הלוח. אני מעריך שחוסר האופטי אצלך לא מתבטא בחוטים (האות מועבר כנראה באותם חוטים ועל הברקט עצמו יש את הממירים או מה שזה לא יהיה שדרוש ע"מ להוציא אות כזה).
אתה צריך להתאים חוטים.
על הלוח יש: (משמאל לימין)
1. +5V
2. ריק
3. SPDIF OUT
4. אדמה
ובחיבור:
1. ?
2. ?
3. SPDIF OUT
4. אדמה
5. SPDIF IN
עליך לחבר כל אחד למקומו, ולכן "פשוט לחבר" אולי יעבוד אם תחבר לפינים 1-4 של הברקט. (בלי מס 5). אני מציע שתבדוק את זה עם שיקול דעת לפני שבאמת תחבר.
בקשר לפלוס 5 (מתח) אני מאמין שזה הראשון. רמז טוב יהיה החוט. בציור שיש שם יש גיד חסר (לא מחובר) בחוט במקום הלפני אחרון. כנראה שיש 2 פינים של אדמה ולכן רק אחד מחובר (משותף) - ולדעתי האישית זה פין 2 שמנותק.
תנסה לבדוק את זה.
בהצלחה.
על הלוח יש: (משמאל לימין)
1. +5V
2. ריק
3. SPDIF OUT
4. אדמה
ובחיבור:
1. ?
2. ?
3. SPDIF OUT
4. אדמה
5. SPDIF IN
עליך לחבר כל אחד למקומו, ולכן "פשוט לחבר" אולי יעבוד אם תחבר לפינים 1-4 של הברקט. (בלי מס 5). אני מציע שתבדוק את זה עם שיקול דעת לפני שבאמת תחבר.
בקשר לפלוס 5 (מתח) אני מאמין שזה הראשון. רמז טוב יהיה החוט. בציור שיש שם יש גיד חסר (לא מחובר) בחוט במקום הלפני אחרון. כנראה שיש 2 פינים של אדמה ולכן רק אחד מחובר (משותף) - ולדעתי האישית זה פין 2 שמנותק.
תנסה לבדוק את זה.
בהצלחה.
שאלה - על הלוח אם אין מודל SPDIF זה על לוח נפרד שעליו יש תיאומים (זה לא BRACKET ריק) מצד שני הBRACKET נראה ללא כרטיס מאחוריו. האם יש כרטיס מאחוריו (קטן) אם אין נראה לי שלא יעבוד אם יש כנראה שיעבוד.
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -
AdiLev - יש בכלל Bracket כזה בלי מעגל מודפס מחובר אליו? זה ממש לא נראה לי הגיוני: הפלאג בצד של ה-Bracket מתחבר לפינים המצויירים, ומשם צריך להתפצל לכל חיבור (in,out...) - יש חלוקת פינים חלקית ביניהם. כל זה קורה ע"ג מעגל מודפס.
לפחות כל אלה שאני אישית ראיתי הם בעלי מעגל. אבל שווה לבדוק.
לפחות כל אלה שאני אישית ראיתי הם בעלי מעגל. אבל שווה לבדוק.
שים לב - נערך לאחר מחשבה נוספת:
אין לי את הסכמות של הכרטיס כך שקשה להגיד.
יכול להיות שהכרטיס מיועד רק למתאמים של היציאה האופטית והכניסה של הSPDIF.
אבל הסיכוי יורד.
מצד שני ביצאה הלא אופטית RCA שבו לא צריך ממיר לאור יכול להיות שזה יעבוד!.
אין לי את הסכמות של הכרטיס כך שקשה להגיד.
יכול להיות שהכרטיס מיועד רק למתאמים של היציאה האופטית והכניסה של הSPDIF.
אבל הסיכוי יורד.
מצד שני ביצאה הלא אופטית RCA שבו לא צריך ממיר לאור יכול להיות שזה יעבוד!.
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -