powerdvd קורס לי
שלום, יש לי בעיה עם ה POWERDVD החל מאתמול (לאחרונה השתמשתי בו בשבוע שעבר)
גרסא 11.0.2408.53
אחרי חיפוש בפורומים עדכנתי גם את כרטיס המסך שלי לגרסא אחרונה ועדיין לא עזר.
ברגע שאני פותח את POWERDVD הוא פשוט רושם לי שגיאה ומציע לסגור את התוכנית. כשאני לוחץ לו לסגור את התוכנית הוא לא סוגר אותה אלא רק חלק ממנה, בכך שמעלים את התמונה הראשית והתוכנה נשארת פתוחה. ברגע שאני מנסה להכנס להגדרות הוא שוב מציע לסגור את התוכנית ואז באמת סוגר אותה לגמרי.
ניסיתי ריסטארט, ניסיתי עדכון פאטצ' קריטי (לטענת התוכנה) וניסיתי גם עדכון כרטיס מסך. כלום לא עזר
חייב עזרה, תודה
גרסא 11.0.2408.53
אחרי חיפוש בפורומים עדכנתי גם את כרטיס המסך שלי לגרסא אחרונה ועדיין לא עזר.
ברגע שאני פותח את POWERDVD הוא פשוט רושם לי שגיאה ומציע לסגור את התוכנית. כשאני לוחץ לו לסגור את התוכנית הוא לא סוגר אותה אלא רק חלק ממנה, בכך שמעלים את התמונה הראשית והתוכנה נשארת פתוחה. ברגע שאני מנסה להכנס להגדרות הוא שוב מציע לסגור את התוכנית ואז באמת סוגר אותה לגמרי.
ניסיתי ריסטארט, ניסיתי עדכון פאטצ' קריטי (לטענת התוכנה) וניסיתי גם עדכון כרטיס מסך. כלום לא עזר
חייב עזרה, תודה
1. תוכל להעלות צילום מסך של השגיאה?
2. איזה סוג קובץ אתה מנסה לפתוח, כשהקריסה מתרחשת? או שזה קורה גם בפתיחה עצמאית של התוכנה ללא קובץ?
3. התקנת תוכנת מדיה כלשהי לאחרונה? למרות ש-PowerDVD אמורה להגיע עם קודקים משלה ולתפקד עצמאית (למיטב זכרוני...), יתכן שיש התנגשות עם קודקים אחרים במערכת.
4. לגבי עדכון הפאצ' - התוכנה מקורית או "פרוצה"?
2. איזה סוג קובץ אתה מנסה לפתוח, כשהקריסה מתרחשת? או שזה קורה גם בפתיחה עצמאית של התוכנה ללא קובץ?
3. התקנת תוכנת מדיה כלשהי לאחרונה? למרות ש-PowerDVD אמורה להגיע עם קודקים משלה ולתפקד עצמאית (למיטב זכרוני...), יתכן שיש התנגשות עם קודקים אחרים במערכת.
4. לגבי עדכון הפאצ' - התוכנה מקורית או "פרוצה"?
1. כן ,בסוף ההודעה.Lee כתב:1. תוכל להעלות צילום מסך של השגיאה?
4. לגבי עדכון הפאצ' - התוכנה מקורית או "פרוצה"?...
2. הבעיה מתרחשת גם בפתיחה עצמאית של התוכנה.
3. לא התקנתי לאחרונה שום תוכנת מדיה.
4. התוכנה לא מקורית.
לגבי התמונות, כאשר אני פותח את התוכנה , אני מקבל את ההודעת שגיאה וכך זה נראה :
[img2=550x378]http://img210.imageshack.us/img210/5086/powerdvdx.jpg[/img2]
אחרי שאני לוחץ CLOSE PROGRAM התוכנה לא נסגרת אלא רק חצי מנוטרלת ללא תפריטים מלאים וללא תצוגה רגילה, וכמובן ללא שום אפשרות להציג קבצי וידאו וגם בלי אפשרות להכנס להגדרות.
אחרי שלחצתי על ה CLOSE PROGRAM כך זה נראה :
[img2=550x375]http://img818.imageshack.us/img818/2470/powerdvd2.jpg[/img2]
יש לציין שניסיתי גם את ה check for solution של וינדוס וכמובן שלא עזר בכלום.
תודה רבה
לא היתממות בכלל, פשוט בגרסת נסיון הוא עשה לי צרות לנגן קבצי ISOmp3lll כתב:מדהים ההיתממות הזו, יש לך גירסת נסיון ל 30 יום....
אני תמיד מוריד גרסאות מלאות ופרוצות של תוכנות שאני שוקל לקנות כי הן משקפות עבורי הרבה יותר טוב את היכולות שלהן.
למשל את TMT גם הורדתי בגרסא המלאה שלה ולא אהבתי. אם הייתי רוכש אותה מבלי לבדוק הייתי מאוד מאוכזב מההוצאה הכספית הזו.
mp3lll כתב:תרכוש את התוכנה, הכל יעלם.
לא מגיע להם תשלום לדעתך?[/quote
*** של תוכנה, ממש לא שווה את הכסף שהם רוצים עליה. גם לי היא עשתה בעיות של קריסה וזה לא קשור לכך שהיא פרוצה. ראיתי תלונות על זה בפורום שלהם ממשתמשים פראירים ששילמו על הדבר הזה.. אני לא רואה שום סיבה לשלם על נגן מדיה. XBMC מתקדם ממנה פי כמה וכמה והוא בחינם.. אני בכלל חושב שחברות צריכות לשלם לשמתמשים ולא לדרוש מהם כסף על תוכנות לא מפותחות... אם יש תוכנה שהיא באמת טובה יעילה ובמחיר סביר, אני בשמחה אשלם עבורה. על היום מצאתי 2 תוכנות כאלו, האחת היא PRIMO RAMDISK של חברת ROMEX (30 דולר) והאחרת היא ממפתח ישראלי בשם SANDBOXIE שעולה כ 90 שח לרשיון לכל החיים (היא מאפשרת הרצה של כל תוכנה בסביבה מוגנת מה שטוב יותר מכל אנטי ווירוס). את כל שאר התוכנות העדפתי לגנוב.. כי ממש לא בא לי לשלם על תוכנה שעולה לי על העצבים כל שני וחמישי כמו אופיס או ווינדוס בעצמו......
bixente
עושה רושם (גם על סמך צילום המסך עם ה-dll הבעייתי), שמדובר בהתנגשות של מנהלי התקנים של אודיו (Realtek).
רק לצורך בדיקה, היכנס למנהל ההתקנים, ותחת "בקרי קול, ווידאו, ומשחק" / Sound, Video and Game Controllers' , מקש ימני על כל התקן של Realtek או ATI High Definition Audio ובחירה ב- הפוך ללא זמין / Disable.
כעת אחרי שכולם לא זמינים - נסה להפעיל את PowerDVD. במרבית המקרים היא אמורה לעלות ללא בעייה.
אם אכן נפתרה הבעייה - הכנס ל"ביוס" ותשבית משם את התקן האודיו שעל הלוח (On Board), ואותו בלבד.
תעדכן אם נפתרה הבעייה, או לא.
עושה רושם (גם על סמך צילום המסך עם ה-dll הבעייתי), שמדובר בהתנגשות של מנהלי התקנים של אודיו (Realtek).
רק לצורך בדיקה, היכנס למנהל ההתקנים, ותחת "בקרי קול, ווידאו, ומשחק" / Sound, Video and Game Controllers' , מקש ימני על כל התקן של Realtek או ATI High Definition Audio ובחירה ב- הפוך ללא זמין / Disable.
כעת אחרי שכולם לא זמינים - נסה להפעיל את PowerDVD. במרבית המקרים היא אמורה לעלות ללא בעייה.
אם אכן נפתרה הבעייה - הכנס ל"ביוס" ותשבית משם את התקן האודיו שעל הלוח (On Board), ואותו בלבד.
תעדכן אם נפתרה הבעייה, או לא.
קודם כל המון תודה. נטרלתי את אחד הבקרי קול וזה ישר עבד והבעיה הסתדרה.
עם זאת אני בבעיה כי זה הצורה שלי להוציא סאונד מהמחשב לטלוויזיה כרגע.
מה הפתרון כדי שגם הסאונד יעבוד וגם ה POWERDVD ?
צירפתי תמונה כאשר ההתקן המסומן מנוטרל (DISABLED)

ושוב - תודה רבה

ושוב - תודה רבה
כמו שהסברתי בהודעה הקודמת, הכנס ל"ביוס" ותבטל משם את התקן האודיו על הלוח. אח"כ תוכל לעדכן בהגדרות מערכת ההפעלה, הוצאת סאונד דרך כרטיס המסך HD.bixente כתב:קודם כל המון תודה. נטרלתי את אחד הבקרי קול וזה ישר עבד והבעיה הסתדרה.
ושוב - תודה רבה...
יתכן ותופיע לך הודעה שיש צורך להתקין פאטצ' קריטי ל-PowerDVD - במידה והסרת אותו, תתקין שוב.
תעדכן.
נטרלתי את ההתקן מהלוח בקרה ובכל זאת הPOWERDVD לא עולה לי כמו שצריך. וכן עדכנתי את הפאטצ' הקריטי.Lee כתב:כמו שהסברתי בהודעה הקודמת, הכנס ל"ביוס" ותבטל משם את התקן האודיו על הלוח. אח"כ תוכל לעדכן בהגדרות מערכת ההפעלה, הוצאת סאונד דרך כרטיס המסך HD.bixente כתב:קודם כל המון תודה. נטרלתי את אחד הבקרי קול וזה ישר עבד והבעיה הסתדרה.
ושוב - תודה רבה...
יתכן ותופיע לך הודעה שיש צורך להתקין פאטצ' קריטי ל-PowerDVD - במידה והסרת אותו, תתקין שוב.
תעדכן....