מתי הסוני ויטה תגיע לארץ?

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
פיצעונית פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 60

שליחה

באופן רשמי כמובן.

erezcap
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 395

שליחה

פיצעונית כתב:באופן רשמי כמובן.
...
אפריל כך נמסר לי מגורם מוסמך.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78943
שם מלא: עפר לאור

שליחה

זה אחד המכשירים המעניינים ביותר שראיתי לאחרונה. סוני הבינה שכמה שיותר סנסורים ויכולות שליטה מגמישות את המערכת.

הגרפיקה של המכשיר מטורפת, אני מתחיל לחשוב שבקרוב מאוד כל הקונספט של קונסולות משחק יהיו מיותרות כשיש מכשירים כאלה חזקים בשוק.

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6306

שליחה

קונסולות משחק ביתיות לעולם לא יהיו מאויימות ע"י הקונסולות הניידות.
אלו 2 נישות שונות לגמרי, בדיוק כמו שיש טאבלטים, מחשבים ניידים, ומחשבים נייחים.
הויטה מאוד מעניינת ויש לה גרפיקה מדהימה, אבל היא מתומחרת גבוה מדי לשוק הניידות על אף שמחיר הייצור
שלה לא גבוה במיוחד (כנראה מחיר הפיתוח היה גבוה מאוד כהרגלה של סוני)
נותרו מספר סימני שאלה באשר לאורך חיי הסוללה, כמובן גם לעובדה שלא ניתן להחליף את הסוללה.
נחכה ונראה מתי היא תגיע ומה יהיה המחיר שלה בארצנו. :)

vanhelsing
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 300

שליחה

המכשיר יוצא באירופה ובישראל בסוף פברואר בו זמנית עם שתי גרסאות - 3g וגם wifi התמחור יהיה בסביבות 1500 ל wifi ו2000 ל 3g

להזכירכם הגרסה שיצאה ב 2004 עלתה כ 1800 שח כך שהמחירים סבירים בהחלט

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585

שליחה

הקונסולה תימכר בארץ החל ממחר, תמורת 1700 ש"ח.
אם את קוראת ממש עכשיו ואת גם זריזה, תוכלי להגיע לבאג בקיריון או בקניון איילון ולקנות את הקונסולה ב1470, אם אני לא טועה, וגם לקבל כמה מתנות - תיק, מגן מסך, וקוד הורדה למשחק אחד, נדמה לי ש wipeout 2048.

עדיין, יהיה זול יותר להזמין מחו"ל, אפילו דרך חברת שילוח שאיתה תשלמי מכס ומע"מ.

RotemW
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 131

שליחה

Hertz33
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2910

שליחה

אכן הקונסולה מציגה טכנולוגיה מרשימה אבל.... זמן סוללה מאוד מאכזב לקונסולה ניידת. חוסר אחסון פנימי מה שגורר הוצאה נוספת למחיר ההתחלתי. מחיר הקונסולה והמשחקים יקר. אולי כדאי לחכות קצת שהמחיר ירד.
"על החתום...."

dondi
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1968

שליחה

היום נרכשה הקונסולה, עדיין לא ממש התעמקתי בכל היכולות שלה אבל מרושם ראשוני סוני הצליחו להוציא מכשיר מדהים. המסך גדול וחד, יש יחסית הרבה משחקים עבור יום ההשקה. ניתן לקנות משחקים דרך חנות ה psn הישראלית במחירים נמוכים משמעותית מהחנויות ובצורה נוחה. ( המחירים בחנות הם דומים לאלו שבחנויות באנגליה שחברי האתר נוהגים להזמין מהן). טווח המחירים נע בין 70 שקל ועד ל 250 כאשר הממוצע למשחקים הטובים עומד על 150-200 שקל, בהחלט סביר ועומד פחות או יותר ברמת המחירים של משחקי ה psp.
הבעייה היחידה היא באמת המחיר שהוא כמעט כפול מהקונסולה המתחרה מבית נינטנדו, ומקבלים את המכשיר ערום ללא כיסוי וללא כרטיס זכרון מה שגורר עלויות נוספות, אבל אם מסתכלים לטווח ארוך, ומכיוון שקונסולה מחליפים פעם בשמונה שנים אז זה הופך את המחיר לפחות רלוונטי, אבל זה עדיין מרגיז לשלם מחיר שגבוה משמעותית מהמתחרים.
בכל מקרה, עם ההתעסקות הקצרה שלי מהיום אני מאד התרשמתי לטובה, ולפי דעתי יקח עוד הרבה זמן עד שיתחילו להוציא מהמכשיר את כל היכולות שלו.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78943
שם מלא: עפר לאור

שליחה

לפי מה שאני הבנתי המבצע של באג כולל כיסוי וכרטיס זיכרון, דווקא...

Hertz33
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

זה היה רק בערב(לילה) השקה. בחנות היא נמכרת ב100 שקל יותר ו"ערומה".
"על החתום...."

dondi
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

האמת היא שאת הכיסוי קיבלתי עם הרכישה, אבל כרטיס זכרון רכשתי בנפרד, והכוונה שלי הייתה שבוני הוציאו את המכשיר ערום, וזה בניגוד ל psp שהגיע עם כיסוי ואזניות ואני לא זוכר אבל יש מצב שגם כרטיס זכרון קטן.

ועכשיו האבסורד הוא שאי אפשר להפעיל את המכשיר בלי כרטיס זכרון והוא לא נמצא באריזה.
אני יודע שבחול עכשיו סוני הוציאו באנדל שכולל כרטיס זכרון של 4 ג׳יגה וכיסוי ב50 $ יותר מהגירסה הערומה. ( ונדמה לי שגם משחק אחד ).

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835

שליחה

מה זאת אומרת אי אפשר להפעיל את המכשיר בלי כרטיס זיכרון ? יש לו הרי זיכרון פנימי וכרטיס זיכרון זה רק להרחבה לא כך ? .. מעניין .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

Hertz33
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

אין לו אחסון פנימי. ואת המשחקים שנגיד נרכשים בPSN אתה חייב להוריד לכרטיס הזכרון שכמובן לא כמו בPSP הקודם הוא ייחודי לסוני. כלומר אתה לא יכול לקנות כרטיס SD רגיל.
"על החתום...."

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835

שליחה

WTF ?
אין לו זיכרון פנימי ? ... זה קצת הזוי ,זה מכשיר מתקדם עם חומרה כל כך חזקה (חזק בערך פי שניים מהאייפד 2 לדוג' .. ) ואין לו בכלל זיכרון פנימי שנגיש למשתמש ... עצוב .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

Hertz33
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

תיקון טעות. יש לו זכרון פנימי בסך 512MB :lol:
"על החתום...."

dondi
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

בעיה נוספת זה שאתה חייב כרטיס זכרון אפילו כדי לשמור את ההתקדמות שלך במשחקים, כלומר אפילו אם אתה קונה משחק בקופסה ולא מוריד מהחנות שלהם אתה חייב בנוסף כרטיס זכרון עבור השמירות.

dondi
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

Hertz33 כתב:תיקון טעות. יש לו זכרון פנימי בסך 512MB :lol:
...
זה עבור מערכת ההפעלה, הוא לא נגיש

חזור אל “קונסולות”