מחפש led תלת מימד בגודל 46-47״ תקציב עד 7k
- roy_daklon
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 18
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
בתקציב שלך נכנסות ה-47LW570 של LG עם המשקפיים הפסיביות (כיום מקבלים 9 כאלה דרך יבואן רשמי שזה יתרון) או את ה-46D6400 של SAMSUNG עם המשקפיים האקטיביות (2 זוגות אם אני לא טועה).
מבחינת איכות תמונה שתיהן דומות מאוד, שתיהן SMART אבל אני אישית יותר אהבתי תלת מימד פסיבי, המשקפיים יותר קלות ולא צריך להחליף סוללות, כמו כן אין פליקרים במשקפיים לדעתי זה יותר נוח...
בכל מקרה לך לחנויות לראות אותן אחת מול השנייה ותשווה בעצמך
מבחינת איכות תמונה שתיהן דומות מאוד, שתיהן SMART אבל אני אישית יותר אהבתי תלת מימד פסיבי, המשקפיים יותר קלות ולא צריך להחליף סוללות, כמו כן אין פליקרים במשקפיים לדעתי זה יותר נוח...
בכל מקרה לך לחנויות לראות אותן אחת מול השנייה ותשווה בעצמך
אני מחפש את ה-lg בחנויות לצורך התרשמות אבל לא מוצא...
האם לא קיים הבדל משמעותי בין שני הדגמים?
הרי בכל זאת הסמסונג היא 400MHz וה-lg רק 100.
2 התלבטויות נוספות לגבי ה6400:
1.הבנתי שבתלת מימד היא לא full hd,האם ה-lg כן?
2.קראתי פה בפורום שיש לה בעיה של מריחת תמונה,האם הדבר קורה בעיקר בשידורי Sd? אם כן אני בבעיה כי זה הולך להיות אחד השימושים העיקריים שלי בה.
האם לא קיים הבדל משמעותי בין שני הדגמים?
הרי בכל זאת הסמסונג היא 400MHz וה-lg רק 100.
2 התלבטויות נוספות לגבי ה6400:
1.הבנתי שבתלת מימד היא לא full hd,האם ה-lg כן?
2.קראתי פה בפורום שיש לה בעיה של מריחת תמונה,האם הדבר קורה בעיקר בשידורי Sd? אם כן אני בבעיה כי זה הולך להיות אחד השימושים העיקריים שלי בה.
יש לי את הLG ב42 אינץ היא פול HD אבל ברגע שאתה מביא סרט תלת מימד שהוא FHD אז יש קווים שחורים שמרחוק אתה לא רואה אותם שאני
אומר רחוק אני מתכוון למרחק של מטר.רק בגלל זה אומרים שהיא לא נותנת FHD בתלת מימד אבל לך לחנות יש לך תצוגה של LG בח.י כפר סבא
ח.י חנות העודפים.
מקווה שעזרתי גל.
ועוד משהוא מי שמחפש בעיות עם טלוויזיה הוא הימצא אותם לא משנה איזה טלוויזיה זאת.
ועם תיתמקח מספיק אני מאמין שתוכל להוצאי את הטלוויזיה בגודל 47 במחיר של 6500 ואפילו פחות יותר בהצלחה.
אומר רחוק אני מתכוון למרחק של מטר.רק בגלל זה אומרים שהיא לא נותנת FHD בתלת מימד אבל לך לחנות יש לך תצוגה של LG בח.י כפר סבא
ח.י חנות העודפים.
מקווה שעזרתי גל.
ועוד משהוא מי שמחפש בעיות עם טלוויזיה הוא הימצא אותם לא משנה איזה טלוויזיה זאת.
ועם תיתמקח מספיק אני מאמין שתוכל להוצאי את הטלוויזיה בגודל 47 במחיר של 6500 ואפילו פחות יותר בהצלחה.