שלום לכולם .....
מה אתם אומרים? הMAGIC בסלון נהיה בלתי נסבל.. הוא איטי אני חושב בגלל כל הההקלטות..
מה אתם אומרים כדאי לעבור לMAGICHD החדש?...
או שהוא עושה הרבה בעיות עדיין?
כדאי להחליף את הHOT MAGIC בסלון שיש לי לHOT MAGIC HD?
חס וחלילה. אם אתה חושב שהמג'יק הישן עושה בעיות, אין לך מושג לאיזו צרה אתה נכנס עם המג'יק HD?
בנוסף, אם תחליט בכל זאת לקחת את הממיר החדש - אל תחזיר את הישן בשום אופן! הוט מוציאה את הממיר הזה משרות, ולא תוכל להתחרט.
יותר פשוט למחוק את כל התוכניות שאינך מתכוון לראות ולהמשיך להשתמש במכשיר הישן והטוב , עד שתשמע כאן שנפתרו עשרות הבעיות שיש למכשיר החדש. הדבר היחיד שאתה מפסיד הוא יכולת הקלטה של תוכניות HD.
אם נורא בוער לך להלקיט HD, אני מציע לך לחבר את שני המכשירים במקביל (כך אני עשיתי) . תוכל להקליט 4 תוכניות במקביל. אתה תמצא שאתנה משתמש בעיקר בממיר הישן....
בנוסף, אם תחליט בכל זאת לקחת את הממיר החדש - אל תחזיר את הישן בשום אופן! הוט מוציאה את הממיר הזה משרות, ולא תוכל להתחרט.
יותר פשוט למחוק את כל התוכניות שאינך מתכוון לראות ולהמשיך להשתמש במכשיר הישן והטוב , עד שתשמע כאן שנפתרו עשרות הבעיות שיש למכשיר החדש. הדבר היחיד שאתה מפסיד הוא יכולת הקלטה של תוכניות HD.
אם נורא בוער לך להלקיט HD, אני מציע לך לחבר את שני המכשירים במקביל (כך אני עשיתי) . תוכל להקליט 4 תוכניות במקביל. אתה תמצא שאתנה משתמש בעיקר בממיר הישן....
אני עובד עם הממיר חודש ואם אתה מוכן לסבול מהדברים הנ"ל אז אתה יכול לקחת
ה EPG שלו מאוד איטי - לבדיקת מידע על תוכניות בערוצים ודפדוף.
לפעמים הממיר עושה טובה שהוא מגיב לשלט.
אין בחירת זמן לנקודה מסויימת בסרט שמוקלט רק להעביר קדימה או אחורה
אין סדר בהקלטות לפי מיון - זמן ,נצפה, סדרות....
נדיר אבל קרה לי כבר פעמיים מקליט "מסך שחור" - מה שגורם לפחד שהתוכנית שרצית להקליט הוקלטה .
אין ערוצי רדיו ערוצי ה- 300 ברגיל רק דרך hot music שעבורי זה מפריע.
יש עוד כמה דברים אבל פחות משמעותיים.
שלקחתי את הממיר לפני חודש הייתי בטוח שתוך כמה ימים הוט יעדכנו את הגירסה של הממיר
לצערי עד היום זה לא קרה.
ה EPG שלו מאוד איטי - לבדיקת מידע על תוכניות בערוצים ודפדוף.
לפעמים הממיר עושה טובה שהוא מגיב לשלט.
אין בחירת זמן לנקודה מסויימת בסרט שמוקלט רק להעביר קדימה או אחורה
אין סדר בהקלטות לפי מיון - זמן ,נצפה, סדרות....
נדיר אבל קרה לי כבר פעמיים מקליט "מסך שחור" - מה שגורם לפחד שהתוכנית שרצית להקליט הוקלטה .
אין ערוצי רדיו ערוצי ה- 300 ברגיל רק דרך hot music שעבורי זה מפריע.
יש עוד כמה דברים אבל פחות משמעותיים.
שלקחתי את הממיר לפני חודש הייתי בטוח שתוך כמה ימים הוט יעדכנו את הגירסה של הממיר
לצערי עד היום זה לא קרה.