עזרה בבחירת רסיבר
- Huvenster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1031
- שם מלא: huvenster
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
אחלה רמקולים!
לא נראה לי שאתה מתכנן להחליף את הרמקולים בזמן הקרוב אז אולי כדאי לך לשמוע את השילוב של הרסיברים עם האייקונים שלך...
בכל מקרה גם אני התעניינתי בין רסיברים מאותה רמה : דנון 1912 / ימהאה 671 / אונקיו 609 / פיוניר 921
בסופו של דבר הלכתי על ה RXV-671 ואני מאוד מרוצה.
בכל מקרה גם אני התעניינתי בין רסיברים מאותה רמה : דנון 1912 / ימהאה 671 / אונקיו 609 / פיוניר 921
בסופו של דבר הלכתי על ה RXV-671 ואני מאוד מרוצה.
- konamitech
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 46
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
היי
אני מצטרף לבקשת Fdudi לעזרה בבחירת מגבר חדש
ברשותי מגבר של ימהה דיי ישן RXV-665 5.1 , אני מחפש להשתדרג מהסיבה שהמגבר הנוכחי אינו יודע לקודד סאונד בקבצים של סרטי בלו ריי. מאז שהתחלתי להוריד קבצים מלאים בפורמט בלו ריי הסטרימר שלי לא מצליח להריץ אותם, כמובן שהסאונד הרי עובר דרך המגבר. אנשים שהורידו את אותם קבצים אמרו לי שאין לי שום בעיה לנגן את הקבצים ושככל הנראה המגבר שלי לא יודע לעשות את הקידוד?
הרמקולים שברשותי הם של חברת BOSE סט של 5 וסאב(מערכת קולנוע ביתית)
אני מתלבט אם לרכוש מגבר של ימהה מהסדרת ה 71 שלהם (RX-V871 הוא מגבר הדגל של הסדרה אן איני טועה) או לרכוש מגבר של חברה אחרת.
הייתי רוצה שהמגבר החדש תהיה לו תמיכה מלאה בכל מה שקשור לקידוד סאונד של קבצי בלו ריי וגם אולי לקבל ביצועי סאונד יותר טובים.
התקציב הוא עד 5 אלף שקל.
המון תודה מראש לכולם
אני מצטרף לבקשת Fdudi לעזרה בבחירת מגבר חדש
ברשותי מגבר של ימהה דיי ישן RXV-665 5.1 , אני מחפש להשתדרג מהסיבה שהמגבר הנוכחי אינו יודע לקודד סאונד בקבצים של סרטי בלו ריי. מאז שהתחלתי להוריד קבצים מלאים בפורמט בלו ריי הסטרימר שלי לא מצליח להריץ אותם, כמובן שהסאונד הרי עובר דרך המגבר. אנשים שהורידו את אותם קבצים אמרו לי שאין לי שום בעיה לנגן את הקבצים ושככל הנראה המגבר שלי לא יודע לעשות את הקידוד?
הרמקולים שברשותי הם של חברת BOSE סט של 5 וסאב(מערכת קולנוע ביתית)
אני מתלבט אם לרכוש מגבר של ימהה מהסדרת ה 71 שלהם (RX-V871 הוא מגבר הדגל של הסדרה אן איני טועה) או לרכוש מגבר של חברה אחרת.
הייתי רוצה שהמגבר החדש תהיה לו תמיכה מלאה בכל מה שקשור לקידוד סאונד של קבצי בלו ריי וגם אולי לקבל ביצועי סאונד יותר טובים.
התקציב הוא עד 5 אלף שקל.
המון תודה מראש לכולם
- konamitech
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 46
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
מי עוזר ?
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
בתקציב שלך הייתי הולך על יאמהה RX-A810 מסידרת העילית שלהם, אוונטאג' או המקביל שלו מהסידרה ה"רגילה", RX-V771.konamitech כתב:מי עוזר ?...
http://usa.yamaha.com/products/audio-vi ... ge/rx-a810
http://uk.yamaha.com/en/products/audio- ... mode=model