למה פלאזמה??!!!$

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #21 

integral כתב:לא צריך להגזים בעניין ההתקלפויות. אני בטוח שמי שקונה מייבוא רשמי אין לו מה לחשוש. זה אף פעם לא הייתה בעיה של כל המסכים ולמיטב הבנתי, אם יש פגם בייצור אז הוא מתגלה יחסית מהר. פשוט ציינתי שמייבוא מקבילי לא הייתי לוקח את הצ'אנס.

ו 9000, אני חייב לציין שחוסר הנייטרליות הזה שלך מעורר אצלי תהיות לגבי מהות שהייתך בפורום. הפלזמות של סמסונג מצויינות וגם ל VT30 יש את הבעיות שלהן שלא פחות חמורות:

על בעיית הכתמים הירוקים קראת?

http://www.avforums.com/forums/plasma-t ... -st30.html

ועל ה DOTS OF DOOM?

http://www.avforums.com/forums/plasma-t ... 6-a-4.html

פגמים בייצור יש בכל דגם. צריך גם קצת מזל ורצוי אחריות טובה.
...

integral

אין קשר לשום נטרליות . אני מכיר את המסכים הייטב הייטב בטח ברבה יותר טוב ממה שאתה חושב .
שוב אני כותב לך שהפנאסוניק איכותית יותר .

אתה יכול לחשוב איך שאתה רוצה . כל הקישורים שאתה מעלה כל רגע לא מענינים אותי בכלל .
בתוצאה הסופית אחד מול אחד הפנאסוניק איכותית יותר .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8264
נתן תודות: 421 פעמים
קיבל תודות: 612 פעמים

שליחה #22 

הבעיה עם ההתנסחות שלך היא שאינך משתמש במילה "לדעתי".

לדעתך הפנסוניק הרבה יותר טובה.

אני חושב שהפנסוניק מצוינות, אבל לדגמים הגבוהים של סמסונג יש גם יתרונות ברורים מאוד. רק תקרא את הלינקים שנתתי לך קודם.

דרך אגב, גם לי שעות צפיה רבות מול פלזמות של פנסוניק וסמסונג ולדעתי יהיו בהחלט לא מעט אנשים שיעדיפו את הסמסונג.

חיים
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 4883
שם מלא: חיים לגו
נתן תודות: 1233 פעמים
קיבל תודות: 298 פעמים

שליחה #23 

תרבות הדיון מאוד חשובה לנו הקוראים

בבקשה לא לרדת לגופו של אדם
מסבירים לכם לא פעם

חבל לנעול שרשור
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784

ocsi
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1609
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 60 פעמים

שליחה #24 

וואלה אין שישרשור שלא מתדרדר למשהו אישי 8O
אם כל הכבוד לך 9000,אין לאף אחד מונופול על ידע/קביעות חד משמעיות.לא היה קורא שום דבר אם הייתה משתמש במונח לדעתך
כולי תקווה,שלא יקרה לפנסוניק מה שקרה לפיוניר (או שזאת קללת פיוניר,שרכשו ?),שום חברה לא יכולה לצאת ללא פגע אם צפי להפסדים של 10 מיליארד דולר 8O (מה שכן חלק מהצרות לא בשליטתם)
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000721646

לסמסונג מנגד יש להם את השפן בדמות GALAXY (טאבלט וסמארטפון),שמביא אותה לריווחיות שיא !!!
פעם החברה הזאת האמינה בלקחת מוצר מצליח,ולהציע אותו במחיר זול יותר,תודות ליעילות גבוה של החברה.היום יש שינוי תפיסה בחברה,לכיוון הובלה של מגמות וחדשנות.

gimm
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 660
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #25 

Yenergy כתב:שלום לכולם ! פוסט ראשון שלי בפורום הזה 8)
שמח להצטרף :P
כבר מספר שובועת שאני עוקב אחרי הפורום הזה תגובות המלצות ושאלות קראתי המון.
וצריך להיות עיוור בכדי לא לשים לב שהרבה חברה פה ממליצים על פלאזמות
אני לא נגד פלאזמות , אבל תקנו אותי אם אני טועה הטכנולוגיה הראשונה היתה טלויזיות CRT אח"כ פלאזמה אח"כ LCD היום LED ובעתיד OLED
אז איך זה שהרבה אנשים פה טוענים שפלאזמות בגדלי 50" ומעלה משדרות איכות צפייה הרבה יותר טוב מהLED החדשים של היום?
אשמח לקבל תגובה מקצועית עם הוכחות .
...
ולשאלתו המקורית של Yenergy, אני תוהה איך אף אחד מאיתנו לא טרח לענות תשובה קצת יותר מבוססת מאשר "עניין של טעם" ו"מותג XXX הוא הרבה יותר טוב מאשר YYY", שלא לדבר על התנצחויות לגופו של אדם. בחייכם.

אז Yenergy: קודם כל ברוך הבא לפורום :). בתור אחד שלא מזמן חווה את אותה התלבטות והתחיל מבטחון מוחלט ב"טכנולוגיה הכי מתקדמת = LED" (וסיים עם פלזמה 50" בסלון ושביעות רצון מלאה), אני יכול להגיד לך בקצרה, לאחר קריאת לא מעט ביקורות ומאמרים:
1. לכל טכנולוגיה יש את היתרונות והחסרונות שלה, אין תשובה מוחלטת
2. מנקודת מבט של תמורה לכסף (בשונה מ"איכות נטו" - אותה מצד אחד ניתן למדוד במדדים שונים באופן אובייקטיבי ,ומצד שני המדדים האלה בסופו של דבר עשויים להתפרש סובייקטיבית בצורה שונה ע"י בני אדם שונים), אפשר להגיד בזהירות שכנראה בנקודת הזמן הזו לפלזמה יש עדיפות על טכנולוגיות אחרות בשיקלול כולל של מדדי האיכות, ללא קשר למותג
3. אם אתה מעוניין לקבל ביסוס קצת יותר מדעי אז אתה יכול להיעזר בלא מעט מקורות, כגון:
א) מאמר שעופר פרסם לא מזמן בנושא הזה ממש: פלסמה או LCD? אולי LED? ומה עם תלת מימד? הנה מאמר שיעשה לכם סדר בראש
ב) מאמר תוצרת חוץ שמתאר את ההשוואה הזו במפורט לרוחב המדדים הרלבנטיים: LED vs. Plasma vs. LCD TV Are you being faced with the dilemma of choosing between a Plasma TV and an LCD or LED Television? Comparative Technology Guide and Checklist

בהצלחה (Y)

gimm
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 660
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #26 

ושכחתי כמובן את מס' 4 שכבר נאמר לך כאן: אין כמו מראה עיניים. כתת רגליך לחנויות.

עכשיו בהצלחה :D

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14365
נתן תודות: 992 פעמים
קיבל תודות: 1222 פעמים

שליחה #27 

9000es כתב:
טלHD כתב:
integral כתב:עוד משהו, כדי להשלים את התמונה. אם הייתי קונה טלוויזיה בשבילי ורק בשבילי, הייתי לוקח את ה VT30. למה? כי אני אוהב לראות בחושך מוחלט ופה ל VT30 יש מעט מאוד מתחרים אם בכלל.
...
הגזמת קצת עם ה"אם בכלל"...
D8000 (פלאזמה) קרובה ל VT30 מאוד מאוד מאוד באיכות תמונה והרבה יותר זולה.
במדד איכות מול עלות היא עדיפה על הפנאסוניק.
...

טלHD

לגבי הפלזמה של סמסונג דגם D-8000 אכן מדובר במסך פלזמה טוב . אבל רחוק מאוד באיכות שלו מול הפנאסוניק VT-30 .

1. איכות השחורים טובה בהרבה בפנאסוניק .
2. גוון הצבעים הרבה יותר טבעי בפנאסוניק .
3. פנאסוניק הרבה יותר אמינה מסמסונג בפלזמות .
4. עמידה יותר בפני צריבות וצבירות .
5. איכות הפאנל מצויינת מתמודדת הייטב בתנאי תאורה .
6. אחריות טובה יותר ל 5 שנים מלאות .יבוא רשמי יורוקום .

לגבי התמכור שלהם נכון שהסמסונג זולה יותר משמעותית . אבל זה כבר שיקול אחר לגמרי .

שבת שלום . (f)
...
איציק...
קראתי וצפיתי ארוכות בשתייהן בכמה מקומות והזדמנויות בארץ ובחו"ל ובכל סוגי התכנים.

1. בשחורים יש יתרון קל לפנאסוניק של 0.01CD/M. לD7000 ול VT30 שחורים זהים. שתייהן עם 0.02CD/M.
2. גוון ונאמנות הצבעים בשתייהן מעולה. יתרון קל לפנאסוניק בטמפרטורת צבע. יתרון לסמסונג בגאמה.
בשיקלול כל הפרמטרים, הן כמעט זהות באיכות תמונה . תיקו.
3. אין לי נתונים בנושא אך לפנאסוניק מוניטין אמינות מצויין. סמסונג מראים שיפור בנושא משנה לשנה.
4. אין לי נתונים בהשוואה הזו אך לשתייהן מנגנונים מעולים למניעת צריבות בייחוד במודלים האחרונים.
5. כאן אתה טועה בגדול. ל VT30 יש קושי רב להתמודד בתנאי תאורה. לסמסונג יתרון מוחץ בבהירות התמונה של כמעט 30%. (ובאותו נושא, מי שחייב פלאזמה קונטראסטית ובהירה, D7000 מצטיינת במיוחד בכך ובהתמודדות בתנאי תאורה קשים).
6. אוקי...יפה מאוד. אני מניח שזה בא לידי ביטוי במחיר. בחו"ל הן כמעט זהות. בארץ הפנאסוניק יקרה יותר משמעותית....אז זה לא חוכמה לתת אחריות מורחבת ולהכניס אותה למחיר עם ריבית....

לסיכום,
המשפט שכתבת "רחוק מאוד באיכות שלו מול הפנאסוניק VT-30 "....אינו נכון.
שתייהן הן הטובות ביותר שיש היום ומתחרות בקרב צמוד ראש בראש וללא נוק אווט לאחת מהן.
לכל אחת יש את הייתרונות והחסרונות שלה....אך בסיכום הן כמעט זהות.

אם הבחירה היתה בידי היום לבחור בינהן ובשיקלול המחיר כמובן, ניתן לרכוש 64D8000 במחיר כמעט זהה ל VT בגודל 55 ולכן הייתי בוחר בסמסונג. VT30 בגודל דומה 65, עולה כמעט 10,000 ש"ח יותר. ממש לא הפרש סביר.

nirmv
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1417
נתן תודות: 58 פעמים
קיבל תודות: 115 פעמים

שליחה #28 

רק אני רואה ריצודים בפלאזמה ?
כנראה שלא רק אני כי אחד המוכרים באיזו חנות מתמחה אמר לי שהתופעה נדירה אך מוכרת.

אחרי שהשוויתי בין פלאזמה ל-LED, קניתי LED.
כמובן אני לא טוען שה-LED מושלמת, גם לה יש את הבעיות שלה, אבל בסה"כ אני מרוצה.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78934
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #29 

ממרחק קצר ניתן לראות את הבהוב הפיקסלים בפלזמה. זו לא בעיה וממרחק סביר לא רואים את זה.

nirmv
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1417
נתן תודות: 58 פעמים
קיבל תודות: 115 פעמים

שליחה #30 

oferlaor כתב:ממרחק קצר ניתן לראות את הבהוב הפיקסלים בפלזמה. זו לא בעיה וממרחק סביר לא רואים את זה.
...
אני הרגשתי את ההיבהובים גם ממרחק של כ-2 מטר מהמסך. בכלל ה-LED נתנה לי תנועה יותר "חלקה" בעין.

Yenergy פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #31 

אני שמח לראות שהנושא שפרסמתי יצר כלכך הרבה תגובות :D אבל רוב התגובות היה הוויכוח של אינטגרל לבין טל HD :?
מישהו יכול להגיד לי לפחות עם איזה מסך פלאזמה כדאי לי להשוות את הפיליפס PFL7606? ואם כבר אז איפה ? אני גר בתל אביב .
תודה מראש לכל התותחים. (Y)

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14365
נתן תודות: 992 פעמים
קיבל תודות: 1222 פעמים

שליחה #32 

Yenergy כתב:אני שמח לראות שהנושא שפרסמתי יצר כלכך הרבה תגובות :D אבל רוב התגובות היה הוויכוח של אינטגרל לבין טל HD :?
מישהו יכול להגיד לי לפחות עם איזה מסך פלאזמה כדאי לי להשוות את הפיליפס PFL7606? ואם כבר אז איפה ? אני גר בתל אביב .
תודה מראש לכל התותחים. (Y)
...
דווקא אינטגרל הוא אחד החברים שבד"כ אין לי איתו ויכוחים מכוון שאנחנו בדר"כ מסכימים.
...וגם בשירשור/בנושא הזה, דרך אגב :P

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8264
נתן תודות: 421 פעמים
קיבל תודות: 612 פעמים

שליחה #33 

בתקציב הזה תשווה אותה ל ST30 בגודל 55" של פנסוניק

MosheDrori
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 17
נתן תודות: 6 פעמים

שליחה #34 

שלום חברים,
אני התלבטתי "שנתיים" בנושא, והכרעתי בשבוע שעבר.
התחדשתי בפלזמת סמסונג 64D8000, לאחר שראיתי וחקרתי לא מעט.
אני מקווה שאכן יש התקדמות טכנולוגית להגנת הפלזמה ולא אסבול מצבירות וצריבות (אני רואה לא מעט YES HD)
מבחינת איכות תמונת HD - תענוג צרוף. לטעמי ולכיסי מדובר במוצר מתאים, בעיקר בהשוואה למתחרה המפורסמת.
לטעמי האישי עדיפה הפלזמה בגדלים האלו מסדרות הלדים האפשריות, ובטח אחרי הפיליפס 42 HD READY העתיקה שלי :-)

ואם כבר מדברים על צריבות, האם יש איזושהי עצומה פתוחה ליס, שיבהירו את הלוגו, ויזיזו אותו מצד לצד?
זה ממש מפריע לראות אותו זורח באותו המקום :evil:

בברכה,
משה

Yenergy פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12
נתן תודות: 5 פעמים

שליחה #35 

integral כתב:בתקציב הזה תשווה אותה ל ST30 בגודל 55" של פנסוניק
...