צריך עזרה בהכנת DVD Video
-
unsound_methods
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 563
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום,
אני מעוניין להכין DVD Video.
יש באמתחתי אוסף קבצי VOB (שהם בעצם mpeg2 ps) שהכנתי באמצעות מקודד mpeg פשוט.
אני מעוניין להעביר אותם, כמו שהם, לדיסק DVD Video.
כלומר, להכין את מבנה הקבצים הנכון על ה filesystem של הדיסק, כך שמכשיר DVD יוכל להציגם.
דרישות/שאלות/בעיות -
1. גישושים ראשונים בתוכנות ה dvd authoring - ראיתי שהתוכנות הללו מבצעות transcoding לקבצי הקלט. מאד חשוב לי להמנע מקידוד מחדש של הוידאו. קרי: לא רוצה authoring רק רוצה ליצור את ה filesystem (להעתיק את הקבצים שלי as is).
2. אין לי audio על קבצי ה VOB, ולמעשה אין לי קבצי audio כלל - האם זו בעיה?
3. לא רוצה תפריטים. מבחינתי כל קובץ אמור להיות chapter חדש, שנגן ה DVD יתחיל לנגן את הפרק הראשון מבחינתי. הכי פשוט שאפשר.
4. אין לי מושג מה מבנה הספריות שצריך להיות על הדיסק, ואיזה קבצים נוספים אני צריך להכניס לשם, והאם ישנה איזשהי משמעות לשמות הקבצים שאני מעתיק לשם.
מעוניין בהנחיות איך להשלים את המשימה הזו...
תודה לעוזרים.
אני מעוניין להכין DVD Video.
יש באמתחתי אוסף קבצי VOB (שהם בעצם mpeg2 ps) שהכנתי באמצעות מקודד mpeg פשוט.
אני מעוניין להעביר אותם, כמו שהם, לדיסק DVD Video.
כלומר, להכין את מבנה הקבצים הנכון על ה filesystem של הדיסק, כך שמכשיר DVD יוכל להציגם.
דרישות/שאלות/בעיות -
1. גישושים ראשונים בתוכנות ה dvd authoring - ראיתי שהתוכנות הללו מבצעות transcoding לקבצי הקלט. מאד חשוב לי להמנע מקידוד מחדש של הוידאו. קרי: לא רוצה authoring רק רוצה ליצור את ה filesystem (להעתיק את הקבצים שלי as is).
2. אין לי audio על קבצי ה VOB, ולמעשה אין לי קבצי audio כלל - האם זו בעיה?
3. לא רוצה תפריטים. מבחינתי כל קובץ אמור להיות chapter חדש, שנגן ה DVD יתחיל לנגן את הפרק הראשון מבחינתי. הכי פשוט שאפשר.
4. אין לי מושג מה מבנה הספריות שצריך להיות על הדיסק, ואיזה קבצים נוספים אני צריך להכניס לשם, והאם ישנה איזשהי משמעות לשמות הקבצים שאני מעתיק לשם.
מעוניין בהנחיות איך להשלים את המשימה הזו...
תודה לעוזרים.
-
unsound_methods
- חבר פעיל במיוחד

אין לי מושג מה זה DIVAX (האם התכוונת divx?), אבל אני בטוח שלא. זה מכשיר די ישן.cavi כתב:שאלת המיליון דולר, הDVD שלך קורא DIVAX?...
תחסוך את כל העבודה הקשה וקנה מכשיר מנגן DIVIX
DAN
DAN
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46456
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5089 פעמים
תפתח NERO.
תפתח BURN DVD-VIDEO FILES.
תגרור את הקבצים שלך לחלון שנפתח, לא יהיה שום ENCODING, העובדה שאין לך קבצי אודיו לא מהווה בעיה ואם לא תשחק עם ההגדרות - אז גם לא יהיה לך תפריטים כמו שרצית
תפתח BURN DVD-VIDEO FILES.
תגרור את הקבצים שלך לחלון שנפתח, לא יהיה שום ENCODING, העובדה שאין לך קבצי אודיו לא מהווה בעיה ואם לא תשחק עם ההגדרות - אז גם לא יהיה לך תפריטים כמו שרצית
-
unsound_methods
- חבר פעיל במיוחד

ziv_r תודה,
כבר ניסיתי את זה - מראש זה נראה לי הכיוון הנכון. הבעיה היא שלא הצלחתי, לכן פתחתי את השרשור...
כאשר אני גורר את הקובץ לעבר תיקיית ה VIDEO_TS הוא טוען שאי אפשר להוסיף את הקובץ לקומפילציה.
זו ההודעה:
One or more files could not be added to a compilation.
The following files may not reside in the VIDEO_TS directory of a DVD-Video compilation. Only compliant DVD-Video files
VIDEO_TS.IFO,
VIDEO_TS.VOB,
VIDEO_TS.BUP,
VTS_nn_0.IFO,
VTS_nn_0.VOB,
VTS_nn_0.BUP and
VTS_nn_m.VOB
can be added to the VIDEO_TS folder.
והשאלות שעולות הן:
1. כמובן שהשם של הקובץ VOB שלי איננו אחד מהשמות המותרים לעיל.
אם כך, לאיזה שם אני צריך לשנות אותו?
2. ובנוסף, מה עם כל שאר הקבצים האחרים ברשימה הזו, כגון IFO ו BUP - מאיפה אני אמור להשיג אותם?
3. ואם אנחנו כבר כאן אז קצת השכלה כללית... מה משמעותו של כל אחד מהקבצים לעיל?
כבר ניסיתי את זה - מראש זה נראה לי הכיוון הנכון. הבעיה היא שלא הצלחתי, לכן פתחתי את השרשור...
כאשר אני גורר את הקובץ לעבר תיקיית ה VIDEO_TS הוא טוען שאי אפשר להוסיף את הקובץ לקומפילציה.
זו ההודעה:
One or more files could not be added to a compilation.
The following files may not reside in the VIDEO_TS directory of a DVD-Video compilation. Only compliant DVD-Video files
VIDEO_TS.IFO,
VIDEO_TS.VOB,
VIDEO_TS.BUP,
VTS_nn_0.IFO,
VTS_nn_0.VOB,
VTS_nn_0.BUP and
VTS_nn_m.VOB
can be added to the VIDEO_TS folder.
והשאלות שעולות הן:
1. כמובן שהשם של הקובץ VOB שלי איננו אחד מהשמות המותרים לעיל.
אם כך, לאיזה שם אני צריך לשנות אותו?
2. ובנוסף, מה עם כל שאר הקבצים האחרים ברשימה הזו, כגון IFO ו BUP - מאיפה אני אמור להשיג אותם?
3. ואם אנחנו כבר כאן אז קצת השכלה כללית... מה משמעותו של כל אחד מהקבצים לעיל?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46456
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5089 פעמים
1. יש כל מיני תוכנות שמוזנות בקבצי וידאו\אודיו והפלט שלהן הוא קבצי DVD לצריבה, תוכנות אלו גם משנות את השמות של הקבצים ואז מה שנותר לעשות הוא רק לצרוב אותם.
לא ברור לי למה התוכנה שלך לא עשתה את זה, נסה עם אחת אחרת.
בעבר הייתי ממיר הרבה קבצים לפורמט של DVD VIDEO ונהגתי באותה צורה כמו שרשמתי לך.
לא זוכר באיזה תוכנה השתמשתי להמרה, פשוט גגלתי ולקחתי את הראשונה.
2. ראה 1.
3. http://www.videohelp.com/dvd#struct
לא ברור לי למה התוכנה שלך לא עשתה את זה, נסה עם אחת אחרת.
בעבר הייתי ממיר הרבה קבצים לפורמט של DVD VIDEO ונהגתי באותה צורה כמו שרשמתי לך.
לא זוכר באיזה תוכנה השתמשתי להמרה, פשוט גגלתי ולקחתי את הראשונה.
2. ראה 1.
3. http://www.videohelp.com/dvd#struct