שלום לכולם,
יש ברשותי את ה- +6600 ואני מעוניין לשדרג ל- A1 קראתי בזמנו את הביקורת של זיו, בתור אחד שיש לו דור שלישי של dvico ידוע שהם מוצאים כל הזמן קושחות שאלתי היא האם נכון להיום מישהו מבעלי המכשיר יכול לתמצת כרגע את הבעיות שיש במכשיר שמעתי על בעיה בכתוביות ושהוא נכנס ל- 720P במקום ל- 1080P
תודה,
אביב
שאלה לבעלי DVICO A1
-
zaviv
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1570
נערך לאחרונה על ידי zaviv ב 04/02/2012 17:15, נערך 2 פעמים בסך הכל.
-
zaviv
-
- חבר ותיק

מה קורה חברים לאף אחד אין הערות על המכשיר?
חיים הכל טוב? אין תלונות?
חיים הכל טוב? אין תלונות?
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46461
רשימת הבעיות מפורטת בעדכוני הקושחה של היצרן בתור Known Issues. לא בטוח שזה כל כך חשוב למצוא הודעות פרטניות על באגים שהמשתמשים בפורום מצאו.
-
zaviv
-
- חבר ותיק

זיו, לא כל כך מסכים יש לי היום את ה- 6600 יש לו מס' באגים שאפשר לעניות דעתי לחיות לדוגמא כיבוי המכשיר לאחר צפייה בסרט מלא בלו ריי בעיות נוספות שקיימות הן איטיות התגובה של המכשיר למשל PAUSE (אפשר ללכת להכין קפה) משיכה מהרשת ואולי עוד מס' דברים זניחים בעיני
כאשר קראתי את הסקירה שלך הבנתי מתוכה שהבעיות שהצגתי כגון משיכה מהרשת תגובה של המכשיר וכיבוי ב- 6600 אינן קיימות ב- A1 שאלתי היא פשוטה האם למשתמש שרוצה לראות סרטים מלאים בעיקר בפורמט בלו ריי האם קיימות תקלות אחרות שבעקבותן אני אצטער ששדרגתי כיוון שהמכשיר אינו יציב עדין לעומת ה- 6600
תודה,
אביב
נ.ב אפשר לקרוא הרבה באינטרנט מה עובד יותר ומה פחות בסך הכל רוצים לבוא לראות סרט לא יודע מה איתך אבל לי אין יותר מידי זמן פנוי ולכן חשובה לי דעתם של אנשים להבין האם קיימות בעיות אשר יכולות להעיב על הצפייה
כאשר קראתי את הסקירה שלך הבנתי מתוכה שהבעיות שהצגתי כגון משיכה מהרשת תגובה של המכשיר וכיבוי ב- 6600 אינן קיימות ב- A1 שאלתי היא פשוטה האם למשתמש שרוצה לראות סרטים מלאים בעיקר בפורמט בלו ריי האם קיימות תקלות אחרות שבעקבותן אני אצטער ששדרגתי כיוון שהמכשיר אינו יציב עדין לעומת ה- 6600
תודה,
אביב
נ.ב אפשר לקרוא הרבה באינטרנט מה עובד יותר ומה פחות בסך הכל רוצים לבוא לראות סרט לא יודע מה איתך אבל לי אין יותר מידי זמן פנוי ולכן חשובה לי דעתם של אנשים להבין האם קיימות בעיות אשר יכולות להעיב על הצפייה
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46461
לכולם יש זמן צפייה מוגבל לראות סרטים ועל זה לא מדובר כאן. אתה מבקש דיווחי באגים ממשתמשים כאשר רובם יכולים להיות סובייקטיביים. בעיית האיטיות שציינת למשל, עליך היא מקובלת, אך עבור הרבה אחרים אשר נחשפו לסרימרים אחרים, ממש לא. זו למשל דוגמה הפוכה בא אתה נותן דיווח על בעיה שלטעמך היא לגיטימית, אך עבורי למשל, לא.
מה שאני בא לומר זה שלא תבנה על הדיווחים יותר מידי.
בכל מקרה, תתחדש על ה- A1. נכון שעוד לא קנית, אבל מאמין שזה לא יקח זמן רב עד שתשדרג.
מה שאני בא לומר זה שלא תבנה על הדיווחים יותר מידי.
בכל מקרה, תתחדש על ה- A1. נכון שעוד לא קנית, אבל מאמין שזה לא יקח זמן רב עד שתשדרג.
-
zaviv
-
- חבר ותיק

מה שמפריע לי ב- 6600 זו האיטיות בעבודה מהרשת, את מרבית הסרטים אני רואה באיכות הטובה ביותר שקיימת קרי קבצי בלו ריי חייב להגיד שהאיטיות כן מפריעה לי אך זה לא משהו שאיני יכול לחיות איתו
יש לי עוד מס' שאלות:
1. האם קיימת בעיה כלשהיא עם הכתוביות ?
2. האם המכשיר נוטה להתרסק בעת הרצת סרטי בלו ריי ?
3. כללי - האם מישהו יודע האם יש מס קנייה על המכשיר או רק מע"מ + דמי משלוח (העלות של המכשיר נמוכה מ- 1200 ש"ח לאחר העידכון)
תודה,
אביב
יש לי עוד מס' שאלות:
1. האם קיימת בעיה כלשהיא עם הכתוביות ?
2. האם המכשיר נוטה להתרסק בעת הרצת סרטי בלו ריי ?
3. כללי - האם מישהו יודע האם יש מס קנייה על המכשיר או רק מע"מ + דמי משלוח (העלות של המכשיר נמוכה מ- 1200 ש"ח לאחר העידכון)
תודה,
אביב