:כותרת: רשימת התכונות שהיינו רוצים לראות ב-YES MAX.
1.EPG באיכות הנדרשת?
היום הרבה תיאורים של תוכניות הם חלקיים או חסרים. לגבי סדרות , לעיטים קרובות התיאור אותו דבר לכל הפרקים של הסידרה. איך אני אמור לדעת האם הזמתי הקלטה של אותו פרק פעמיים? (הרי אנחנו משלמים 15ש"ח כל חודש עבור EPG משופר, לא?)
2.האם ניתן לפלטר, במסך תוכניות מוקלטות, רק את אלו שעוד לא ראיתי?
שיפור יותר משמח היה יכולת מיון/פילטור לפי כמה מפתחות מוגדרות מראש:
A. סדר/מיון לפי מפתח נצפה/לא נצפה
B. סדר/מיון לפי מפתח נעול/לא נעול
C. סדר אלפביתי
D. סדר לפי סוגי תוכניות
3.האם סונ התוכנית מופיע בחלון האינפו ?
4.האם סדר מחיקת תוכניות מדלג עכשיו על תוכניות שעוד לא הספקתי לראות?
בכלל, בשיטת מחיקה ניתן להכניס הרבה שיפורים שיהפכו את חויית היס מקס להרבה יותר מהנה.
לדוגמא, הצמדת, ע"י לחיצה בשלט, מספר מ-1 עד 10 לתוכניות מוקלטות/מוזמנות, ולמחוק אותך לפי סדר מספרי. מספר 10 שקול ל"נעול". תוכנית בלי מספר ראשונה בטור למחיקה. כל שאר התוכניות ימחקו לפי הסדר. תוכניות שעוד לא ראינו לא ימחקו
ותנתן אפשרות ל משתמש למחוק ידנית, בבת אחת, כל התוכניות מסומנות במספר מסויים.
5. מה לגבי PIP?
6. מה לגבי מסך מפוצל (לא קבוע מראש, לפי בחירתנו) ?
אחרי שקראתי כמה הודעות בפורום הזה, אני מבין שעופר מקושר איכשהו לפיתוח או ניסוי של תוכנת היס מקס, נכון?
האם אי פעם תלונות/המלצות מהפורום הזה היגעיו לאזני האנשים הנכונים ביס?
מרסלו ק.
היום הרבה תיאורים של תוכניות הם חלקיים או חסרים. לגבי סדרות , לעיטים קרובות התיאור אותו דבר לכל הפרקים של הסידרה. איך אני אמור לדעת האם הזמתי הקלטה של אותו פרק פעמיים? (הרי אנחנו משלמים 15ש"ח כל חודש עבור EPG משופר, לא?)
2.האם ניתן לפלטר, במסך תוכניות מוקלטות, רק את אלו שעוד לא ראיתי?
שיפור יותר משמח היה יכולת מיון/פילטור לפי כמה מפתחות מוגדרות מראש:
A. סדר/מיון לפי מפתח נצפה/לא נצפה
B. סדר/מיון לפי מפתח נעול/לא נעול
C. סדר אלפביתי
D. סדר לפי סוגי תוכניות
3.האם סונ התוכנית מופיע בחלון האינפו ?
4.האם סדר מחיקת תוכניות מדלג עכשיו על תוכניות שעוד לא הספקתי לראות?
בכלל, בשיטת מחיקה ניתן להכניס הרבה שיפורים שיהפכו את חויית היס מקס להרבה יותר מהנה.
לדוגמא, הצמדת, ע"י לחיצה בשלט, מספר מ-1 עד 10 לתוכניות מוקלטות/מוזמנות, ולמחוק אותך לפי סדר מספרי. מספר 10 שקול ל"נעול". תוכנית בלי מספר ראשונה בטור למחיקה. כל שאר התוכניות ימחקו לפי הסדר. תוכניות שעוד לא ראינו לא ימחקו
ותנתן אפשרות ל משתמש למחוק ידנית, בבת אחת, כל התוכניות מסומנות במספר מסויים.
5. מה לגבי PIP?
6. מה לגבי מסך מפוצל (לא קבוע מראש, לפי בחירתנו) ?
אחרי שקראתי כמה הודעות בפורום הזה, אני מבין שעופר מקושר איכשהו לפיתוח או ניסוי של תוכנת היס מקס, נכון?
האם אי פעם תלונות/המלצות מהפורום הזה היגעיו לאזני האנשים הנכונים ביס?
מרסלו ק.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
1. זה לא קשור ליס מקס - זה כבר איכות החומר שנכנס ל-EPG. לגבי סדרות, הנושא נפתר בדרך אחרת (ראה את המאמר מחר).
2. לא. רעיון טוב, אפשר להעביר אותו ליס.
3. סוג התוכנית?
4. הסדר הוא קודם לנסות ולמלא את הדיסק, אח"כ להתחיל למחוק את התוכניות שלא ראית שאינן מסומנות כשמורות, אחרי זה את התוכניות שראית שאינן מסומנות כשמורות. כשנגמרו לו כל התוכניות הלא מסומנות - זה מפסיק להקליט עד להוראה ממך. לגבי סדרות, ניתן למחוק סדרה שלמה על כל פרקיה.
5. אין. רעיון מעניין.
6. אין. רעיון מעניין.
הקברניטים ביס בהחלט מתייחסים לבקשות שלנו. מחר צפוי לעלות המאמר על היס מקס, ובהחלט רואים התייחסות לבקשות שנבעו מהאתר.
2. לא. רעיון טוב, אפשר להעביר אותו ליס.
3. סוג התוכנית?
4. הסדר הוא קודם לנסות ולמלא את הדיסק, אח"כ להתחיל למחוק את התוכניות שלא ראית שאינן מסומנות כשמורות, אחרי זה את התוכניות שראית שאינן מסומנות כשמורות. כשנגמרו לו כל התוכניות הלא מסומנות - זה מפסיק להקליט עד להוראה ממך. לגבי סדרות, ניתן למחוק סדרה שלמה על כל פרקיה.
5. אין. רעיון מעניין.
6. אין. רעיון מעניין.
הקברניטים ביס בהחלט מתייחסים לבקשות שלנו. מחר צפוי לעלות המאמר על היס מקס, ובהחלט רואים התייחסות לבקשות שנבעו מהאתר.
לגבי 3
יש אפשרות בתפריט הראשית לדפדף בתוכניות לפי סונים: סדרות, תעודה, סרטים, וכו'
ובתוך התצוגה של כל סוג יש תתי סוגים (סרטי אימה, הרפתקאות, וכו')
אם ברצונך למצוא תוכניות מאותו סוג כמו, למשל, השרדות, אתה חייב לדעת לאיזה סוג משתייך, לעייני יס. אבל, מאיפה תדע?, זה לא מופיע בחלון INFO של התוכנית.
יש אפשרות בתפריט הראשית לדפדף בתוכניות לפי סונים: סדרות, תעודה, סרטים, וכו'
ובתוך התצוגה של כל סוג יש תתי סוגים (סרטי אימה, הרפתקאות, וכו')
אם ברצונך למצוא תוכניות מאותו סוג כמו, למשל, השרדות, אתה חייב לדעת לאיזה סוג משתייך, לעייני יס. אבל, מאיפה תדע?, זה לא מופיע בחלון INFO של התוכנית.
- oferlaor
- מנהל

דברים שאני הייתי רוצה לראות ב-YES MAX:
1. שם התוכנית באנגלית + פרטים עליה במסך ה-INFO.
2. יכולת לסמן בצורה כלשהי פרק או תוכנית שנצפתה. הייתי מעדיף לפחות סימון אחד (למשל נקודה אדומה, ירוקה, כחולה, וכו' - לפי כפתורי הצבעים של השלט) בכדי שאפשר יהיה לוודא שכולם בבית צפו בכל תוכנית שהיא.
1. שם התוכנית באנגלית + פרטים עליה במסך ה-INFO.
2. יכולת לסמן בצורה כלשהי פרק או תוכנית שנצפתה. הייתי מעדיף לפחות סימון אחד (למשל נקודה אדומה, ירוקה, כחולה, וכו' - לפי כפתורי הצבעים של השלט) בכדי שאפשר יהיה לוודא שכולם בבית צפו בכל תוכנית שהיא.
1. מתוך מדריך התוכניות ניתן להזמין הקלטה של תכנית. אך אם בקשתם לראת את ה-INFO של אותה תוכנית תצטרכו לחזור למדריך כדי להזמין אותה. למה לא להוסיף את האפשרות להזמין הקלטה מתוך ה-INFO במצב כזה?
2.לדעתי יש מקום להראות יותר שורות אינפורמציה במסכים כמו מדריך התוכניות, תוכניות מוקלטות ותוכניות מוזמנות. או לחילופין שיהיו שתי עמודות טקסט צד לצד.
3. בחלונית ה-SYNOPSIS התיאורים על פסוק אחד. ב-INFO יש את כל המסך ועדיין מראים את אותו פסוק. למה לא להציג את נתוני התוכנית/סרט בצורה יפה ושלמה יותר. ביים, נקודותיים, שנה, נקודותיים, שחקנים, נקודותיים,קטגוריה, נקודותיים, להראות כל הזמנים בהם התוכנית/סרט תוקרן בזמן הקרוב, על מנת שנוכל להזמין תזכורת או הקלטה מתי שמתאים לנו.
4. אולי ישקלו ביס לאפשר לחבר דרך ה-USB מקלדת או עכבר, וע"י כך לפתוח מגוון אפשרויות הרבה יותר עשיר של אינטראקציה עם המשתמש. (גם ג'ויסטיק בא בחשבון עבור משחקים שמגיבים יותר מהר)
5. גם הייתי רוצה טיפול יותר טוב בערוצים מועדפים. שמעתי שבהוט ניתן להגדיר הרבה קבוצות של ערוצים מועדפים, שניתן להשתמש כדי ש-, למשל, כל אחד בבית יהיה לו את המועדפים שלו, או כדי להגדיר קבוצה לערוצי סרטים, עוד קבוצה לערוצי ספורט, עוד אחת לערוצי ילדים, וכו'
המשך יבוא
2.לדעתי יש מקום להראות יותר שורות אינפורמציה במסכים כמו מדריך התוכניות, תוכניות מוקלטות ותוכניות מוזמנות. או לחילופין שיהיו שתי עמודות טקסט צד לצד.
3. בחלונית ה-SYNOPSIS התיאורים על פסוק אחד. ב-INFO יש את כל המסך ועדיין מראים את אותו פסוק. למה לא להציג את נתוני התוכנית/סרט בצורה יפה ושלמה יותר. ביים, נקודותיים, שנה, נקודותיים, שחקנים, נקודותיים,קטגוריה, נקודותיים, להראות כל הזמנים בהם התוכנית/סרט תוקרן בזמן הקרוב, על מנת שנוכל להזמין תזכורת או הקלטה מתי שמתאים לנו.
4. אולי ישקלו ביס לאפשר לחבר דרך ה-USB מקלדת או עכבר, וע"י כך לפתוח מגוון אפשרויות הרבה יותר עשיר של אינטראקציה עם המשתמש. (גם ג'ויסטיק בא בחשבון עבור משחקים שמגיבים יותר מהר)
5. גם הייתי רוצה טיפול יותר טוב בערוצים מועדפים. שמעתי שבהוט ניתן להגדיר הרבה קבוצות של ערוצים מועדפים, שניתן להשתמש כדי ש-, למשל, כל אחד בבית יהיה לו את המועדפים שלו, או כדי להגדיר קבוצה לערוצי סרטים, עוד קבוצה לערוצי ספורט, עוד אחת לערוצי ילדים, וכו'
המשך יבוא
הייתי מרחיב את היריעה
הלא היס מקס נמכר ומשווק מתחת למטרה של יס אבל בבעלות מלא של הלקוח, ואם זה המצב whishfull thinking
הייתי שמח :
אם היה אפשרות לניגון סרטים ושירים שהועתקו לדיסק הקשיח במכשיר
אפשרות לחבר הארדיסק נוסף פנימי\חיצוני
PVR או לא
אפשרות הורדת סרטים שהוקלטו למחשב
יציאת קומפנוננט
יציאת VGA
דילוג על פרסומות בהקלטה
אפשרות לסימון קטעים מסויימים
הייתי שמח :
אם היה אפשרות לניגון סרטים ושירים שהועתקו לדיסק הקשיח במכשיר
אפשרות לחבר הארדיסק נוסף פנימי\חיצוני
PVR או לא
אפשרות הורדת סרטים שהוקלטו למחשב
יציאת קומפנוננט
יציאת VGA
דילוג על פרסומות בהקלטה
אפשרות לסימון קטעים מסויימים
ההשכלה מטשטשת את הבערות אך אינה מעלימה את הטפשות
- oferlaor
- מנהל

שינוי יציאות אני מניח שזה ממש WISHFUL THINKING כי המכשיר כבר יצא...
דילוג על פרסומות כבר ידוע שלא יהיה בגלל סיבות חוקיות (זה חושף אותם לתביעות מצד המפרסמים והערוצים המסחריים).
דילוג על פרסומות כבר ידוע שלא יהיה בגלל סיבות חוקיות (זה חושף אותם לתביעות מצד המפרסמים והערוצים המסחריים).
INFO Part 1
עופר, אני מקוה שאחד הלינקים שנתת למנהל YES הוא של האשכול הזה ושזה יגיע להן שצריך בתוך החברה.
מתוך שיעמום השבת ציירתי איך נראה המסך INFO האידאלי, מבחינתי. אתם מוזמנים להביא ביקורת.
נאלצתי לפצל את הקובץ, החצי השני בהודעה הבאה, אילו ידעתי איך לגרום להצגה מיידית שלו הייתי עושה את זה (עופר, אתה מוזמן לערוך את הודעה הזו אם אתה יודע איך "לשפר" את התצוגה)
מתוך שיעמום השבת ציירתי איך נראה המסך INFO האידאלי, מבחינתי. אתם מוזמנים להביא ביקורת.
נאלצתי לפצל את הקובץ, החצי השני בהודעה הבאה, אילו ידעתי איך לגרום להצגה מיידית שלו הייתי עושה את זה (עופר, אתה מוזמן לערוך את הודעה הזו אם אתה יודע איך "לשפר" את התצוגה)
כן, אורך התוכנית בדקות זה מידע מאוד חשוב. הקו הכתום הזה לא אומר כלום, כי חצי מלא יכול להיות 10 דקות מתוכנית של 20 דקות, או שעה וחצי מתוכנית של שלוש. וחסרה גם אפשרות להקליט ערוץ מסוים בשעה מסוימת, כל שבוע, או כל יום, כמו שיש בוידאו מהסוג הכי פשוט: יש יותר קל לבצע מאשר לדאוג שה EPG יהיה מתוקתק.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

לא נראה לי שהם מתכוננים לשנות UI בשלב הזה, אבל באמת כל הכבוד על ההשקעה!
תודה, תודה.
לא מדובר רק על UI, יש כאך בקשה ליעל את מנגנון הזמנת הקלטות. בעבר הרחוק הייתי מנוי הוט וזה אחד הדברים שהם השקיעו בו: הפעלה נוחה של פונקציות המערכת.
אני אכן רוצה, בזמן שאני מטייל במצב INFO עם החצים, אפשרות להזמין הקלטה לפי החלונית הנוכחית מבלי להיכנס למדריך תוכניות המלא וכו'"
כנ"ל רוצה לדעת (כפי ש- drixie ציינה/ציין?) כמה זמן עבר מתחילת התוכנית וכמה עוד נשאר
וגם כן את סוג התוכנית, אחרת לפי מה אני אחפש בתפריט של "סוגי תוכניות"
מבחינת שרשראות ערוצים, יש את זה להוט, וזה פשוט מפשט מאוד לדפדף לפי שרשרת, אם זה שרשרת לכל חבר במשפחה או לפי בחירה אישית אחרת
שאר הפירוטכניקה באה להראות שניתן לספק את כל המידע, שהיום מפצלים לשתי חלוניות (HELP ו-INFO), על חלונית אחת, ויותר.
באופן כללי, אני רוצה להגיע למידע בפונקציות בכמה שפחות לחיצות על השלט.
כל שיפור לכיוון שיביאו אנשי יס, גם אם לא מתאים לאידאל, אני אקדם בברכה.
לא מדובר רק על UI, יש כאך בקשה ליעל את מנגנון הזמנת הקלטות. בעבר הרחוק הייתי מנוי הוט וזה אחד הדברים שהם השקיעו בו: הפעלה נוחה של פונקציות המערכת.
אני אכן רוצה, בזמן שאני מטייל במצב INFO עם החצים, אפשרות להזמין הקלטה לפי החלונית הנוכחית מבלי להיכנס למדריך תוכניות המלא וכו'"
כנ"ל רוצה לדעת (כפי ש- drixie ציינה/ציין?) כמה זמן עבר מתחילת התוכנית וכמה עוד נשאר
וגם כן את סוג התוכנית, אחרת לפי מה אני אחפש בתפריט של "סוגי תוכניות"
מבחינת שרשראות ערוצים, יש את זה להוט, וזה פשוט מפשט מאוד לדפדף לפי שרשרת, אם זה שרשרת לכל חבר במשפחה או לפי בחירה אישית אחרת
שאר הפירוטכניקה באה להראות שניתן לספק את כל המידע, שהיום מפצלים לשתי חלוניות (HELP ו-INFO), על חלונית אחת, ויותר.
באופן כללי, אני רוצה להגיע למידע בפונקציות בכמה שפחות לחיצות על השלט.
כל שיפור לכיוון שיביאו אנשי יס, גם אם לא מתאים לאידאל, אני אקדם בברכה.
- oferlaor
- מנהל

לגבי זמן שנותר בתוכנית, אני מסכים. לגבי הקלטה, זה קל מאוד, דפדוף בחלון INFO וגם ב-EPG ולחיצה כל כפתור REC מקליט את מה שמסומן. זה עובד יפה...
מה שלי חסר באמת זה שם התוכנית באנגלית (אם קיימת) וסוג התוכנית.
מה שלי חסר באמת זה שם התוכנית באנגלית (אם קיימת) וסוג התוכנית.