new girl
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78926
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
אף פעם לא ממש הבנתי מה כולם מתלהבים מזואי דשנל. היא חביבה, אבל התסרוקת שלה והסגנון שלה כמו של ילדה בת 12 בשלב הבירורים מה בדיוק מתאים לה.
הסדרה new girl זה כמעט אחד לאחד האופי של דשנל. מבולבלת, לא ממש ברור מי נגד מי. בגדול היא עוברת לגור לדירה עם שלושה גברים (לצערי זה שמשך אותי לסדרה - דיימון וויאנס הגדול, היה בפיילוט אך בחר להמשיך בסדרה אחרת ולכן הוחלף בפרקי ההמשך).
השילוב הזה של עולם הבנות מול עולם הבנים מודגש כאן מאוד.
הסדרה הזויה. אפילו מאוד הזויה. אבל ככל שהיא ממשיכה, היא מפסיקה להיות מבולבלת והופכת ליותר ממוקדת, וליותר מוצלחת. בפרקים האחרונים ששודרו בארה"ב כבר ראיתי בפירוש ניצוצות של גאונות בעוד שבפרקים הראשונים שקלתי בכל פעם עם לטרוח ולראות את הפרקים.
אם הסדרה ממשיכה ככה, אז היה תהיה תחליף טוב ל big bang theory שהדרדרה מאוד בעונה האחרונה בעיני וכבר בקושי מצחיקה אותי.
הסדרה new girl זה כמעט אחד לאחד האופי של דשנל. מבולבלת, לא ממש ברור מי נגד מי. בגדול היא עוברת לגור לדירה עם שלושה גברים (לצערי זה שמשך אותי לסדרה - דיימון וויאנס הגדול, היה בפיילוט אך בחר להמשיך בסדרה אחרת ולכן הוחלף בפרקי ההמשך).
השילוב הזה של עולם הבנות מול עולם הבנים מודגש כאן מאוד.
הסדרה הזויה. אפילו מאוד הזויה. אבל ככל שהיא ממשיכה, היא מפסיקה להיות מבולבלת והופכת ליותר ממוקדת, וליותר מוצלחת. בפרקים האחרונים ששודרו בארה"ב כבר ראיתי בפירוש ניצוצות של גאונות בעוד שבפרקים הראשונים שקלתי בכל פעם עם לטרוח ולראות את הפרקים.
אם הסדרה ממשיכה ככה, אז היה תהיה תחליף טוב ל big bang theory שהדרדרה מאוד בעונה האחרונה בעיני וכבר בקושי מצחיקה אותי.
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
חשבתי פעמיים אם להוריד את הסדרה, אין לי יותר מדיי זמן פנוי לכן אני בורר את הסדרות באופן כמעט מוחלט..
ההמלצות שלך בסרטים דווקא פגעו בטעם שלי כמעט לחלוטין
אתן לסדרה הזו צ'אנס
ההמלצות שלך בסרטים דווקא פגעו בטעם שלי כמעט לחלוטין
אתן לסדרה הזו צ'אנס
- danielobreja
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 465
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 3 פעמים
בנתיים ראיאת הפרק הראשון ולא הכי אהבתי
how you doin ?
-
oferlaor
- מנהל

כמו שכתבתי, זו לא סדרה נורמלית. משהו בה לגמרי לא מסתדר וקום. בסופו של דבר איכשהו ה עובד, אם כי זה בהחלט לא עובד מההתחלה אלא משהו שנבנה לאט לאט. הפרקים הראשונים משונים מאוד.
חייב לציין שזה סדרה יותר צ׳יק פליק מאשר לבנים אבל בכל זאת אני נהנה ממנה יותר ויותר.
חייב לציין שזה סדרה יותר צ׳יק פליק מאשר לבנים אבל בכל זאת אני נהנה ממנה יותר ויותר.
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
בגלל זה לקחתי ידידה ואיתה אני רואה את הסדרה, היא לשם שינוי צוחקת... ואני ?oferlaor כתב: חייב לציין שזה סדרה יותר צ׳יק פליק מאשר לבנים אבל בכל זאת אני נהנה ממנה יותר ויותר....
אני שמח שהיא שמחה...
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73359
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
הפרק הראשון היה בהחלט מעיק, לא הצלחתי לשרוד עד סופו.
תודה על ההמלצה, לרב יש לנו טעם די חופף, הפעם אני מוותר
תודה על ההמלצה, לרב יש לנו טעם די חופף, הפעם אני מוותר
-
oferlaor
- מנהל

כמו שכתבתי, הפרקים הראשונים מעט מעיקים, אבל ההמשך מוצלח בהרבה, אחרי שהסדרה מצאה את המסלול שלה.
אני מאוד נהנה ממנה כעת.
אני מאוד נהנה ממנה כעת.