נתחיל בזה: אני ממש לא מומחה אלא חובבן שקל מאוד לסובב סביב האצבע.
הציעו לי את החמודים האלו במחיר ריצפה מתצוגה.
עוד לא שמעתי אותם כי ראיתי שהם לא במצב טוב... נראה שאיזה בחור נחמד החליט שהוא לוחץ על הממברנות מהאלומיניום באמצע ומכניס אותן פנימה כי למה לא להרוס סט של 15K. ראיתי בחטף טוויטר אחד בקדמי וטוויטר אחד באחורי לחוצים פנימה וגם דרייבר אמצעי באחד הקדמיים קצת מעוקם.
השאלה שלי עד כמה זה הורס? איך לבדוק אותם נכון בשביל להבין עד כמה המצב חמור או נסלח...
האם אפשר ושווה לתקן? איפה? מה המחירים?
חברים, בבקשה, תעזרו לי ואל תתנו לכרישים לאכול אותי... ממש נדלקתי עליהם עד שהורדתי את הכיסוי...
אני שמעתי את ה683 ולא התלהבתי בכלל, נשמעו לי יותר כמו רעש מאשר רמקולים, אבל זו דעתי בלבד, להרבה חובבי B&W הרמקולים הללו נחשבים BANG FOR BUCK....
אני לא הייתי קונה רמקול עם פגם (או יותר נכון "פגמים" ברבים) שכזה, אפילו אם אין הבדל בסאונד (וקשה לי להאמין שאכן כך), פסיכולוגית לא יכולתי לחיות עם זה ששילמתי כמה אלפים על משהו "תקול" - גם אם זה כמה אלפים פחות מהמחיר המלא. בדיוק כמו שאני מעדיף לרכוש בגדים ממותגים מקומיים מאשר לשים סכום דומה על זיוף של מעצב - האנלוגיה נראת לי הגיונית משום מה.
תבקש הצעת מחיר להחלפת כל הדרייברים הפגומים מתוך הנחה שתוכל לעשות את זה בהמשך, לאט לאט כשייתפנה לך הכסף.
אם זה כל הפגם שלהם זה כמו לקנות אופנוע שיש לו פיירינג דפוקים (לא שאסי).....מתקנים וזה כמו חדש...
kipikipod כתב:אני שמעתי את ה683 ולא התלהבתי בכלל, נשמעו לי יותר כמו רעש מאשר רמקולים, אבל זו דעתי בלבד, להרבה חובבי B&W הרמקולים הללו נחשבים BANG FOR BUCK....
אני לא הייתי קונה רמקול עם פגם (או יותר נכון "פגמים" ברבים) שכזה, אפילו אם אין הבדל בסאונד (וקשה לי להאמין שאכן כך), פסיכולוגית לא יכולתי לחיות עם זה ששילמתי כמה אלפים על משהו "תקול" - גם אם זה כמה אלפים פחות מהמחיר המלא. בדיוק כמו שאני מעדיף לרכוש בגדים ממותגים מקומיים מאשר לשים סכום דומה על זיוף של מעצב - האנלוגיה נראת לי הגיונית משום מה.
S0L0 כתב:נתחיל בזה: אני ממש לא מומחה אלא חובבן שקל מאוד לסובב סביב האצבע.
הציעו לי את החמודים האלו במחיר ריצפה מתצוגה.
עוד לא שמעתי אותם כי ראיתי שהם לא במצב טוב... נראה שאיזה בחור נחמד החליט שהוא לוחץ על הממברנות מהאלומיניום באמצע ומכניס אותן פנימה כי למה לא להרוס סט של 15K. ראיתי בחטף טוויטר אחד בקדמי וטוויטר אחד באחורי לחוצים פנימה וגם דרייבר אמצעי באחד הקדמיים קצת מעוקם.
השאלה שלי עד כמה זה הורס? איך לבדוק אותם נכון בשביל להבין עד כמה המצב חמור או נסלח...
האם אפשר ושווה לתקן? איפה? מה המחירים?
חברים, בבקשה, תעזרו לי ואל תתנו לכרישים לאכול אותי... ממש נדלקתי עליהם עד שהורדתי את הכיסוי...
...
S0L0
השאלה היא מהו מחיר ריצפה שקבלת ?
יתכן ותוכל לקבל אחרים מתצוגה לא פגומים במחיר מצויין .
kipikipod כתב:אני שמעתי את ה683 ולא התלהבתי בכלל, נשמעו לי יותר כמו רעש מאשר רמקולים, אבל זו דעתי בלבד, להרבה חובבי B&W הרמקולים הללו נחשבים BANG FOR BUCK....
9000ES, במיוחד בהקשר המלא של ההודעה של קיפי, אני לא רואה שום בעיה עם הניסוח. לא עושה לו טוב באוזניים - לגיטימי מאוד. לי המגברים של לין נשמעים רזים ומשעממים - אז? לאחרים הם נהדרים. זה היופי פה - הסובייקטיביות.
ran_carney כתב:מרטין, לתקן פיירינגים זה חתיכת סיפור יקר
9000ES, במיוחד בהקשר המלא של ההודעה של קיפי, אני לא רואה שום בעיה עם הניסוח. לא עושה לו טוב באוזניים - לגיטימי מאוד. לי המגברים של לין נשמעים רזים ומשעממים - אז? לאחרים הם נהדרים. זה היופי פה - הסובייקטיביות.
אני מבין שבעצם צריך לעשות את זה בכפפות של משי ויתכן שבסופו של דבר, בעוד תוספת תשלום, אגיע למצב "כמו חדש" בחצי מחיר.
כל חמשת הרמקולים מוצעים לי ב-4.5K כשמחיר השוק הוא סביב 15K - אומנם לפי זאפ אבל זה המדד הכי טוב שמצאתי.
ממי אני יכול לקבל הצעת מחיר ולדעת שהעבודה תהיה מקצועית והחלקים יהיו מקוריים? וסליחה על הבורות...
...
ran_carney
כל אחד יכול לכתוב מה שהוא חושב שהוא מרגיש .B&W זה לא רמקול שצורם לאוזניים .
9000ES,
אכן, כל אחד יכול לכתוב מה שהוא רוצה. מצד שני, אם אגיד שהשמש זורחת במערב ושוקעת במזרח - זה לא יהפוך את זה לנכון.
האם לפני שאנשים מסוימים הגדירו את קליפש כרמקול שצורם לאוזניים, גם אסור היה להגיד שהם צורמים?
כבודו של אדם במקומו מונח - ואם לו הם צורמים - אז כך הדבר. אם לא היה שומע את הרמקולים ואומר שהם צורמים על בסיס ביקורות - ניחא.
הבחור שמע את הרמקולים, וזו התחושה שלו. אולי השידוך היה בעייתי, ואולי האקוסטיקה הייתה מחורבנת, ואולי סתם עבר עליו יום לא טוב ולמרות כל האמור -- כבודו של המסר - גם כן - במקומו עומד.
...
ran_carney
כל אחד יכול לכתוב מה שהוא חושב שהוא מרגיש .B&W זה לא רמקול שצורם לאוזניים .
...
kipikipod
ממתי רמקול של B&W נשמע רעשני .
...
מהשניה הראשונה שהושמע לנו.
...
אז לא שמעת טוב ...
אתה מוזמן לשמוע אותם בשנית ....צורמים הם בטח לא
וואו, קיקו. מבין שיש לך b&w, אבל זה לא כאילו אסור לאהוב אותם. יש לך גם כבלים של מונסטר, לא? האם זה הופך גם אותם לטובים לכולם בהכרח?
סובייקטיביות ופרופורציות רבותיי, לא צריך הרבה יותר מזה. במיוחד כשכל התחום שהתכנסנו כאן לשמו מבוסס בסופו של דבר על סובייקטיביות, אחרת כולנו היינו רוכשים את אותם מוצרים בדיוק.
אמת אבסולוטית בנוגע לאיכות צליל היא רעיון אוטופי, לא יותר מזה.
...
kipikipod
...
...
אז לא שמעת טוב ...
...
kipikipod
...
...
אז לא שמעת טוב ...
...
אני מבין שיש לך כאלו, אני מצטער, לא בכוונתי לפגוע.
אני ואמי באנו במטרה לשמוע אותם מראש והתאכזבנו מאוד.
ran_carney כתב:וואו, קיקו. מבין שיש לך b&w, אבל זה לא כאילו אסור לאהוב אותם. יש לך גם כבלים של מונסטר, לא? האם זה הופך גם אותם לטובים לכולם בהכרח?
סובייקטיביות ופרופורציות רבותיי, לא צריך הרבה יותר מזה. במיוחד כשכל התחום שהתכנסנו כאן לשמו מבוסס בסופו של דבר על סובייקטיביות, אחרת כולנו היינו רוכשים את אותם מוצרים בדיוק.
אמת אבסולוטית בנוגע לאיכות צליל היא רעיון אוטופי, לא יותר מזה.
...
רן ידידי ..אף אחד לא חייב לאהוב את מה שאני אוהב ואפילו עדיף שכך ..אבל להגיד על הרמקולים האלה שהם רעש זה עניין אחר ..שמעתי בחיי עד היום לא מעט רמקולים חלקם נשמעו לי מעולה וחלקם פחות וזה לגיטימי וזכותך לא לאהוב ..אבל יש גם דרך להביע את הדברים .
שבת שלום