סט של B&W 683 + 685 + HTM62 מתצוגה - הצילו!

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
S0L0 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 30
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

נתחיל בזה: אני ממש לא מומחה אלא חובבן שקל מאוד לסובב סביב האצבע.

הציעו לי את החמודים האלו במחיר ריצפה מתצוגה.
עוד לא שמעתי אותם כי ראיתי שהם לא במצב טוב... נראה שאיזה בחור נחמד החליט שהוא לוחץ על הממברנות מהאלומיניום באמצע ומכניס אותן פנימה כי למה לא להרוס סט של 15K. ראיתי בחטף טוויטר אחד בקדמי וטוויטר אחד באחורי לחוצים פנימה וגם דרייבר אמצעי באחד הקדמיים קצת מעוקם. (U)

השאלה שלי עד כמה זה הורס? איך לבדוק אותם נכון בשביל להבין עד כמה המצב חמור או נסלח...
האם אפשר ושווה לתקן? איפה? מה המחירים?

חברים, בבקשה, תעזרו לי ואל תתנו לכרישים לאכול אותי... ממש נדלקתי עליהם עד שהורדתי את הכיסוי...

S0L0 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #2 

יתחבר ל-ONKYO 609 מתצוגה אם זה רלוונטי...

פשוט במחיר שמבקשים מתצוגה אני יכול להגשים חלום ישן בלי שהאישה תוריד לי את הראש.
אני בטוח שיש כאן כאלו שמבינים אותי :D

kipikipod
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1617
נתן תודות: 165 פעמים
קיבל תודות: 72 פעמים

שליחה #3 

אני שמעתי את ה683 ולא התלהבתי בכלל, נשמעו לי יותר כמו רעש מאשר רמקולים, אבל זו דעתי בלבד, להרבה חובבי B&W הרמקולים הללו נחשבים BANG FOR BUCK....

אני לא הייתי קונה רמקול עם פגם (או יותר נכון "פגמים" ברבים) שכזה, אפילו אם אין הבדל בסאונד (וקשה לי להאמין שאכן כך), פסיכולוגית לא יכולתי לחיות עם זה ששילמתי כמה אלפים על משהו "תקול" - גם אם זה כמה אלפים פחות מהמחיר המלא. בדיוק כמו שאני מעדיף לרכוש בגדים ממותגים מקומיים מאשר לשים סכום דומה על זיוף של מעצב - האנלוגיה נראת לי הגיונית משום מה.
Utopia

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766
נתן תודות: 121 פעמים
קיבל תודות: 155 פעמים

שליחה #4 

אי אפשר לדעת באיזה מצב הרמקולים בלי תמונות אבל על סמך מה שאתה אומר הייתי מציע לך לשקול את הרכישה בזהירות כי בסופו של יום אומרים שזול עולה ביוקר.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #5 

תבקש הצעת מחיר להחלפת כל הדרייברים הפגומים מתוך הנחה שתוכל לעשות את זה בהמשך, לאט לאט כשייתפנה לך הכסף.
אם זה כל הפגם שלהם זה כמו לקנות אופנוע שיש לו פיירינג דפוקים (לא שאסי).....מתקנים וזה כמו חדש...
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #6 

kipikipod כתב:אני שמעתי את ה683 ולא התלהבתי בכלל, נשמעו לי יותר כמו רעש מאשר רמקולים, אבל זו דעתי בלבד, להרבה חובבי B&W הרמקולים הללו נחשבים BANG FOR BUCK....

אני לא הייתי קונה רמקול עם פגם (או יותר נכון "פגמים" ברבים) שכזה, אפילו אם אין הבדל בסאונד (וקשה לי להאמין שאכן כך), פסיכולוגית לא יכולתי לחיות עם זה ששילמתי כמה אלפים על משהו "תקול" - גם אם זה כמה אלפים פחות מהמחיר המלא. בדיוק כמו שאני מעדיף לרכוש בגדים ממותגים מקומיים מאשר לשים סכום דומה על זיוף של מעצב - האנלוגיה נראת לי הגיונית משום מה.
...
kipikipod

ממתי רמקול של B&W נשמע רעשני .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #7 

S0L0 כתב:נתחיל בזה: אני ממש לא מומחה אלא חובבן שקל מאוד לסובב סביב האצבע.

הציעו לי את החמודים האלו במחיר ריצפה מתצוגה.
עוד לא שמעתי אותם כי ראיתי שהם לא במצב טוב... נראה שאיזה בחור נחמד החליט שהוא לוחץ על הממברנות מהאלומיניום באמצע ומכניס אותן פנימה כי למה לא להרוס סט של 15K. ראיתי בחטף טוויטר אחד בקדמי וטוויטר אחד באחורי לחוצים פנימה וגם דרייבר אמצעי באחד הקדמיים קצת מעוקם. (U)

השאלה שלי עד כמה זה הורס? איך לבדוק אותם נכון בשביל להבין עד כמה המצב חמור או נסלח...
האם אפשר ושווה לתקן? איפה? מה המחירים?

חברים, בבקשה, תעזרו לי ואל תתנו לכרישים לאכול אותי... ממש נדלקתי עליהם עד שהורדתי את הכיסוי...
...
S0L0

השאלה היא מהו מחיר ריצפה שקבלת ?

יתכן ותוכל לקבל אחרים מתצוגה לא פגומים במחיר מצויין .

kipikipod
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

9000es כתב:
kipikipod כתב:אני שמעתי את ה683 ולא התלהבתי בכלל, נשמעו לי יותר כמו רעש מאשר רמקולים, אבל זו דעתי בלבד, להרבה חובבי B&W הרמקולים הללו נחשבים BANG FOR BUCK....

...
kipikipod

...
מהשניה הראשונה שהושמע לנו.
Utopia

ran_carney
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1919
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 57 פעמים

שליחה #9 

מרטין, לתקן פיירינגים זה חתיכת סיפור יקר :wink:

9000ES, במיוחד בהקשר המלא של ההודעה של קיפי, אני לא רואה שום בעיה עם הניסוח. לא עושה לו טוב באוזניים - לגיטימי מאוד. לי המגברים של לין נשמעים רזים ומשעממים - אז? לאחרים הם נהדרים. זה היופי פה - הסובייקטיביות.

adirbooking
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2206
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 105 פעמים

שליחה #10 

ran_carney כתב:מרטין, לתקן פיירינגים זה חתיכת סיפור יקר :wink:

9000ES, במיוחד בהקשר המלא של ההודעה של קיפי, אני לא רואה שום בעיה עם הניסוח. לא עושה לו טוב באוזניים - לגיטימי מאוד. לי המגברים של לין נשמעים רזים ומשעממים - אז? לאחרים הם נהדרים. זה היופי פה - הסובייקטיביות.
...
(Y)
צדיק אחד בסדום (f)

S0L0 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #11 

תודה לכם

אני מבין שבעצם צריך לעשות את זה בכפפות של משי ויתכן שבסופו של דבר, בעוד תוספת תשלום, אגיע למצב "כמו חדש" בחצי מחיר.
כל חמשת הרמקולים מוצעים לי ב-4.5K כשמחיר השוק הוא סביב 15K - אומנם לפי זאפ אבל זה המדד הכי טוב שמצאתי.

ממי אני יכול לקבל הצעת מחיר ולדעת שהעבודה תהיה מקצועית והחלקים יהיו מקוריים? וסליחה על הבורות...

adirbooking
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2206
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 105 פעמים

שליחה #12 

זה באמת מחיר רצפתי.. במיוחד שמוכרים כיום 683 יד שניה ב-4-5K...

נראה לי שהרמקולים הללו עברו מסכת התעללות ואתה זה שראית אותם - לפי תיאוריך לא הייתי משקיע בהם 1K אפילו..

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #13 

...
ran_carney

כל אחד יכול לכתוב מה שהוא חושב שהוא מרגיש .B&W זה לא רמקול שצורם לאוזניים .

ran_carney
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #14 

9000ES,
אכן, כל אחד יכול לכתוב מה שהוא רוצה. מצד שני, אם אגיד שהשמש זורחת במערב ושוקעת במזרח - זה לא יהפוך את זה לנכון.
האם לפני שאנשים מסוימים הגדירו את קליפש כרמקול שצורם לאוזניים, גם אסור היה להגיד שהם צורמים?
כבודו של אדם במקומו מונח - ואם לו הם צורמים - אז כך הדבר. אם לא היה שומע את הרמקולים ואומר שהם צורמים על בסיס ביקורות - ניחא.
הבחור שמע את הרמקולים, וזו התחושה שלו. אולי השידוך היה בעייתי, ואולי האקוסטיקה הייתה מחורבנת, ואולי סתם עבר עליו יום לא טוב ולמרות כל האמור -- כבודו של המסר - גם כן - במקומו עומד.

Sagims
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1386
נתן תודות: 267 פעמים
קיבל תודות: 98 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #15 

9000es כתב:

...
ran_carney

כל אחד יכול לכתוב מה שהוא חושב שהוא מרגיש .B&W זה לא רמקול שצורם לאוזניים .
...
(Y) (Y)

Sagims
חבר ותיק
חבר ותיק
יצירת קשר:

שליחה #16 

kipikipod כתב:
9000es כתב:

...
kipikipod

...
...
אז לא שמעת טוב ...
אתה מוזמן לשמוע אותם בשנית ....צורמים הם בטח לא

ran_carney
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #17 

וואו, קיקו. מבין שיש לך b&w, אבל זה לא כאילו אסור לאהוב אותם. יש לך גם כבלים של מונסטר, לא? האם זה הופך גם אותם לטובים לכולם בהכרח?

סובייקטיביות ופרופורציות רבותיי, לא צריך הרבה יותר מזה. במיוחד כשכל התחום שהתכנסנו כאן לשמו מבוסס בסופו של דבר על סובייקטיביות, אחרת כולנו היינו רוכשים את אותם מוצרים בדיוק.

אמת אבסולוטית בנוגע לאיכות צליל היא רעיון אוטופי, לא יותר מזה.

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #18 

kiko11 כתב:
kipikipod כתב:
9000es כתב:

...
kipikipod

...
...
אז לא שמעת טוב ...
...
(Y) (Y)

kipikipod
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #19 

kiko11 כתב:
kipikipod כתב:
9000es כתב:

...
kipikipod

...
...
אז לא שמעת טוב ...
...
אני מבין שיש לך כאלו, אני מצטער, לא בכוונתי לפגוע.

אני ואמי באנו במטרה לשמוע אותם מראש והתאכזבנו מאוד.
Utopia

Sagims
חבר ותיק
חבר ותיק
יצירת קשר:

שליחה #20 

ran_carney כתב:וואו, קיקו. מבין שיש לך b&w, אבל זה לא כאילו אסור לאהוב אותם. יש לך גם כבלים של מונסטר, לא? האם זה הופך גם אותם לטובים לכולם בהכרח?

סובייקטיביות ופרופורציות רבותיי, לא צריך הרבה יותר מזה. במיוחד כשכל התחום שהתכנסנו כאן לשמו מבוסס בסופו של דבר על סובייקטיביות, אחרת כולנו היינו רוכשים את אותם מוצרים בדיוק.

אמת אבסולוטית בנוגע לאיכות צליל היא רעיון אוטופי, לא יותר מזה.
...
רן ידידי ..אף אחד לא חייב לאהוב את מה שאני אוהב ואפילו עדיף שכך ..אבל להגיד על הרמקולים האלה שהם רעש זה עניין אחר ..שמעתי בחיי עד היום לא מעט רמקולים חלקם נשמעו לי מעולה וחלקם פחות וזה לגיטימי וזכותך לא לאהוב ..אבל יש גם דרך להביע את הדברים .
שבת שלום

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”