איך מוסיפים scarpers ועוד...?
שלום,
אני חדש עם XBMC וזה נראה מעולה ומבטיח. יש לי כמה שאלות.
1. לא ברור לי איך אני מוסיף SCARPER של SRATIM כדיי שהמידע שעל הסרט יהיה בעברית.
2. איך מוסיפים צפייה בערוצים של MAKO, NANA10, וואלה, רדיו ועוד ערוצים ברשת?
תודה לכל העוזרים,
אלווון
תודה לכל העוזרים,
אלווון
מישהו? עזרה?alooon כתב:שלום,
תודה לכל העוזרים,
אלווון...
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
תשובות
1. אני לא יודע אם אפשר להוסיף SCRAPER של SRATIM אבל אני יודע שיש אפשרות ב-THETVDB וכד' לקבל מידע בעברית. אני לא בטוח איך. יש מדריכים פה בפורום לגבי זה - כלומר איך לקרוא לקבצים כדי שהמידע הנכון יירד ובעברית.
2. כדי להוסיף SCRAPERים עבור ערוץ 10 מאקו ורשת כנס לשירשור שנקרא xbmc plugins מחדש. תוריד את ה-REPOSITORY של sbentin ותתקין את הפלאגינים שמעניינים אותך. האיכות לצערנו לא מדהימה אבל הפלאגין עובד היטב.
בשביל רדיו אני ממליץ על TUNEIN RADIO, אחלה תוסף ! מאפשר גם לחפש תחנות אינטרנטיות וגם לשמוע תחנות באיזור שלנו (בתכלס בארץ
) אפילו די בקלות בלי חיפוש.
2. כדי להוסיף SCRAPERים עבור ערוץ 10 מאקו ורשת כנס לשירשור שנקרא xbmc plugins מחדש. תוריד את ה-REPOSITORY של sbentin ותתקין את הפלאגינים שמעניינים אותך. האיכות לצערנו לא מדהימה אבל הפלאגין עובד היטב.
בשביל רדיו אני ממליץ על TUNEIN RADIO, אחלה תוסף ! מאפשר גם לחפש תחנות אינטרנטיות וגם לשמוע תחנות באיזור שלנו (בתכלס בארץ
1. מצאתי בתוך מערכת -> הגדרות -> הרחבות -> חפש, חיפשתי את הערך SRATIM ומצאתי אותו והוספתי אותו וכעת הוא מופיע לי בהגדרות של הסרטים למשיכת מידע. מעולה. זה מה שרציתי.
2. מצאתי את האתר הבא עם סקראפרים לערוצים שונים כמו ערוץ 10 , מקו, רשת, וואלה, ערוץ ילדים, הוט, וכו וכו. הלינק לאתר הוא:
http://code.google.com/p/xb-israel/
3. תודה על הרדיו, יש גם רדיו ישראלי באתר לעיל.
תודה לעוזרים.
2. מצאתי את האתר הבא עם סקראפרים לערוצים שונים כמו ערוץ 10 , מקו, רשת, וואלה, ערוץ ילדים, הוט, וכו וכו. הלינק לאתר הוא:
http://code.google.com/p/xb-israel/
3. תודה על הרדיו, יש גם רדיו ישראלי באתר לעיל.
תודה לעוזרים.
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
xb-israel
למיטב ידיעתי לא עודכן כבר הרבה זמן... רשת עדיין עובד שם אבל לא יודע לגבי השאר (מאקו בטוח שלא). תבדוק אם הדברים עובדים.
רק לידע כללי - אם אתה מתקין את ה-REPO של sbentin אז תדע לך שאתה צריך להסיר את xb-israel כי יש התנגשות שמות של רשת.
לדעתי TUNEIN מנצח אבל זו רק דעתי
רק לידע כללי - אם אתה מתקין את ה-REPO של sbentin אז תדע לך שאתה צריך להסיר את xb-israel כי יש התנגשות שמות של רשת.
לדעתי TUNEIN מנצח אבל זו רק דעתי