האזנה הייתה במשך של יותר משעתיים.
הרמקולים היו מחוברים למונו בלוקים של מנלי MAHI שמוציאים 40 Watts כל אחד
הפרה היה גם של מנלי מסוג Shrimp -המקור היה של electrocompaniet שחובר לממיר
מסוג orelle da-188.
טוב מה אני אגיד לכם,כבר בשנייה הראשונה הבנתי שאני מאזין לאחד הרמקולים המוזיקליים ביותר ששמעתי,למרות מראהו הצנוע למדי,האם מסתתר משהו אחר בתוך הרמקול?
אכן כן.
הרמקול נותן במה רחבה,איזון טונאלי,צלילים כל כך נעימים לאוזן,באסים כמו שצריך -טובים ומורגשים, אך לא שולטים{כמו שאני אוהב}פירוט,מידים נחמדים, ולא מרגישים שהמוזיקה מנגנת מכיוון הרמקול -אלא מהמרכז.
רמקול שמנגן מוזיקה מכל הסגנונות{שאני מאזין}ברמה טובה ואחידה.{בלי נפילות}
אין ספק שהוא אחד הרמקולים המהנים ביותר שיש...לתקציבים האלה.
עכשיו למבחן האמיתי! -האזנה בבית, בתנאים המוכרים ובאקוסטיקה שיש לנו בבית- אם היתרונות? או החסרונות שיש בזה?
הסט אפ הנ"ל נמצא אצלי משעות הערב,ערן הגיע אלי חיבר את הכול, בדק שהכול בסדר,שתינו כוס בירה...ויאללה לעבודה.
אני בהאזנה קרוב לשש שעות, לכל סוגי המוזיקה שלי -ג'אז,רוק,קלאסית, וישראלית.
עובדה אחת כמעט שכחתי לציין -כל הסט אפ הנ"ל נמצא אצלי שלם, מלבד הCD כך שחיברנו את ה DVD שלי מסוג מרנץ 4200 שלמען האמת לא עושה בושות.{מחובר לממיר}
ואני כרגע מאזין לבטהובן סמפוניה מספר 3 "EROICA" ודי קשה לי לקבוע עובדות נחרצות, צריך כמובן יותר זמן.
סיכום ביניים,אין ספק שבתנאים "שונים" כל רמקול נשמע אחרת! -וזהו למעשה המבחן האמיתי של כל רמקול.
בנוסף, איך הרמקול הנ"ל יעמוד מול המתחרים שמחכים לו בפתחו של כל יצרן/ייבואן? ימים יגידו.
אבל ברור לי לחלוטין שקשים הם חיי האודיופילים בחיפושם אחרי הרמקול שממש ירגש אותם! -למרות תקציבים של 30/20K - ואפילו יותר...
המשך יבוא...