עלה ב-HOT ערוץ Nat Geo wild HD
זה יהיה כנראה בשיטת מצליח כמו ערוץ MEZZO HD.liav5000 כתב:השאלה אם הוא יתווסף לחבילת ה HD
או שיימכר כערוץ בודד לאחר תקופת החשיפה ?...
בתחילה יורידו את הערוץ וידרשו תשלום. ברגע שיראו שלא הרבה פראיירים יקפצו
על המציאה פשוט יוסיפו אותו לאחת החבילות.
התפקיד שלנו זה פשוט להצביע ברגליים ולא להזמין אותו כערוץ נפרד.
רק אז נזכה לקבל אותו במחיר סביר.
- פילפלון
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 235
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
כרגע הערוץ אינו HD בכלל
רואים בבירור שמדובר ב אפסקייל,אפילו ב EPG לא מצויין שהתוכן 16:9.
הקיצור עוד פלופ כמו ערוצי הסרטים ב HD,
עד עכשיו לא היה סרט אחד באיכות צפייה שמתקרבת למה שהיה בערוץ 504 לפני השינוי.
הקיצור עוד פלופ כמו ערוצי הסרטים ב HD,
עד עכשיו לא היה סרט אחד באיכות צפייה שמתקרבת למה שהיה בערוץ 504 לפני השינוי.
חבר יקר, אם אתה רואה פה איכות HD, מומלץ שתשקיע את כספך באופטמטריסט נורמלי.erezcap כתב:איך אני אוהב את הערוץ הזה ועוד ב HD זה רק חיות נטו , עכשיו אני רואה ,נקווה שלא יעלה כסף או יהיה בחבילה ....
בברכה, חבריך על כבישי מדינת ישראל.
סתם תגובה קנטרנית ודיי קנאית ....רד לקרקע .MrMoris כתב:חבר יקר, אם אתה רואה פה איכות HD, מומלץ שתשקיע את כספך ב אופטומטריסט נורמלי.erezcap כתב:איך אני אוהב את הערוץ הזה ועוד ב HD זה רק חיות נטו , עכשיו אני רואה ,נקווה שלא יעלה כסף או יהיה בחבילה ....
בברכה, חבריך על כבישי מדינת ישראל....
רשמתי תגובה דומה ברוח זו בפייסבוק של הוט, שאם הם חושבים שהם יצליחו לגבות כסף על ערוץ נפרד ללא שום קשר לחבילה כלשהי כמו שהם ניסו לעשות עם ערוץ Mezzo HD, ועוד בפרט שזה נשיונל ג'אוגרפיק במחיר של 23.90 ש"ח, אז הם חיים בסרט. רשמתי להם שהערוץ צריך להיות חלק מחבילת הפרימיום. הרי בסופו של דבר זה יביא הרבה יותר אנשים לחבילת הפרימיום והם ירוויחו יותר כסף מאיזה ערוץ בודד שכאילו שווה יותר מכולם. כמובן שזכיתי להתעלמות.dor8 כתב:זה יהיה כנראה בשיטת מצליח כמו ערוץ MEZZO HD.liav5000 כתב:השאלה אם הוא יתווסף לחבילת ה HD
או שיימכר כערוץ בודד לאחר תקופת החשיפה ?...
בתחילה יורידו את הערוץ וידרשו תשלום. ברגע שיראו שלא הרבה פראיירים יקפצו
על המציאה פשוט יוסיפו אותו לאחת החבילות.
התפקיד שלנו זה פשוט להצביע ברגליים ולא להזמין אותו כערוץ נפרד.
רק אז נזכה לקבל אותו במחיר סביר....
אפילו את ערוצי הפורנו שלהם הם שמים בחבילה...

אז ערוץ נשיונל ג'אורפיק מסכן אי אפשר לשים בחבילה?
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
מבחינת תלונות אני לא חושב שהאשם באיכות הם הוט , זה לא הערוץ שלהם .. לעומת ערוצי הסרטים שלהם לדוג׳.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
הנה, הם מתחילים להתקפל:

ז"א שחבילת הטבע שלהם תהיה 27.90 ש"ח ותכיל 3 ערוצים (N.G. Wild, N.G. Wild HD, N.G. Adventure) במקום 24.90 ש"ח ושני ערוצי SD. זה פער לא קטן בין ערוץ שרצו לקחת עליו 23.90 ש"ח לבין צירוף לחבילה קיימת ב- 3 ש"ח בלבד... בשקט בשקט, בין התגובות, הם משחילים דברים שלא היו רשומים בהצהרה המקורית.

ז"א שחבילת הטבע שלהם תהיה 27.90 ש"ח ותכיל 3 ערוצים (N.G. Wild, N.G. Wild HD, N.G. Adventure) במקום 24.90 ש"ח ושני ערוצי SD. זה פער לא קטן בין ערוץ שרצו לקחת עליו 23.90 ש"ח לבין צירוף לחבילה קיימת ב- 3 ש"ח בלבד... בשקט בשקט, בין התגובות, הם משחילים דברים שלא היו רשומים בהצהרה המקורית.
גם אני. לא אשלם שקל יותר. 390 ש"ח לחודש לחבילת הוט מגה + חיבור 30Mbps + פלטינום זה די והותר, אבל ההודעה הזו על תשלום של 3 ש"ח זה מראה על מגמה ברורה.DorM כתב:אני חושב כפרנציפ לא לשלם להם תוספת, שיתנו אותו בחינם בחבילת פלטינום....
למה? הם הקימו את כל ערוצי הסרטי בHD, כאשר כולם פשוט נראים נורא וכלל לא משדרים HD.erezcap כתב:סתם תגובה קנטרנית ודיי קנאית ....רד לקרקע .MrMoris כתב:חבר יקר, אם אתה רואה פה איכות HD, מומלץ שתשקיע את כספך ב אופטומטריסט נורמלי.erezcap כתב:איך אני אוהב את הערוץ הזה ועוד ב HD זה רק חיות נטו , עכשיו אני רואה ,נקווה שלא יעלה כסף או יהיה בחבילה ....
בברכה, חבריך על כבישי מדינת ישראל.......
אני זוכר יפה מאוד את האיכות של ערוץ 504 שהיתה יחסית מצויינת לעומת כל הערוצי הסרטי HD החדשים שלהם.
ואני בטוח שהם ממשיכים לעשות את הרמאות הזאת גם בערוצים נוספים כמו ה NG WILD.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
תפסיקו לעשות מזה כזה סיפור,הוט אולי עושה אפסקייל להרבה תוכניות מערוצי הסרטים ושדרת את זה בערוצי הHD ,אבל הפעם זה לא אשמתם ,NG Wild HD זה לא ערוץ שלהם ויוצא שאם גם לא אחראים אם הערוץ משדר באיכות גרועה .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2