Yes Streamer - בתשלום החל מ-1/3 עם חיוב אוטומטי
קיבלתי הודעה בממיר שהחל מהחודש הבא אחוייב ב-9.99 ש"ח לחודש בעבור השירות, שעד כה ניתן בחינם.
גם אתם קיבלתם את ההודעה?
ובלי שום קשר (ועם קשר) תקופת ההתחייבות שלי אמורה להסתיים בעוד כחצי שנה.
נראה לכם שאוכל לשכנע אותם לאפשר לי את השירות ללא תשלום?
גם אתם קיבלתם את ההודעה?
ובלי שום קשר (ועם קשר) תקופת ההתחייבות שלי אמורה להסתיים בעוד כחצי שנה.
נראה לכם שאוכל לשכנע אותם לאפשר לי את השירות ללא תשלום?
נערך לאחרונה על ידי royik ב 06/02/2012 8:38, נערך פעם 1 בסך הכל.
היי royik,
השירות אכן היה צפוי להתחיל בחיוב החל מפברואר 2012, אך הוחלט להאריך את תקופת הטבת השקת השירות בחינם עד לתאריך 01.03.12.
לגבי המשך ההתקשרות, אם אכן אתה לקראת סיום מבצע נשמח לבדוק תנאי מבצע חדשים עבורך
לשם כך- אתה מוזמן לפנות אלי למייל [email protected] עם פרטי בעל המנוי ב-yes.
המשך יום נעים
השירות אכן היה צפוי להתחיל בחיוב החל מפברואר 2012, אך הוחלט להאריך את תקופת הטבת השקת השירות בחינם עד לתאריך 01.03.12.
לגבי המשך ההתקשרות, אם אכן אתה לקראת סיום מבצע נשמח לבדוק תנאי מבצע חדשים עבורך
לשם כך- אתה מוזמן לפנות אלי למייל [email protected] עם פרטי בעל המנוי ב-yes.
המשך יום נעים
גלית
פניות הציבור
yes
פניות הציבור
yes
קונים סטרימר ייעודי עם אפשרויות מתקדמות בתשלום חד פעמי ולא צריך לשלם על סטרימר מוגבל.
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
אבי... מה אתה חושב שיקרה ?
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
אם הם הולכים לחייב על זה אז זה לא יכול להיות גימיק כמו שזה היה עד עכשיו. במינימום - ממש במינימום - הם חייבים לתקן את בעיית יחסי המסך שממש הורסת את כל הסרטים שמנסים לנגן (הסדרות משודרות ב-16:9 אז זאת לא בעיה), להוסיף אופציה נוחה ויעילה לרשימות ניגון למוזיקה ואופציה לעשות שאפל (עירבוב). זה המינימום הנדרש, וזה עדיין לא יהפוך את הסטרימר של יס לסטרימר מלא אמיתי.
לדעתי אם הם לא יסדרו את הבעיות האלה, ואחרות שאין לי כוח לפרט, וישדרגו את הסטרימר משמעותית, הם פשוט יגרמו ללקוחות שלהם להכיר את עולם הסטרימינג ואלה יעזבו את יס ויקנו סטרימר ייעודי וזהו.
להיות יותר טובים מהוט זה לא מספיק היום
לדעתי אם הם לא יסדרו את הבעיות האלה, ואחרות שאין לי כוח לפרט, וישדרגו את הסטרימר משמעותית, הם פשוט יגרמו ללקוחות שלהם להכיר את עולם הסטרימינג ואלה יעזבו את יס ויקנו סטרימר ייעודי וזהו.
להיות יותר טובים מהוט זה לא מספיק היום
זאת בדיחה, נכון?
YES מספקים ללקוחות שלהם סטרימר מוגבל, שכדי "ליהנות" ממנו יש לשלם את דמי המנוי (לערוצים שבהם אין צורך כשיש סטרימר), ועל השירות הזה עוד לוקחים כסף?
בחיי, פראיירים לא מתים...
YES מספקים ללקוחות שלהם סטרימר מוגבל, שכדי "ליהנות" ממנו יש לשלם את דמי המנוי (לערוצים שבהם אין צורך כשיש סטרימר), ועל השירות הזה עוד לוקחים כסף?
בחיי, פראיירים לא מתים...
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde
- agent__smith
- חבר מכור קשה

אני חושב שאם הם ייגבו כסף על השירות כברירת מחדל זו עילה לתביעה ייצוגית....
יש פה בפורום נציגי יס, תקראו ותפנימו ! אתם לא יכולים לעשות זאת ככה.
תקפיאו את השירות כברירת מחדל ותפתחו רק למי שלחץ אוקיי על ההסכם שבו מפורט תשלום חודשי, זה כבר הגיוני יותר.
יש פה בפורום נציגי יס, תקראו ותפנימו ! אתם לא יכולים לעשות זאת ככה.
תקפיאו את השירות כברירת מחדל ותפתחו רק למי שלחץ אוקיי על ההסכם שבו מפורט תשלום חודשי, זה כבר הגיוני יותר.
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
פשוט לא להאמין, כל פיפס קטן ביס עולה כסף ולא מעט.
שלט להחלפה - 50 שקל.
סטרימר - 10 שקל.
VOD - רק השירות 10 שקלים.
ערוצי פרימיום - כסף
ספורט - 50 -100 שקל לחודש.
עוד מעט יגבו כסף גם על לחיצות תכופות בשלט וזפזופ מוגזם.
מעניין שיש להם מליוני שקלים לשרוף על פרסומות מושקעות במקום לנסות ולבוא לקראת הלקוחות שמשלמים להם כל חודש הון תועפות.
שלט להחלפה - 50 שקל.
סטרימר - 10 שקל.
ערוצי פרימיום - כסף
מעניין שיש להם מליוני שקלים לשרוף על פרסומות מושקעות במקום לנסות ולבוא לקראת הלקוחות שמשלמים להם כל חודש הון תועפות.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
לכל הלקוחות של yes במקום להלין תפצו את רחשי ליבכם בפייסבוק של yes
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
צודק !shraga007 כתב:פשוט לא להאמין, כל פיפס קטן ביס עולה כסף ולא מעט.
שלט להחלפה - 50 שקל.
סטרימר - 10 שקל.
ערוצי פרימיום - כסף
מעניין שיש להם מליוני שקלים לשרוף על פרסומות מושקעות במקום לנסות ולבוא לקראת הלקוחות שמשלמים להם כל חודש הון תועפות....
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
טוב,
אז זה העניין.
באמת, אבל באמת שקיוויתי, ורציתי לחשוב שיס קוראים פה ומפנימים, אבל אני מצטער לאמר שהתבדיתי.
היום, אחרי שקראתי את התגובות פה, חשבתי לעצמי, מה יותר טוב מליצור קשר עם יס, ולחזור לפה עם בשורה חיובית.
אז יצרתי קשר עם שירות הלקוחות של יס, ושאלתי מתי מסתיימת תקופת החסד של ה-Streamer, וכפי שגלית, נציגת YES שכותבת פה באתר (ד"א, נציגה מאד חביבה, ועזרה לי לא פעם) כתבה, השירות אכן היה אמור לרדת כבר בתחילת פברואר, אבל ניתנה ארכה עד ל-1/3.
לשאלתי, האם ב-1/3 השירות ינותק אוטומטית ואם אהיה מעוניין, אני כבר אצור קשר עם יס?
ענתה לי הנציגה: "לא, השירות ימשיך ואתה תחוייב בצורה אוטומטית...".
כמובן שאין טעם להתווכח עם הנציגה וגם לא היה צורך, סה"כ היא היתה אדיבה וענתה בצורה עניינית, מה גם שלא היא קובעת את הכללים, לכן ביקשתי ממנה לנתק אותי כבר עכשיו מהשירות (אני יודע שאני אשכח לעשות את זה בזמן).
אם כך, קחו בחשבון, החל מה-1/3, כל מי שמחובר ל-YES Streamer, יתחיל להיות מחוייב אוטומטית, אם לא יתנתק מהשירות ביוזמתו, או יגיע עם YES לאיזושהי הבנה בקשר לחבילה שכוללת את ה-Streamer בתוכה.
חבל שזה כך, ציפיתי להתנהלות אחרת
אז זה העניין.
באמת, אבל באמת שקיוויתי, ורציתי לחשוב שיס קוראים פה ומפנימים, אבל אני מצטער לאמר שהתבדיתי.
היום, אחרי שקראתי את התגובות פה, חשבתי לעצמי, מה יותר טוב מליצור קשר עם יס, ולחזור לפה עם בשורה חיובית.
אז יצרתי קשר עם שירות הלקוחות של יס, ושאלתי מתי מסתיימת תקופת החסד של ה-Streamer, וכפי שגלית, נציגת YES שכותבת פה באתר (ד"א, נציגה מאד חביבה, ועזרה לי לא פעם) כתבה, השירות אכן היה אמור לרדת כבר בתחילת פברואר, אבל ניתנה ארכה עד ל-1/3.
לשאלתי, האם ב-1/3 השירות ינותק אוטומטית ואם אהיה מעוניין, אני כבר אצור קשר עם יס?
כמובן שאין טעם להתווכח עם הנציגה וגם לא היה צורך, סה"כ היא היתה אדיבה וענתה בצורה עניינית, מה גם שלא היא קובעת את הכללים, לכן ביקשתי ממנה לנתק אותי כבר עכשיו מהשירות (אני יודע שאני אשכח לעשות את זה בזמן).
אם כך, קחו בחשבון, החל מה-1/3, כל מי שמחובר ל-YES Streamer, יתחיל להיות מחוייב אוטומטית, אם לא יתנתק מהשירות ביוזמתו, או יגיע עם YES לאיזושהי הבנה בקשר לחבילה שכוללת את ה-Streamer בתוכה.
חבל שזה כך, ציפיתי להתנהלות אחרת
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2611
- שם מלא: יואב בן חורין
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
אבי, תודה על האינפורמציהAviBiton כתב:טוב,
אז זה העניין.
חבל שזה כך, ציפיתי להתנהלות אחרת...
הם די יורים לעצמם ברגל,
כי יש פה קבוצה שעד היום עבדה בשת"פ עם יס על מנת לשפר את הסטרימר שלהם (מיותר לציין שלרוב הקבוצה הזאת יש בבית סטרימרים הרבה יותר טובים).
כנראה (ואני מדבר בשם עצמי- שהייתי עם הקבוצה במשרדי יס כדי לעזור להם להשתפר), שחברי הקבוצה תעזוב את השירות, וגם את התמיכה פה בפורום שמשרת המון משתמשים של יס שנכנסים לפורום בפעם הראשונה רק כדי לקבל את התמיכה והפתרונות שאמורים היו לקבל מיס.
עצם זה שהם לא פתרו את כל בעיות הילדות של המוצר, ובכל זאת מתחילים לחייב עליו, הוא די לא ברור לי.
הרי מעט מאוד אנשים יסכימו לשלם על מוצר שאינו עובד במלואו.
- agent__smith
- חבר מכור קשה

יש פה איזה עורך דין שיכול לתת את דעתו בנושא ?
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
זה לא כל כך מטריד אותי אם יהיה Yes Streamer או לא.
לא ממש השתמשתי בו ביומיום, יש לי סטרימר מצויין שמחובר לטלויזיה.
רוב השימוש שלי בו היה כדי לעזור קצת לתמיכה, למצוא באגים, או בקיצור בטא טסטר.
מה שכן מטריד אותי זה שיש כוונה לקחת כסף מאנשים וללא ידיעתם ואישורים, ולצורך העניין, לכתוב הודעה בממיר שלא בטוח שיש מי שקורא אותה, זה לא נחשב ידיעה ואישור.
אני מקווה שהם יתעשתו שם ב-YES לפני סוף החודש...
royik,
היות ואתה פותח השרשור, אני ממליץ לך לשנות את הכותרת למשהו אינפורמטיבי (זו כבר לא שאלה "מעתה בתשלום?").
אולי למשהו כמו: Yes Streamer - בתשלום החל מ-1/3 עם חיוב אוטומטי.
לא ממש השתמשתי בו ביומיום, יש לי סטרימר מצויין שמחובר לטלויזיה.
רוב השימוש שלי בו היה כדי לעזור קצת לתמיכה, למצוא באגים, או בקיצור בטא טסטר.
מה שכן מטריד אותי זה שיש כוונה לקחת כסף מאנשים וללא ידיעתם ואישורים, ולצורך העניין, לכתוב הודעה בממיר שלא בטוח שיש מי שקורא אותה, זה לא נחשב ידיעה ואישור.
אני מקווה שהם יתעשתו שם ב-YES לפני סוף החודש...
royik,
היות ואתה פותח השרשור, אני ממליץ לך לשנות את הכותרת למשהו אינפורמטיבי (זו כבר לא שאלה "מעתה בתשלום?").
אולי למשהו כמו: Yes Streamer - בתשלום החל מ-1/3 עם חיוב אוטומטי.
נערך לאחרונה על ידי AviBiton ב 05/02/2012 13:11, נערך פעם 1 בסך הכל.