קודם כל, מזל טוב ליום ההולדת
אתה מתאר טיול כמעט זהה למשהו שאני עשיתי לפני שלוש שנים בערך. היה פשוט תענוג!
- ברומא הקפה הכי טוב הוא דווקא במקומות הקטנים ולא הכי ידועים. טאצה דורו, למשל, די אכזבו אותי.
את הקפה הכי טוב שתיתי דווקא באיזו מאפייה קטנה באיזור הואתיקן, ברחוב צדדי ולא חשוב במיוחד.
כך שהטיפ הכי טוב שלי: אל תפחד לנסות בכל מני מקומות, במיוחד אם אתה רואה שהמקומיים שותים שם.
אפשר בהחלט לוותר על רוב בתי הקפה המומלצים בלונלי פלאנט.
- הקפה הכי טוב בדרכים הוא ב-autogrill. זוהי רשת מסעדות / חנויות נוחיות גדולות שתמצא כמעט בכל תחנת דלק גדולה בדרכים הראשיות.
הם מחזיקים ציוד טוב, באריסטות מיומנים וקפה מאוד טרי. הקפה שם היה תמיד מעולה.
- סן ג'ימניאנו הוא אחד המקומות הכי רומנטיים שיש בעולם, לדעתי. הייתי שם לפני 12 שנים, אני זוכר ארוחת ערב קסומה במסעדה (עם תיירות מאנגליה ואוסטרליה וחבר טוב). אחחח... היו ימים

במקום כזה עזוב ת'קפה. תהנה מהאווירה!
- אני לא יודע כמה זמן אתם מתכוונים לבלות באגמים, אבל אני ממליץ לקצר ולהיות שם לילה אחד לכל היותר. זה מקום מדהים, אבל בתקופה הזו של השנה הוא עזוב ויחסית עצוב (וגם קר שם מאוד). אנחנו היינו יומיים בלאגו די גארדה ועוד יום בקומו. בדיעבד הייתי מוותר על גארדה ונוסע רק לקומו, כי הוא יותר יפה - במיוחד הנהיגה שם בכבישים המפותלים. יש שם בית קפה מעולה, שתינו בו קפה מדהים ואכלנו עוגת תפוחים משגעת. הבעיה שאני לא זוכר איפה זה היה
בכל אופן - זו מדינה מדהימה עם אוכל משובח. אל תוותר על קפה איפה שרק אפשר והקדש המון המון זמן לבליסת גלידה ללא הכרה
יא אללללללללה איזה כיף לכם!
תהנו!