איך ה-Leadtek WinFast TV2000 XP Expert?
מאחר וזה פורום שעוסק ב-HTPC, אני מנחש שלאנשים פה יש מושג לא מבוטל בקשר לכרטיסי טלוויזיה.
אז בעיקרון זה למחשב הסולידי שלי ולא ל-HTPC, אבל עדיין אשמח לביקורת.
זה כרטיס ששווה כ-300 שקל, נכון, לא ברמה של pvr-150, אבל זה התקציב שלי.
קראתי עליו המון ביקורות, אבל ביקורת נוספת לא מזיקה.
אז מה דעתכם? הוא שווה משהו?
אני יודע שהוא לא יוכל לפענח את שידורי היס שלי, ולכן אני אחבר את הממיר דרך A/V, אז האיכות תהיה נורמלית?
ויש לכם הצעות יותר טובות עד 400 ש"ח?
תודה רבה על העזרה!
אז בעיקרון זה למחשב הסולידי שלי ולא ל-HTPC, אבל עדיין אשמח לביקורת.
זה כרטיס ששווה כ-300 שקל, נכון, לא ברמה של pvr-150, אבל זה התקציב שלי.
קראתי עליו המון ביקורות, אבל ביקורת נוספת לא מזיקה.
אז מה דעתכם? הוא שווה משהו?
אני יודע שהוא לא יוכל לפענח את שידורי היס שלי, ולכן אני אחבר את הממיר דרך A/V, אז האיכות תהיה נורמלית?
ויש לכם הצעות יותר טובות עד 400 ש"ח?
תודה רבה על העזרה!
אני עובד לפי zap (אלא אם יש לך מקור יותר טוב?)
והכי זול שמצאתי זה 580.
אבל לצורך העניין, גם 500 שקל זה די יקר.
את הכרטיס של לידטק אני קונה ב-300 בערך, אז אם אני אומר 400 אני ממש מגזים חחח
אגב, מה זה ה-IR בלאסטר שמדברים עליו? הכוונה שהשלט של הכרטיס יהיה כמו שלט אוניברסלי שישלוט על הממיר או משהו כזה?
והכי זול שמצאתי זה 580.
אבל לצורך העניין, גם 500 שקל זה די יקר.
את הכרטיס של לידטק אני קונה ב-300 בערך, אז אם אני אומר 400 אני ממש מגזים חחח
אגב, מה זה ה-IR בלאסטר שמדברים עליו? הכוונה שהשלט של הכרטיס יהיה כמו שלט אוניברסלי שישלוט על הממיר או משהו כזה?
לאשתי יש אחד כזה מותקן במחשב, מחובר ישירות לקיר (ערוצים אנלוגיים בכבלים). הוא בסדר, כל עוד כשאתה מקליט אתה לא עושה שום דבר רציני אחר על המחשב (כמו לשחק) - הוא מאוד אינטנסיבי על הCPU כי כל הקידוד נעשה בתוכנה (וכמובן טוחן את הדיסק הקשיח).
אה, ומסך מחשב שמתבוננים בו מקרוב מציג באכזריות את האיכות הנחותה של השידורים בארץ, לפחות בכבלים.... צריך לשבת רחוק יחסית, או לחבר את המחשב לטלוויזיה ולצפות בה. אבל זה בלי קשר לכרטיס עצמו.
אה, ומסך מחשב שמתבוננים בו מקרוב מציג באכזריות את האיכות הנחותה של השידורים בארץ, לפחות בכבלים.... צריך לשבת רחוק יחסית, או לחבר את המחשב לטלוויזיה ולצפות בה. אבל זה בלי קשר לכרטיס עצמו.