היי זקוק לעזרתכם בבקשה

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
benny123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6111
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 994 פעמים

שליחה #1 

למישהו כאן יצא להתקל במוצר הבא?
Ployer MOMO mini
הנה מידע אודותיו http://www.superzonewholesale.com/ploye ... p2990.html
זהו מכשיר האנדרואיד הראשון שלי ורכשתי אותו יותר בשביל נגן כי יש לי אייפון אז אני לא צריך מעבר
לצערי אפילו בתור נגן הוא לא ממלא את תפקידו ויש אטיות ניכרת לעין בעת הרצת סרטי וידיאו של xvid ואפילו בעת הפעלת שירים בפורמט mp3 יש לציין שהקבצים יושבים על הזכרון הפנימי ולא בכרטיס חיצוני.
ניסיתי מלא אפליקציות מהחנות אך כולן מסתכמות בבעיות הזהות הללו, מעבר לזה אני לא מצליח להציג כתוביות בעברית באף צורה, אתרים ברשת אין בעיה לראות עברית, התקנתי את ה-anykeybord ואין לי בעיה לכתוב בעברית אבל הצגת קבצי SRT אין לי דרך :|
אני יודע שקניתי חתיכת *** סיני - במחיר שהוא הוצע לי 60 דולר עם כל היכולות המפורסמות והסרטונים ברשת היה קשה לעמוד בפיתוי, במציאות המסך מגע ממש *** ולא רגיש למגע ולו במעט, זה מלחמה איתו עד שאני מצליח ללחוץ.. אבל בתאכלס אם הוא יריץ סרטים עם תרגום חיצוני בעברית אז אני אהיה שמח ביותר...
אשמח לכל עזרה שהיא, סך הכל אני ממש חדש בתחום האנדרואיד ואין לי מושג בזה... תודה מראש!! [/b]

EliHaboosh
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTMobile
עורך ראשי HTMobile
תגובות: 3321
נתן תודות: 137 פעמים
קיבל תודות: 847 פעמים

שליחה #2 

נסה אפליקציית bsplayer
אלי חבוש

benny123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #3 

ניסיתי להוריד ולהתקין, התוכנה קורסת לי על ההתחלה עם הודעה של שגיאה לא צפוייה :?

benny123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #4 

הזוי ביותר (i) אחרי התקנת כרטיס זכרון 8 ג"ב בנוסף ל-4 הפנימי המכשיר טס...
סרטים עפים בכיף, כנל מוזיקה וכל המכשיר מרגיש יותר מהיר ויציב לא מצליח איך הכרטיס זכרון עשה את השינוי הזה....
התקנתי תוכנה בשם mVideoplayer אשר מומלצת בחום, תומכת בתרגום חיצוני ובעברית מושלם ויש לה שלל פיצ'רים.
לצערי מה שחסר לי בה זה TVOUT שיש בנגן הוידיאו המובנה בנגן אבל הוא מאידך לא תומך בתרגום חיצוני, האם למישהו יש המלצה לתוכנה שתומכת בתרגום העברי וגם ב-TVOUT? יש לציין שה-mvideoplayer הינה חינמית לחלוטין וניתנת להורדה מהמרקט.
למוזיקה הורדתי ווינאמפ פרו... סקייפ לא הצלחתי להפעיל הוא לא מצליח להתחבר ליוזר שלי למרות ש-IM+ כן אבל הוא תומך לי רק בטקסט ולא בשיחות לייב למרות שיש מיקרופון בנגן, לדעתי חסמו את האופצייה ב-FW אבל אין לי מושג איך להתעסק בזה ואני מפחד להרוס את המכשיר...
המסך מגע ממש מעיק אני לא רגיל למסך כזה... והתעסקתי עם מסכי מגע עם התנגדות אבל זה הכי מעפן שנתקלתי בו.
חוצמזה לנגן הזה יש פוטנציאל ניצול רב ביחס לעלות של 60$. אני אעלה סקירה אני מקווה בהמשך לשימושכם...

(Y)

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”