HTC sensation XE Vs. Samsung Galaxy Nexus
-
Fibonacchi
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 18
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אהלן,
אני די מתלבט בין שני המכשירים האלו.
מצד אחד שמעתי על בעיית אחיזה,מה שנקרא Death Grip ב-HTC sensation שמשפיעה בצורה דרסטית על איכות הקליטה של הסיגנל ב-Wifi ומצד שני יש את הבעיות של ה-Nexus החדש כגון בעיית הווליום הידועה והסוללה החלשה,יחד עם ה-MultiTouch של המסך.
אז קודם כל,האם הבעיות האלו(בשני המכשירים) קיימות רק בגרסאות ובתדרי שידור שונים או שזה באופן גורף עבור כל המכשירים?האם זה רק בארה"ב/אירופה/אוסטרליה או גם פה בארץ.?
בשורה התחתונה,מה כדאי לי לרכוש?
Fibonacchi
אני די מתלבט בין שני המכשירים האלו.
מצד אחד שמעתי על בעיית אחיזה,מה שנקרא Death Grip ב-HTC sensation שמשפיעה בצורה דרסטית על איכות הקליטה של הסיגנל ב-Wifi ומצד שני יש את הבעיות של ה-Nexus החדש כגון בעיית הווליום הידועה והסוללה החלשה,יחד עם ה-MultiTouch של המסך.
אז קודם כל,האם הבעיות האלו(בשני המכשירים) קיימות רק בגרסאות ובתדרי שידור שונים או שזה באופן גורף עבור כל המכשירים?האם זה רק בארה"ב/אירופה/אוסטרליה או גם פה בארץ.?
בשורה התחתונה,מה כדאי לי לרכוש?
Fibonacchi
ב-GNEX כצפוי אין כבר את הבעיה של ווליום שיורד.
סוללה היא עקב אכילס ברוב הסמרטפונים.
ואיזו בעיה במולטיטאצ'?
אם כבר חסרונות, אז:
מצלמה
ווליום חלש של הספיקר שניתן פחות או יותר להתגבר עליה
אין אפשרות הרחבה עם SDCARD ואין מצב MASS USB STORAGE
מעבר לזה הטלפון הזה תענוג עד עכשיו והכי כיף שאתה נשאר עדכני עם רומים שנבנים ישירות מהסורסים של גוגל.
סוללה היא עקב אכילס ברוב הסמרטפונים.
ואיזו בעיה במולטיטאצ'?
אם כבר חסרונות, אז:
מצלמה
ווליום חלש של הספיקר שניתן פחות או יותר להתגבר עליה
אין אפשרות הרחבה עם SDCARD ואין מצב MASS USB STORAGE
מעבר לזה הטלפון הזה תענוג עד עכשיו והכי כיף שאתה נשאר עדכני עם רומים שנבנים ישירות מהסורסים של גוגל.
קובי
-
Fibonacchi
-
- חבר שרק התחיל

תודה על התגובה המהירה.
אם אין כבר את ה"בעיה בווליום" אז אני מבין מזה שזו הייתה בעיית תוכנה שלאחר עידכון גרסה תוקנה לא?
ראיתי שדיברו בכמה סרטונים שונים על בעיה במולטיטאצ',כאשר מניחים יותר מאצבע אחת על המסך (בעיקר בשימוש במשחקים שדורשים שימוש ביותר מאצבע אחת)-השאלה אם זה נכון או שגם זה תוקן כבאג תוכנתי?
בכל אופן,בארץ נמכרת הגרסה של ה-16GB או שיש גם את ה-32G?
Fibonacchi.
אם אין כבר את ה"בעיה בווליום" אז אני מבין מזה שזו הייתה בעיית תוכנה שלאחר עידכון גרסה תוקנה לא?
ראיתי שדיברו בכמה סרטונים שונים על בעיה במולטיטאצ',כאשר מניחים יותר מאצבע אחת על המסך (בעיקר בשימוש במשחקים שדורשים שימוש ביותר מאצבע אחת)-השאלה אם זה נכון או שגם זה תוקן כבאג תוכנתי?
בכל אופן,בארץ נמכרת הגרסה של ה-16GB או שיש גם את ה-32G?
Fibonacchi.
- JogoBonito
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 141
- נתן תודות: 23 פעמים
אני הייתי הולך על הגלקסי נקסוס רק בגלל העדכונים הישירים מגוגל.
עם זאת, אם אתה לא לחוץ - שווה לראות מה עם הגלקסי 3 אולי.
עם זאת, אם אתה לא לחוץ - שווה לראות מה עם הגלקסי 3 אולי.
-
Fibonacchi
-
- חבר שרק התחיל

מה זה אומר מבחינתי שיש לו עידכונים ישירים מגוגל?זה בעצם חוסך ממני ביצוע עידכון גרסה שמתשחררת דרך החברה(סלקום/פרטנר/פלאפון)/באופן עצמאי?
מבחינת ה-SG nexus,האם יש הבדל אם אני רוכש את המכשיר בארץ או בחו"ל?
Fibonacchi.
Fibonacchi.
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
Fibonacchi,
מכשירי הנקסוס הם מכשירי הפיתוח של גוגל, הם הראשונים לקבל את כל העידכונים.
העידכונים הם OTA (אם אתה לא פותח את המכשיר, אם פתחת אותו, יש רומים מבושלים עם עדכונים).
בכל מקרה, המכשיר לא נמכר פה דרך החברות ולכן אין שום קשר לסלקום/פלאפון/אורנג'.
לגבי הבדל ברכישה מהארץ או מחו"ל, אני לא יודע איזו אחריות נותנות החנויות שמוכרות את המכשיר פה, אבל זהו ההבדל העיקרי, וגם כמובן, עניין התדרים, צריך לוודא שהם מתאימים לשימוש בארץ.
מכשירי הנקסוס הם מכשירי הפיתוח של גוגל, הם הראשונים לקבל את כל העידכונים.
העידכונים הם OTA (אם אתה לא פותח את המכשיר, אם פתחת אותו, יש רומים מבושלים עם עדכונים).
בכל מקרה, המכשיר לא נמכר פה דרך החברות ולכן אין שום קשר לסלקום/פלאפון/אורנג'.
לגבי הבדל ברכישה מהארץ או מחו"ל, אני לא יודע איזו אחריות נותנות החנויות שמוכרות את המכשיר פה, אבל זהו ההבדל העיקרי, וגם כמובן, עניין התדרים, צריך לוודא שהם מתאימים לשימוש בארץ.
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
שלי מ US ואין שום בעיה,Fibonacchi כתב:מה זה אומר מבחינתי שיש לו עידכונים ישירים מגוגל?זה בעצם חוסך ממני ביצוע עידכון גרסה שמתשחררת דרך החברה(סלקום/פרטנר/פלאפון)/באופן עצמאי?
Fibonacchi....
רק צריך להקפיד לא לרכוש בטעות את ה LTE שזה תומך ב CDMA ולא GSM
חוץ מזה , למצוא דיל טוב ולקנות,
-
Fibonacchi
-
- חבר שרק התחיל

אז מה שתואר כבעיה בווליום ובמולטיטאצ'(מסך) תוקן בחלק מעידכון גירסה?Rino כתב:שלי מ US ואין שום בעיה,Fibonacchi כתב:מה זה אומר מבחינתי שיש לו עידכונים ישירים מגוגל?זה בעצם חוסך ממני ביצוע עידכון גרסה שמתשחררת דרך החברה(סלקום/פרטנר/פלאפון)/באופן עצמאי?
Fibonacchi....
חוץ מזה , למצוא דיל טוב ולקנות,...
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
Fibonacchi כתב:אז מה שתואר כבעיה בווליום ובמולטיטאצ'(מסך) תוקן בחלק מעידכון גירסה?Rino כתב:שלי מ US ואין שום בעיה,Fibonacchi כתב:מה זה אומר מבחינתי שיש לו עידכונים ישירים מגוגל?זה בעצם חוסך ממני ביצוע עידכון גרסה שמתשחררת דרך החברה(סלקום/פרטנר/פלאפון)/באופן עצמאי?
Fibonacchi....
חוץ מזה , למצוא דיל טוב ולקנות,......
הכל נפתר , אין שום בעיות עם הווליום או המסך,
- menger
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 185
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
לי יש את ה-sensation xe. אני מאוד נהנה ממנו. לא יכול לתת לך השוואה לנקסוס כי איני מכיר אותו מספיק (רק מה שנכתב כאן בפורומים שונים).
לגבי הזיכרון- המכשיר שלי הגיע עם 16 גיגה. זה מספיק לי - יש לי הרבה תוכנות ומשחקים (לדעתי) ויותר ממחצית של הכרטיס עדיין פנוי. לכן, אני חושב ש- 16 גיגה זיכרון בנקסוס יספיק לך (אלה אם כן אתה רוצה להריץ סרטים MKV). אגב, גרסת 32 גיגה בנקסוס מקפיץ את המחיר בכ- 20%.
יתרון שלא ניתן להתעלם ממנו זה הממשק ה- SENSE במכשירי HTC שנותן חווית שימוש יוצאת מין הכלל.
לגבי הזיכרון- המכשיר שלי הגיע עם 16 גיגה. זה מספיק לי - יש לי הרבה תוכנות ומשחקים (לדעתי) ויותר ממחצית של הכרטיס עדיין פנוי. לכן, אני חושב ש- 16 גיגה זיכרון בנקסוס יספיק לך (אלה אם כן אתה רוצה להריץ סרטים MKV). אגב, גרסת 32 גיגה בנקסוס מקפיץ את המחיר בכ- 20%.
יתרון שלא ניתן להתעלם ממנו זה הממשק ה- SENSE במכשירי HTC שנותן חווית שימוש יוצאת מין הכלל.
-
Fibonacchi
-
- חבר שרק התחיל

שמת לב לתופעה של איבוד סיגנל ה-WIFI כאשר מחזיקים את המכשיר ב-Lanscape mode?כי לא מעט אתרים מדברים על זה שישנה בעיה זה.menger כתב:לי יש את ה-sensation xe. אני מאוד נהנה ממנו. לא יכול לתת לך השוואה לנקסוס כי איני מכיר אותו מספיק (רק מה שנכתב כאן בפורומים שונים).
יתרון שלא ניתן להתעלם ממנו זה הממשק ה- SENSE במכשירי HTC שנותן חווית שימוש יוצאת מין הכלל....
תוכל לתת קצת פרטים ממה שאתה יודע בתור אחד שיש לו את המכשיר?
תודה,
Fibonacchi.
- menger
-
- חבר פעיל מאוד

ביום-יום אני משתמש ב- 3G.
בדקתי בשני מצבי Lanscape - הטייה בשני הצדדים. האות לא אבד והגלישה הייתה חלקה ללא בעיות גלשתי כ- 15 דקות. גם המכוון של עוצמת הקליטה הראה תמיד מלוא הקליטה.
קח בחשבון שלא בצעתי את הבדיקה בתנאי המעבדה אלה בבית. אבדוק שוב מחר באיזה בית קפה - אולי הבעיה מורגשת בשטחים פתוחים. אם אראה שישנה הפרעות קליטה אעדכן כאן.
אתה יכול לשים קישור לדוגמא המציף את הבעייה?
בדקתי בשני מצבי Lanscape - הטייה בשני הצדדים. האות לא אבד והגלישה הייתה חלקה ללא בעיות גלשתי כ- 15 דקות. גם המכוון של עוצמת הקליטה הראה תמיד מלוא הקליטה.
קח בחשבון שלא בצעתי את הבדיקה בתנאי המעבדה אלה בבית. אבדוק שוב מחר באיזה בית קפה - אולי הבעיה מורגשת בשטחים פתוחים. אם אראה שישנה הפרעות קליטה אעדכן כאן.
אתה יכול לשים קישור לדוגמא המציף את הבעייה?
-
Fibonacchi
-
- חבר שרק התחיל

menger כתב:ביום-יום אני משתמש ב- 3G.
אתה יכול לשים קישור לדוגמא המציף את הבעייה?...
יש גם לא מעט כתבות על זה.זו הסיבה היחידה שאני חושש לקחת את המכשיר הזה.
אם יש לך מסקנות מהבדיקה תעדכן.
תודה,
Fibonacchi.[/url]
- menger
-
- חבר פעיל מאוד

ראיתי.
ק"כ, כל הסירטונים מציגים את הדגם הקודם ולא את XE.
לפי הסרטים צריך לגעת בנקודות מסוימות במכשיר, אם כך אפשר להימנע מלגעת באותם הנקודות, להחזיק אחרת.
בעיקבות הסרטונים בצעתי שוב בדיקה, הורדתי את אותה התוכנה מהמרקט, שעליו מתבססת הבדיקה (בסרטון הראשון).
הממצאים שלי:
לא הצלחתי להוריד או להשפיעה לרעה על מהירות הגלישה בעת הבדיקהבשום מצב שניסיתי.
הורדתי מגן (הכיסוי) ובצעתי שוב את הבדיקה. גם כאן ללא ממצאים שליליים.
דווקא רק בגלישה דרך ה- 3G ראיתי השפעה כשנוגעים בנקודה בתחתית המכשיר. כאן המהירות ירדה בין 30-40%.
בקיצור, לא זה שהיה מונע ממני לבחור שוב ב- XE, גם אם הייתי מקבל את ההחלטה עכשיו.
אם אני מאבד אף מחצית מהמהירות באחיזה מאוד מיוחדת, לא נורא, אחזיק אחרת. העיקר שאיכות השמיעה בטלפון מעולה, אין ניתוקים מוזרים, עובד חלק. תותח אמיתי. ברבעון הראשון צפוי לצאת עידכון ל- ICS עם SENSE החדש, אני מחכה...
דבר יחידי שאתה צריך באמת לראות האם מפריע לך את ההשתקפות במסך. אני לא שמתי לב לזה (לא הפריעה לי) עד שנשאלתי בפורום. אני מסתדר עם זה מצויין. אך, זה כמובן פרט סובייקטיבי.
ק"כ, כל הסירטונים מציגים את הדגם הקודם ולא את XE.
לפי הסרטים צריך לגעת בנקודות מסוימות במכשיר, אם כך אפשר להימנע מלגעת באותם הנקודות, להחזיק אחרת.
בעיקבות הסרטונים בצעתי שוב בדיקה, הורדתי את אותה התוכנה מהמרקט, שעליו מתבססת הבדיקה (בסרטון הראשון).
הממצאים שלי:
לא הצלחתי להוריד או להשפיעה לרעה על מהירות הגלישה בעת הבדיקהבשום מצב שניסיתי.
הורדתי מגן (הכיסוי) ובצעתי שוב את הבדיקה. גם כאן ללא ממצאים שליליים.
דווקא רק בגלישה דרך ה- 3G ראיתי השפעה כשנוגעים בנקודה בתחתית המכשיר. כאן המהירות ירדה בין 30-40%.
בקיצור, לא זה שהיה מונע ממני לבחור שוב ב- XE, גם אם הייתי מקבל את ההחלטה עכשיו.
אם אני מאבד אף מחצית מהמהירות באחיזה מאוד מיוחדת, לא נורא, אחזיק אחרת. העיקר שאיכות השמיעה בטלפון מעולה, אין ניתוקים מוזרים, עובד חלק. תותח אמיתי. ברבעון הראשון צפוי לצאת עידכון ל- ICS עם SENSE החדש, אני מחכה...
דבר יחידי שאתה צריך באמת לראות האם מפריע לך את ההשתקפות במסך. אני לא שמתי לב לזה (לא הפריעה לי) עד שנשאלתי בפורום. אני מסתדר עם זה מצויין. אך, זה כמובן פרט סובייקטיבי.
נערך לאחרונה על ידי menger ב 27/02/2012 22:36, נערך פעם 1 בסך הכל.