סמסונג או פנסוניק לחדר
אני מחפשת LCD ''32 לחדר שינה ומצאתי את הפנסוניק U30 ב1920 כולל משלוח והתקנה.
פתאום אני קוראת תגובות ובעיקר ממליצים לי על סמסונג D550 שהיא מעט יותר יקרה.
החשש שלי מסמסונג נובע בעיקר מLCD LED שההורים שלי קנו לפני מס' חודשים שהסאונד שלה הוא כמו של מחשב עם רמקולים זולים (נאמר להם שזה בגלל שהרמקולים הם אחוריים כמו בדגם D550).
עיקר השימושים שלי זה טלוויזיה (צריך לשדרג לממיר HD?) ולעיתים יותר רחוקות סרטים מהמחשב.
איך הפנסוניק לשימושים שלי? האם החשש מהרמקולים של הסמסונג ממשי?
פתאום אני קוראת תגובות ובעיקר ממליצים לי על סמסונג D550 שהיא מעט יותר יקרה.
החשש שלי מסמסונג נובע בעיקר מLCD LED שההורים שלי קנו לפני מס' חודשים שהסאונד שלה הוא כמו של מחשב עם רמקולים זולים (נאמר להם שזה בגלל שהרמקולים הם אחוריים כמו בדגם D550).
עיקר השימושים שלי זה טלוויזיה (צריך לשדרג לממיר HD?) ולעיתים יותר רחוקות סרטים מהמחשב.
איך הפנסוניק לשימושים שלי? האם החשש מהרמקולים של הסמסונג ממשי?
ה U30 זה פחות או יותר אותו מסך פשוט הוא FULLHD מה שלא תורם בגודל 32 לעומת HD-READY במיוחד לסוג הציפייה שלך ,עם מסגרת טיפה עבה לעומת C4 ואם אני זוכר נכון יש לו 2/3 יציאות HDMI , בעקרון מבחינת איכות תמונה זה פחות או יותר אותו מסך (למרות שמשום מה דווקא ה C4 התמונה שלה הייתה טיפה יותר טובה- אולי בגלל כיווונים בחנות) .
סך הכל לקחת מסך טוב אבל היה מיותר לשלם אליו יותר רק בגלל שהו FULLHD ועם עוד חיבורים כזה או אחר כאשר ה C4
מסך יותר מעוצב לדעתי בגלל המסגרת הדקה,זול יותר ועם תמונה לא פחות טובה ואף לפעמיים יותר טובה בגלל שהיא יותר מתאימה לשידורים הרגילים בארץ.
סך הכל לקחת מסך טוב אבל היה מיותר לשלם אליו יותר רק בגלל שהו FULLHD ועם עוד חיבורים כזה או אחר כאשר ה C4
מסך יותר מעוצב לדעתי בגלל המסגרת הדקה,זול יותר ועם תמונה לא פחות טובה ואף לפעמיים יותר טובה בגלל שהיא יותר מתאימה לשידורים הרגילים בארץ.
אני אישית גם התלבטתי אם ללכת על המסך הזה אבל מהר מאוד ירדתי ממנו כי הבנתי שבגודל 32 אינטצ' אין טעם לקנות FULL HD ולשלם יותר.
במקום זה אני מתכוון בזמן הקרוב לקנות טלויזיית LED HD READY גם של פנסוניק בגודל 32 אינטצ' דגם 32X30 במחיר 2290 שזה מחיר יותר נמוך ממחיר בזאפ.
במקום זה אני מתכוון בזמן הקרוב לקנות טלויזיית LED HD READY גם של פנסוניק בגודל 32 אינטצ' דגם 32X30 במחיר 2290 שזה מחיר יותר נמוך ממחיר בזאפ.