נשירת שיער גברים - מישהו התנסה במשהו ועזר לו?
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
את האמת ?
אני דיי צעיר ויש לי מצד אחד את מפרץ שלמה ומצד שני מרינה לא קטנה כלל וזה לא מפריע לי
ההוא שם למעלה ירצה שאהיה קירח - אהיה קירח.
אם שיער היה שווה משהו חביבי הוא לא היה גדל בתחת
אני דיי צעיר ויש לי מצד אחד את מפרץ שלמה ומצד שני מרינה לא קטנה כלל וזה לא מפריע לי
ההוא שם למעלה ירצה שאהיה קירח - אהיה קירח.
אם שיער היה שווה משהו חביבי הוא לא היה גדל בתחת
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
אני יודע על 2 תכשירים שהם היחידים שבאמת נבדקו מדעית ואושרו ע"י מחקרים מדעיים אמיתיים במשך שנים.
האחד הוא מינוקסי 5% (נקרא גם ריגיין או הייר טריט. זה בדיוק אותו דבר, כדאי לקנות את הכי זול למ"ל). הוא מבוסס על החומר מינוקסידיל. הוא לא גורם לשיער לצמוח מחדש אבל הוא מאט מאוד את ההתקרחות ומחזק שורשים קיימים של השיער. אני משתמש בו כבר כמעט עשור...
הטיפול הוא חיצוני, נעשה פעמיים ביום ע"י תרסיס לשיער ועיסוי של החומר אל הקרקפת, והרעיון בחומר הזה שהוא משפר את יעילות כלי הדם באזורי צמיחת השיער.
אפשר לרכוש אותו ללא מרשם רופא.
השני הוא פרופסיה, שזה כדור שלוקחים פעם או פעמיים ביום (לא זוכר בדיוק ומעולם לא השתמשתי בו). הוא ידוע כמאוד אפקטיבי, ממש מצמיח שיער מחדש, והטיפול שלו שונה ממינוקסי - ע"י הורמונים. תופעת לוואי שעלולה לקרות בכדור הזה (סיכוי של כ-1%) היא אובדן החשק המיני. זהו הטיפול שמפורסם לאחרונה הרבה בשילוט חוצות (קמפיין עם "סקפטי" ו"אפקטיבי").
צריך מרשם רופא עור בשבילו.
מכל מיני תכשירים הומאופתיים שלא נחקרו כמו שצריך (כל מיני שיקויים טבעיים, לבבות דקל, שמפו פולטן או ויטמינים) הייתי מתרחק.
מי שמעוניין, את המינוקסי אפשר לקנות ב-drugstore.co.il במחיר יותר זול מאשר ברשתות הגדולות של בתי המרקחת.
האחד הוא מינוקסי 5% (נקרא גם ריגיין או הייר טריט. זה בדיוק אותו דבר, כדאי לקנות את הכי זול למ"ל). הוא מבוסס על החומר מינוקסידיל. הוא לא גורם לשיער לצמוח מחדש אבל הוא מאט מאוד את ההתקרחות ומחזק שורשים קיימים של השיער. אני משתמש בו כבר כמעט עשור...
הטיפול הוא חיצוני, נעשה פעמיים ביום ע"י תרסיס לשיער ועיסוי של החומר אל הקרקפת, והרעיון בחומר הזה שהוא משפר את יעילות כלי הדם באזורי צמיחת השיער.
אפשר לרכוש אותו ללא מרשם רופא.
השני הוא פרופסיה, שזה כדור שלוקחים פעם או פעמיים ביום (לא זוכר בדיוק ומעולם לא השתמשתי בו). הוא ידוע כמאוד אפקטיבי, ממש מצמיח שיער מחדש, והטיפול שלו שונה ממינוקסי - ע"י הורמונים. תופעת לוואי שעלולה לקרות בכדור הזה (סיכוי של כ-1%) היא אובדן החשק המיני. זהו הטיפול שמפורסם לאחרונה הרבה בשילוט חוצות (קמפיין עם "סקפטי" ו"אפקטיבי").
צריך מרשם רופא עור בשבילו.
מכל מיני תכשירים הומאופתיים שלא נחקרו כמו שצריך (כל מיני שיקויים טבעיים, לבבות דקל, שמפו פולטן או ויטמינים) הייתי מתרחק.
מי שמעוניין, את המינוקסי אפשר לקנות ב-drugstore.co.il במחיר יותר זול מאשר ברשתות הגדולות של בתי המרקחת.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- FIRE_WIRE
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3873
- נתן תודות: 420 פעמים
- קיבל תודות: 140 פעמים
אני מוסיף על פיקסיז: מינוקסידיל זו תרופה ששיכת לקבוצה של Vasodilators שגורמים
להרחבת כלי דם קטנים ע"י הרפיית smooth muscle בדופן כלי הדם ובכך משפרים זרימת\אספקת הדם .
התרופה בעיקר מוכרת כטיפול לל"ד במינונים גבוהים והיתגלתה כעוזרת גם להתקרחות .
(בדומה לויאגרה שבמקור היא תרופה ללב, אבל חולי לב שדיווחו על עמידות יתר
)
להרחבת כלי דם קטנים ע"י הרפיית smooth muscle בדופן כלי הדם ובכך משפרים זרימת\אספקת הדם .
התרופה בעיקר מוכרת כטיפול לל"ד במינונים גבוהים והיתגלתה כעוזרת גם להתקרחות .
(בדומה לויאגרה שבמקור היא תרופה ללב, אבל חולי לב שדיווחו על עמידות יתר
נערך לאחרונה על ידי FIRE_WIRE ב 30/01/2012 19:33, נערך פעם 1 בסך הכל.
And the meek shall inherit the earth
...
...
- vladimir71
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 392
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 9 פעמים
השאלה , מה על הפרסום בטלויזיה " אל תהיה סקפטי" שרואים כל יומיים , מישהו ניסה את זה ?
משתמש בפרופסיה בשנתיים האחרונות (מהפרסומת של הסקפטי למי ששאל)
לי לא היו שום תופעות לוואי משום סוג, ואני יכול לומר די בוודאות שזה עובד.
זה הצמיח מעט שיער בחצי שנה הראשונה לשימוש ולאחר מכן פשוט לא צמח ולא המשיך לנשור.
אני התחלתי לקחת כשכבר שמתי לב די בבירור שהשיער דליל יותר משמעותית, אבל לא ראו קרחת. השיער לא חזר להיות מלא כפי שהיה בעבר, אף כפי שאמרתי בהחלט מלא יותר מאשר כשהתחלתי לקחת.
הוא עובד ע״י מניעת הקליטה של דיהיידרו-טסטסטורון (DHT) בגוף. יכול להיות שמוקדם לקבוע ועוד נגלה שזה מזיק, בינתיים יודעים שמניעת הקליטה שלו אם כבר מועילה ויכולה לעזור למנוע מקרים של סרטן הערמונית.
החסרונות העיקריים:
1. ברגע שמפסיקים את הטיפול, כל ההשפעה מתפוגגת. כלומר, תוך זמן מסויים, כל השיער שהוא מנע את נשירתו ינשור. הצד החיובי הוא שזה נכון גם עבור תופעות הלוואי (למי שיש).
2. יחסית יקר. קצת יותר מ200 ש״ח לחודש בכללית מושלם.
3. צריך לזכור לקחת כדור כל יום.
4. אסור לתרום דם במהלך השימוש בכדורים.
מכיר אישית מספר אנשים שלוקחים את הכדורים, אצל כולם התוצאות חיוביות ללא תופעות לוואי. בכל מקרה, צריך לפנות לרופא עור לפני תחילת הטיפול והוא כבר ימליץ על טיפול מתאים.
לי לא היו שום תופעות לוואי משום סוג, ואני יכול לומר די בוודאות שזה עובד.
זה הצמיח מעט שיער בחצי שנה הראשונה לשימוש ולאחר מכן פשוט לא צמח ולא המשיך לנשור.
אני התחלתי לקחת כשכבר שמתי לב די בבירור שהשיער דליל יותר משמעותית, אבל לא ראו קרחת. השיער לא חזר להיות מלא כפי שהיה בעבר, אף כפי שאמרתי בהחלט מלא יותר מאשר כשהתחלתי לקחת.
הוא עובד ע״י מניעת הקליטה של דיהיידרו-טסטסטורון (DHT) בגוף. יכול להיות שמוקדם לקבוע ועוד נגלה שזה מזיק, בינתיים יודעים שמניעת הקליטה שלו אם כבר מועילה ויכולה לעזור למנוע מקרים של סרטן הערמונית.
החסרונות העיקריים:
1. ברגע שמפסיקים את הטיפול, כל ההשפעה מתפוגגת. כלומר, תוך זמן מסויים, כל השיער שהוא מנע את נשירתו ינשור. הצד החיובי הוא שזה נכון גם עבור תופעות הלוואי (למי שיש).
2. יחסית יקר. קצת יותר מ200 ש״ח לחודש בכללית מושלם.
3. צריך לזכור לקחת כדור כל יום.
4. אסור לתרום דם במהלך השימוש בכדורים.
מכיר אישית מספר אנשים שלוקחים את הכדורים, אצל כולם התוצאות חיוביות ללא תופעות לוואי. בכל מקרה, צריך לפנות לרופא עור לפני תחילת הטיפול והוא כבר ימליץ על טיפול מתאים.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- adirbooking
- חבר ותיק

אני אלחץ "דווח" על גניבת זכויות יוצרים !!!MartinHSabag כתב:ניסיתי בזמנו, לא עזר בשיט.
מאז אני אומר:
"שיער זה לא דבר חשוב, אחרת לא היה צומח על הת-ח-ת".........
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46372
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
שמתם לב כי רק גברים קרחים ונשים בסרטים אומרים את זה?integral כתב:+1kiko11 כתב:קרחת זה סקסי ..נשים מתות על זה תאמינו לי
......
- adirbooking
- חבר ותיק

ziv_r כתב:שמתם לב כי רק גברים קרחים ונשים בסרטים אומרים את זה?integral כתב:+1kiko11 כתב:קרחת זה סקסי ..נשים מתות על זה תאמינו לי
.........
- shlomiassaf
- חבר ותיק

- תגובות: 1444
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
כמו בכל דבר אין שחור ולבן...
יש נשים שחולות על קרחת ויש שלא... הרוב לא אבל גם אם נחשב את זה יש יותר מאישה אחת לכל גבר מקריח... אל דאגה....
אגב קרחת זה דבר לגיטמי הרי יש מלא כוכבים בהוליווד שזוכים להיות בין המושכים ביותר והם עם קרחת
מעבר לזה אני מכיר שני חברים שלקחו את הכדורים ונפלו חזק במיטה....
בגדול זה הכל גנטיקה
יש נשים שחולות על קרחת ויש שלא... הרוב לא אבל גם אם נחשב את זה יש יותר מאישה אחת לכל גבר מקריח... אל דאגה....
אגב קרחת זה דבר לגיטמי הרי יש מלא כוכבים בהוליווד שזוכים להיות בין המושכים ביותר והם עם קרחת
מעבר לזה אני מכיר שני חברים שלקחו את הכדורים ונפלו חזק במיטה....
בגדול זה הכל גנטיקה
- Sagims
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1386
- נתן תודות: 267 פעמים
- קיבל תודות: 98 פעמים
- יצירת קשר:
טוב האמת שנפלתם על הכתובת הנכונה ..אני בתחום השיער אומנם בצד הנשי ...החלקות ושיקום ..אבל בהחלט יכול להמליץ על חומר שפשוט עובד עם הוכחות
שמו של החומר הוא "הסוד של אנדמה "
החומר הוכח מדעית החומר לא זול אבל באחריות מלאה
מי שמעוניין לפנות בפרטי ..אני לא מוכר את החומר אבל אני מקורב ליצרן
שמו של החומר הוא "הסוד של אנדמה "
החומר הוכח מדעית החומר לא זול אבל באחריות מלאה
מי שמעוניין לפנות בפרטי ..אני לא מוכר את החומר אבל אני מקורב ליצרן
אני השתמשתי במינוקסי וזה הצמיח לי מחדש, רק זה לקח 7 חודשים עד שראיתי משהו, וכשהפסקתי, תוך חצי שנה הכל נפל מחדש, בקיצור זה תכשיר שאתה תלוי בו לנצח.
שתיית קפה מרובה עלולה לגרום ל......שתיית קפה נוספת....
http://www.secretocafe.co.il
http://www.secretocafe.co.il
מסכם היטב את הבעיה לדעתי .shtud כתב: בקיצור זה תכשיר שאתה תלוי בו לנצח....
חבל על כאב הראש .
מה כן דבר שלא מוכר כ"כ בארץ והיחיד שאני כן מוכן לנסות מאחר והוא לא דורש מאמץ נוסף זה הדבר הבא (הקרחת לא כ"כ מפריעה לי...) :

רק שבארץ הבנתי שהוא לא זול ... פה הוא עולה 5יורו.