[paypal] העברה חוזרת של הכסף למוכר
שלום חברים,
הסיפור הוא כזה הוזמנה חבילה באיביי בהיום ה43 אחרי השחבילה לא הגיעה פתחתי קייס וקבלתי את הכסף החזרה
היום אחרי יום מ 50 ימים החבילה הגיעה ואני רוצה לשלוח למכור את אותו תשלום שוב.
איך עושים זאת ?
תודה
הסיפור הוא כזה הוזמנה חבילה באיביי בהיום ה43 אחרי השחבילה לא הגיעה פתחתי קייס וקבלתי את הכסף החזרה
היום אחרי יום מ 50 ימים החבילה הגיעה ואני רוצה לשלוח למכור את אותו תשלום שוב.
איך עושים זאת ?
תודה
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
תפנה למוכר, אני בטוח שהוא לא יסרב לקבל את הכסף שמגיע לו. לא פעם עשיתי עסקאות עם מוכרים מאיביי לא דרך איביי (מוכרים שלא שולחים לארץ אבל הסכימו לשלוח באופן פרטני מחוץ לאיביי) וכל מה שצריך הוא המייל שרשום בפייפאל. המוכר גם יכול לשלוח לך בקשה להעברה דרך פייפאל כדי לפשט את העניין. אתה מקבל קבלה והכל כמו שצריך.
לגבי ביטול הקייס בפיפאל כדי לנקות את שמו של המוכר (אם אתה מעוניין) אני מניח שצריך לדבר עם פייפאל.
לגבי ביטול הקייס בפיפאל כדי לנקות את שמו של המוכר (אם אתה מעוניין) אני מניח שצריך לדבר עם פייפאל.
- harari
- חבר מביא חבר

- יצירת קשר:
יש לא מעט מוכרים שלא שולחים לישראל וכשאני שואל אם הם מוכנים לשלוח הם אומרים בדיוק את זה - בד"כ משלוח ממדינות המזרח לוקח די הרבה זמן, גם מעל חודש, והרבה ישראלים לא סבלניים ונותנים פידבק רע למוכר. אז הפסיקו לשלוח. בד"כ הם שואלים אם אני עדיין מעוניין לשלוח את המוצר בידיעה שיקח מעל חודש למוצר להגיע.mp3lll כתב:איזה יופי שאתה אמיתי, כל הכבוד![]()
יש אנשים שאני מכיר שפותחים בכוונה שלא קיבלו אף על פי.
שונא אותם! בגללם יפסיקו לשלוח לישראל....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
- harari
- חבר מביא חבר

- יצירת קשר:
איפה כתבתי 45 יום?! כתבתי "מעל חודש" והדבר היחיד שייחסתי לזה זה פידבק למוכר שאין לו הגבלת זמן. לא דיברתי על פתיחת dispute או claim או כל דבר אחר.קרוקס44 כתב:harari
אני לא יודע על איזה אנשים אתה מדבר אבל אתה צריך להבין שאחרי 45 יום פוקעת הזכות שלך לפתוח claim בפייפאל...
דבר נוסף, לפתוח case באיביי על מוצר שלא הגיע אפשר רק אחרי שעבר זמן המשלוח המשוער (שלפעמים למקומות כמו איטליה הוא מוערך ב60 יום ואף יותר בגלל בעיות ידועות בעיקוב משלוחים שם) אם אין זמן משוער אז אפשר לפתוח לאחר 7 ימים מהתשלום ועד 45 יום.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
לי פעם אחת קרה שמוצר לא הגיע. כ-40 יום לאחר ההזמנה, סגרתי מול המוכר (ולא מול פייפאל) שהוא מזכה אותי, ולאחר הזיכוי נתתי לו פידבק חיובי מלא (5 בכל הקטגוריות).
המוצר לא הגיע עד היום, אבל ברור לי שאם היה מגיע, הייתי מודיע לו ומציע לו לשלם על המוצר שוב.
המוצר לא הגיע עד היום, אבל ברור לי שאם היה מגיע, הייתי מודיע לו ומציע לו לשלם על המוצר שוב.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"