קניתי מחשב HTPC שהרכבתי, וחוץ מהמאוורר סטוק של המעבד אין עוד מאווררים במארז מדגם BK623.
http://www.in-win.com.tw/products_pccas ... ries_id=42
שאר המפרט:
CORE I5 2400
4GB DDR3 13333
SEAGATE 1000GB 7200 SATA2
ATI 5450 512MB DDR2
WIN7 32BIT.
המחשב די חדש ולא יצא לי להעמיס עליו יותר מדי, אבל בסרטים 1080P המעבד על 35-40 מעלות והכ.מסך 50-60 מעלות.
השאלה האם זה תקין והאם מומלץ להוסיף מאוורר למארז.
בנוסף, לאור הטמפרטורה של כ.מסך והמעבד החזק - האם יש צורך להשתמש בהאצת חומרה של כ.מסך או שעדיף להשתמש במעבד במקום?
תודה לעוזרים.
מחשב HTPC חזק ללא מאווררים במארז - תקין? ושאלה עקרונית על האצת חומרה.
-
kleinimrod
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 498
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 20 פעמים
-
kleinimrod
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 498
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 20 פעמים
תודה על התגובה.
נראה לי שיש מקום למאוורר אני אבדוק את זה בבית... נראה לי מומלץ להוסיף לא?
ומה לגבי האצת חומרה? יש טעם להגדיר שיעבוד (כמו שכעת זה מוגדר אצלי) או שעדיף לבטל שהפענוח של ה-HD יהיה במעבד?
נראה לי שיש מקום למאוורר אני אבדוק את זה בבית... נראה לי מומלץ להוסיף לא?
ומה לגבי האצת חומרה? יש טעם להגדיר שיעבוד (כמו שכעת זה מוגדר אצלי) או שעדיף לבטל שהפענוח של ה-HD יהיה במעבד?
- אם המחשב נמצא בתוך ארון במזנון, גם אם תשים 10 מאווררים והארון סגור זה לא ייתן אפקט.
- אם זה בחוץ תשקול לשים עוד מאוורר כדי להוציא אוויר חם, מהאזור של המעבד.
- בנוגע להצאת חומרה, מחשב כזה אם זה רק ל-HD היה מספק אותך גם ללא כרטיס מסך (אם יש ללוח אם אופצייה) אני תמיד בדעה שעדיף להוריד מהמעבד ולתת לכרטיס מסך לבצע את זה למרות שהמעבד חזק, ולמה? כי הכרטיס מסך באותו רגע שאתה רואה סרט זה הדבר היחידי שהוא עושה, בשונה מהעבד שיכול להיות שתרצה לשים עוד כמה דברים פתוחים ברקע.
בגדול אבל לא כזה משנה לבחירתך
- אם זה בחוץ תשקול לשים עוד מאוורר כדי להוציא אוויר חם, מהאזור של המעבד.
- בנוגע להצאת חומרה, מחשב כזה אם זה רק ל-HD היה מספק אותך גם ללא כרטיס מסך (אם יש ללוח אם אופצייה) אני תמיד בדעה שעדיף להוריד מהמעבד ולתת לכרטיס מסך לבצע את זה למרות שהמעבד חזק, ולמה? כי הכרטיס מסך באותו רגע שאתה רואה סרט זה הדבר היחידי שהוא עושה, בשונה מהעבד שיכול להיות שתרצה לשים עוד כמה דברים פתוחים ברקע.
בגדול אבל לא כזה משנה לבחירתך
LCD 32
SAMSUNG T220P
logitech x-530
CPU I-5 2500
8GB RAM
750GB SAMSUNG
XTREMER
העלאת תמונות
רקעים יפים
SAMSUNG T220P
logitech x-530